Ni prvi ni zadnji...
Puno je lakše navesti ekipe koje nisu oštećene na Grbavici ove sezone.
eto ga na kosevu protiv borca, zapamti sta sam rekao
Greskom sudija koji pucaju pod pritiskom publike, ne zato sto smo mi tako odlucili... A u 11.-toj minuti za ono dati crveni karton - domacinu, to bi bilo za izucavanja.
I vi ste sa njima u tom paktu, željkan će na Grbavici biti bez otpira od strane Zrinjskog i Borca ali će zato put BL i Mostara ići na exskurziju.let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:29Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19
Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Dva krimogena kluba okorijela u korupciji i namjestanju su imali interni dogovor o međusobnom nenapadanju, koji je ovaj bivol Simac preksrio kad je javno prozvao Dodikovu prciju.
E sad krece taj cirkus Colorado![]()
Pukla tikva, glupane. Tesko je tebi to shvatiti jer si pamecu limitiran, al nema vise surovanja sa kabirijevcima. Ostadoste sami na ledini.
Ne. Branio sam ovu situaciju, jer ne vidim intenzitet (i dalje ne vidim).
O kakvom intenzitetu danima pricate.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:13Ne. Branio sam ovu situaciju, jer ne vidim intenzitet (i dalje ne vidim).
ALI, ako se ondje dosudi prekršaj, po defaultu je crveni, nema druge mogućnosti.
Ja ono ne bih svirao nikad u zivotu, ali tu se vec moze pricati o tome jesam li ja subjektivan ili objektivan. Mada ni u europi se nikad ono ne bi sviralo, a ne crveni bio.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:18O kakvom intenzitetu danima pricate.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:13Ne. Branio sam ovu situaciju, jer ne vidim intenzitet (i dalje ne vidim).
ALI, ako se ondje dosudi prekršaj, po defaultu je crveni, nema druge mogućnosti.
Uzeo mu frajer loptu i krenuo ka golu.
To je crveni u 10/10 takvih situacija.
Nemojte bit neobjektini. Cuj intenzitet.
Ono se svira uvijek i bez izuzetka druga je stvar da su trcali za loptom pa gledat intenzitet guranja neceg. Ovdje covjek uzima loptu ovaj ga zadrzava. Koliko god da ga zadrzi faul je i crveni.Blues1921 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:27Ja ono ne bih svirao nikad u zivotu, ali tu se vec moze pricati o tome jesam li ja subjektivan ili objektivan. Mada ni u europi se nikad ono ne bi sviralo, a ne crveni bio.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:18O kakvom intenzitetu danima pricate.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:13
Ne. Branio sam ovu situaciju, jer ne vidim intenzitet (i dalje ne vidim).
Uzeo mu frajer loptu i krenuo ka golu.
To je crveni u 10/10 takvih situacija.
Nemojte bit neobjektini. Cuj intenzitet.
Vidjet ćeš kada budete igrali u Mostaru i BL, to će biti prijateljske utakmice.
Znam da niste navikli da budete treći i to ali ne vidim ništa specijalno ni u vama ni u vašim rezultatima i ovo je vas apsolut. Bicete samo gori od ovog. Par sretnih rezultata par sudijskih odluka koje su usmjerile utakmicu i jedno 6-7 bodova vise od zasluzenog.
Od prvih sest ekipa uzeli ste dva boda u osam utakmicajurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2025, 19:03Znam da niste navikli da budete treći i to ali ne vidim ništa specijalno ni u vama ni u vašim rezultatima i ovo je vas apsolut. Bicete samo gori od ovog. Par sretnih rezultata par sudijskih odluka koje su usmjerile utakmicu i jedno 6-7 bodova vise od zasluzenog.
Opet nudim u 100 eura da cemo ispred vas završiti.
Simpatizeri FK Ustaša su sjevernije. Osobno osuđujem obje nam s izvana nametnute zločinačke totalitarističke ideologije, tako da bih te zamolio da me ne etiketiraš kao sljedbenika istih bez mog dopuštenja. Unaprijed hvala.Prvi fudbalski klub u Nevesinju je osnovan u leto 1932. godine i nazvan je FK Ustaš, ...