NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Amen će bit superstar onoliko koliko je to bio Josh Smith
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Slatinash_7
- Kontakt:
Košarka je igra ritma i tu je playmaker GLAVNI igrač! Tu je Houston u minusu debelom i nema naznake da će se izvući
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
ne kontam trenera Rocketsa sa ovim petorkama, pa ima kakvog takvog playa u Sheppardu
Dpoy i 20+, pusti ovo sto trenutno igra play-a pa ne moze u svoje pozicije a i s ovom visokom petorkom nema prostora u reketu da uljece/prodore.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 okt 2025, 11:27Amen će bit superstar onoliko koliko je to bio Josh Smith
@filip
Pa vjerovatno je htio da vidi moze li Sheppard zamjeniti donekle FVV, ali postepeno s klupe prije nego sto bi starto, no Sheppard do sad sto je pokazao je uzas, tako da ce vjerovatno JD ili Holiday startati, mada njima ne vjeruje plaho ali su bolji kao play od Okogie.
-
TripleThreat
- Kontakt:
To se radi u predsezoni, a ne u regularnoj sezoni da izlaziš sa historijski neviđenim postavama. "Najbolji trener u ligi".
I laik je mogao pretpostaviti da će takvom rosteru sem PG kreacije i spacing biti problem.
I laik je mogao pretpostaviti da će takvom rosteru sem PG kreacije i spacing biti problem.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa vrtio je razlicite rotacije u predsezoni, i vidio nesto drugacije. Ne sikiraj se ti za Udoku, vazda sporo pocne. Prosle dvije sezone i u Bostonu takodjer.TripleThreat je napisao/la: ↑25 okt 2025, 14:08To se radi u predsezoni, a ne u regularnoj sezoni da izlaziš sa historijski neviđenim postavama. "Najbolji trener u ligi".
Boston je poceo 18-21 pa finale igrali, samo sto ovaj forum ima memoriju k'o pileci file. Ne brini za Udoku babo je to, sahista kosarke.
Brini se ti za padobranca Brown-a
-
TripleThreat
- Kontakt:
Poredi start Bostona koji je godinama sa istim kosturom po CF i Finalima bio sa Houstonom koji još ni runde u playoffu nije dobio sa ovim kosturom i trenerom. Alem in a nutshell.
Pa poredim njegov track record. Gdje u svojoj karijeri kao trener vazda lose/sporo pocne. Ima finale sa Bostonom, pa je uzeo ekipu Raketa koje su dobile 20 tekmi i transformisao licno u 55 pobjeda ekipu. Dovodi ti njega kao trenera u pitanje koliko hoces, cinjenice govore drugacije, da je vrlo postovan u cijeloj ligi, i da masa igraca hoce da igra za njeg. Izmedju ostalog zar Knicksi nisu htjeli da obave razgovor s njim sad na ljeto pa Rakete nisu dopustile ili si i to zaboravio, haj sto zaboravljas bitne detalje zadnjih 10 godina ali prije 2-3 mjeseca?TripleThreat je napisao/la: ↑25 okt 2025, 15:05Poredi start Bostona koji je godinama sa istim kosturom po CF i Finalima bio sa Houstonom koji još ni runde u playoffu nije dobio sa ovim kosturom i trenerom. Alem in a nutshell.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Amen ce biti u najgorem slucaju Ben Simmons a u najboljem Draymond Green.
Ma dpoy je vec rezervisan za Wembya,imace brat 5+ blokada po utakmici.alemsa je napisao/la: ↑25 okt 2025, 14:05Dpoy i 20+, pusti ovo sto trenutno igra play-a pa ne moze u svoje pozicije a i s ovom visokom petorkom nema prostora u reketu da uljece/prodore.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 okt 2025, 11:27Amen će bit superstar onoliko koliko je to bio Josh Smith
@filip
Pa vjerovatno je htio da vidi moze li Sheppard zamjeniti donekle FVV, ali postepeno s klupe prije nego sto bi starto, no Sheppard do sad sto je pokazao je uzas, tako da ce vjerovatno JD ili Holiday startati, mada njima ne vjeruje plaho ali su bolji kao play od Okogie.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Joj argumenta, Knicksi kontaktirali pola lige oko trenera, Udoka bio jedan od jedno 20 kontaktiranihalemsa je napisao/la: ↑25 okt 2025, 14:17Pa vrtio je razlicite rotacije u predsezoni, i vidio nesto drugacije. Ne sikiraj se ti za Udoku, vazda sporo pocne. Prosle dvije sezone i u Bostonu takodjer.TripleThreat je napisao/la: ↑25 okt 2025, 14:08To se radi u predsezoni, a ne u regularnoj sezoni da izlaziš sa historijski neviđenim postavama. "Najbolji trener u ligi".
