NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Krenulo ih danas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Boljeg igrača ima SAS, prema svemu sudeći ako ga povrede zaobiđu, napredna verzija upravo KD plus može igrati vrhunsku odbranu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako to ozbiljna drzava rjesava kad su ova kladjenja u pitanju.Hajd budi mangup, pa se nastavi kladiti ili fingiraj nesto nakon ovih hapsenja. Svaka cast.
P.S.Zar se stvarno misli da HOU ima vise prostora za napredak od SA?
Napisao sam nedavno, sansa HOU da uzme je ova i eventualno slijedeca godina i to je to.Nakon toga, mogu vrebati iz prikrajka da se dese neke povrede i da im se otvori put za naslov.OKC nece nigdje, a SA stize.To ce biti je.beno preskociti.
P.S.Zar se stvarno misli da HOU ima vise prostora za napredak od SA?
Napisao sam nedavno, sansa HOU da uzme je ova i eventualno slijedeca godina i to je to.Nakon toga, mogu vrebati iz prikrajka da se dese neke povrede i da im se otvori put za naslov.OKC nece nigdje, a SA stize.To ce biti je.beno preskociti.
San Antonio stize a Houston vec stigao, kasnih 100 kilometara, prvo stigni pa reci tu sam
baby steps, hajde prvo playoff da izbore, pa tek onda ostalo.
Za Rakete nema zime, to godina-dvije okaci macku od rep, to samo stoji za Duranta (odnosno taj "prozor"), Sengun ne ide nigdje 10 godina, Amen, Smith takodjer, a kad su doveli Duranta da igra s tom "djecom" u usponu, ko nece htijeti igrati s njima kad bude formirani igraci za tu godinu-dvije. Sengun ove sezone pokazuje ozbiljno da ce biti superstar.
Za Rakete nema zime, to godina-dvije okaci macku od rep, to samo stoji za Duranta (odnosno taj "prozor"), Sengun ne ide nigdje 10 godina, Amen, Smith takodjer, a kad su doveli Duranta da igra s tom "djecom" u usponu, ko nece htijeti igrati s njima kad bude formirani igraci za tu godinu-dvije. Sengun ove sezone pokazuje ozbiljno da ce biti superstar.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 23 okt 2025, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Wemby je nešto neviđeno u svijetu košarke. Nešto najbliže njemu viđeno u posljednje vrijeme je bio Porzingis, a Wemby je dvije klase iznad, a još je i visočiji 6 centimetara. Ima itekakvog potencijala da bude lice lige u narednoj deceniji, ali jasno da ja najveći upitnik hoće li biti zdrav. Porzingisa su povrede baš uštopale.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Valjda ce Wemby otici iz SA kao i svako normalan 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma ko zna ali tesko, uzimaju strance na foru, koji su odrasli s tim (u tom duhu) "ekipa ovo ono", libo Amera za tim zato im je Kawhi otisao, prosipaj suplje negdje drugo. A sta ce ko tamo od Amera, Durant uzima paycut 30 miliona, a oni moraju preplacivati Foxa, lik uzima pare kao da je Doncic, Edwards itd. a ono nije ni allstar. Samo ti se sve kaze, ne moram ja to govoriti
Mal je Texas za sve vasalemsa je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:18Ma ko zna ali tesko, uzimaju strance na foru, koji su odrasli s tim (u tom duhu) "ekipa ovo ono", libo Amera za tim zato im je Kawhi otisao, prosipaj suplje negdje drugo. A sta ce ko tamo od Amera, Durant uzima paycut 30 miliona, a oni moraju preplacivati Foxa, lik uzima pare kao da je Doncic, Edwards itd. a ono nije ni allstar. Samo ti se sve kaze, ne moram ja to govoriti![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
TripleThreat
- Kontakt:
Zanimljivo, nisam znao da su Robinson i Duncan stranci.
I koliko znam, taj Kawhi je uzeo prsten sa Spursima i to kao FMVP.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj sta strah radi....Ja miline citat sve ovo. 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Btw jedan interesantan detalj koji viđoh sinoć - sada tokom challenge-a osvjetljenje table i sata svijetli zeleno. Nisam to upratio do sada, niti da je negdje spomenuto bilo.

Pa Virgin Islands, a Robinson i on su old school. Takva su vremena bila da su vecina superstara igrala u jednoj ekipi, Jordan, Hakeem, Ewing, Stockton, Karl (tek kasnije) itd. Kawhi im je otisao nakon sto su imali ekipu za titulu (Zaza), i kad su mu poceli prosipat suplju da stavlja ekipu ispred sebe, i praviti mu smicalice. Kontali popustit ce, ne nego sad mi daj trade i cao.TripleThreat je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:29Zanimljivo, nisam znao da su Robinson i Duncan stranci.
Cuj strah Foxu dajes preko 50 miliona
-
TripleThreat
- Kontakt:
Koliko znam, Virgin Islands je teritorija SAD-a. Duncan je igrao i za reprezentaciju SAD-a. Džaba krečiš.
Pa sta ? i Puerto Rico je teritorija SAD, pa jel ih smatras Amerikancima? Velika je razlika odrastati negdje u Americi i Puerto Ricu, oni su drugi narod skroz.TripleThreat je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:48Koliko znam, Virgin Islands je teritorija SAD-a. Duncan je igrao i za reprezentaciju SAD-a. Džaba krečiš.
Splitter novi trener Portlanda
i ti vjerujes tome sto on kaze, on se razumije u biznis? lik ima IQ ispodprosjecnog amerikanca, doso u ekipu gdje je njegovo "samo da trpa" dok je u drugim morao biti i lider, sto on ne moze biti ni u ludilu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Za Roziera se trollalo po Twitteru i društvenim mrežama masovno da se sigurno kladi protiv sebe jer nemoguće je onako "propasti" u periodu od par mjeseci, izgleda da se ispostavilo da je istina 
A i za Billupsa vala
A i za Billupsa vala
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.