Boston je poceo 18-21 pa finale igrali, samo sto ovaj forum ima memoriju k'o pileci file. Ne brini za Udoku babo je to, sahista kosarke.
Brini se ti za padobranca Brown-a
Interesantno je kako spominješ uvijek činjenice koje idu tebi u prilog, a ne i drugu stranu priče. Udoka je u Celticsima naslijedio spreman kostur ekipe koja je prethodno bila na 3 CF već.
Toliko od mene, ne pada mi na pamet da se uvlačim u tvoju mašinu besmislenih diskusija.
Citirao si pogresan post, ali hajde nebitno. U redu, Udoka je los trener, Rakete ce se boriti za play-in, Sengun, Amen overrated, KD dedo, ima'l jos nesto u tvojoj strani price? Tako jeTripleThreat je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:54
Joj argumenta, Knicksi kontaktirali pola lige oko trenera, Udoka bio jedan od jedno 20 kontaktiranih![]()
Interesantno je kako spominješ uvijek činjenice koje idu tebi u prilog, a ne i drugu stranu priče. Udoka je u Celticsima naslijedio spreman kostur ekipe koja je prethodno bila na 3 CF već.
Toliko od mene, ne pada mi na pamet da se uvlačim u tvoju mašinu besmislenih diskusija.
Vidjet cemo ishod na kraju, posebno nakon trade-a za PG, koji ce se 90% desiti u decembru.
vama je pored pleja problem i klupa cini mi se, gora nego Denverova prosle godine, to se u PO ne vidi ko u regularnom dijelu ali Bgm klupa moze za par minuta usrati da ni Durant ne moze vratiti..Senguna na C, sto vise igrati kroz njega a na pleju ne znam kakav je taj Sheppard kao suter jer ne pratim toliko mimo Denvera, ali bilo kakav suter na 1 je bolji od Thompsona u ulozi pleja, ovom postavom samo Durant moze doci do izrazaja jer je klasa, ostali se svi guse jer ne znaju svoje uloge..na Udoki je da skonta isplati li mu se pokusavati pola sezona da se naviknu na neprirodne uloge ili da se vrati igri gdje svi osim tog pleja mogu dati vise od onog sto su dali zadnju utakmicu..alemsa je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:59Citirao si pogresan post, ali hajde nebitno. U redu, Udoka je los trener, Rakete ce se boriti za play-in, Sengun, Amen overrated, KD dedo, ima'l jos nesto u tvojoj strani price? Tako jeTripleThreat je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:54
Joj argumenta, Knicksi kontaktirali pola lige oko trenera, Udoka bio jedan od jedno 20 kontaktiranih![]()
Vidjet cemo ishod na kraju, posebno nakon trade-a za PG, koji ce se 90% desiti u decembru.
SGA imao samo 4 s. bacanja sinoć?? nešto čudno se dešava u NBA
Nije realno igrati protiv ovog
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dečko će biti 5x MVP i jedno 8x DPOY kad sve bude said and done. Ovo se pojavljuje jednom u 30 godina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je brutalno sta radi, ostane li zdrav, a svi se nadamo da hoce, nevjerovatne brojke ce imati ove sezone.
Ma samo molit Boga da ga zdravlje posluzi, decko je cudo prirode, vanserijski talenat, ima zelju i uci od pravih ljudi. Ovako bit pokretan, imat mehku ruku, na ovoliku visinu je nevidjeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.