Saša Papac

korajlic
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la korajlic » 19 apr 2011, 11:22

kivi je napisao/la: al ubili bi nas kroz sredinu. ne moze rahimic sam drzat sredinu u odbrani. vidjeli smo protiv francuza.
Formacija protiv Francuske je bila potpuno razlicita od ova koju predlazem ali svako ima pravo na svoje misljenje :)

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 19 apr 2011, 11:35

da se i ja malo ukljucim, mi nemamo ni blizu kvalitetnog drugog stopera kao sto je spahic, zato bi sasa najbolje dosao na to mjesto stopera, a sad imamo i salihovica koji bi mogao umjesto medunjanina..i mislim da bi to bilo nsih najboljih 11, ali uvijek ima kartona, ozljeda, tako da su nam i dalje svi ti igraci bitni..
Volim te Bosno!!!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 19 apr 2011, 11:43

stvarno mi nije jasno zasto svi medunjanina izbacuju iz prve postave. momak igra extra uz rahimica. ima mirnocu, lijepo iznosi lopte, ima dobar pas, sut... po meni je bolji na toj poziciji od salihovica. papac jedino na stopera, samo je pitanje kako bi se tu snas'o.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 apr 2011, 11:54

Bosna i Hercegovina zemlja sa najvecim brojem fudbalskih strucnjaka na svijetu
Thomas Müller - Fußballgott

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 apr 2011, 15:04

Papac uz Dzeku ,Pjanica i Rahimica igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca! vec 5 godina igra u GL.Rendzersima ,redovno osvaja trofeje,igra Ligu prvaka..pa sta vise treba Susicu da ga pozove!???? Papac mora igrati i tacka! kad je u ekipu ukombinovao Pjanica i Misimovica onda moze Papca i Lulica!

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 22 apr 2011, 15:59

bosnas_ je napisao/la:Papac uz Dzeku ,Pjanica i Rahimica igra u najvecem klubu od svih nasih reprezentativaca! vec 5 godina igra u GL.Rendzersima ,redovno osvaja trofeje,igra Ligu prvaka..pa sta vise treba Susicu da ga pozove!???? Papac mora igrati i tacka! kad je u ekipu ukombinovao Pjanica i Misimovica onda moze Papca i Lulica!
Koliko znam zvao ga je, ovaj nije htio :mrgreen: sad i nema prilike da ga zove, nema tekmi ima suspenzija i tako :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 apr 2011, 17:22

xavi26 je napisao/la:da se i ja malo ukljucim, mi nemamo ni blizu kvalitetnog drugog stopera kao sto je spahic, zato bi sasa najbolje dosao na to mjesto stopera, a sad imamo i salihovica koji bi mogao umjesto medunjanina..i mislim da bi to bilo nsih najboljih 11, ali uvijek ima kartona, ozljeda, tako da su nam i dalje svi ti igraci bitni..
Eto nek imamo lijevih bekova na bacanje :D
Ma Mravac, Pandža (pa i Nadarević) znaju odigrati sasvim solidno pored Spahića.
Sa Papcem na lijevom beku bi i Lulić mogao igrati još ofanzivnije na krilu, mislim da je to najbolje rješenje.

Evo sastav za rumune (ako skinu suspenziju) :D

-------------- Begović--------------
Mujdža---Mravac---Spahić----Papac
------ Rahimić ----- Salihović------
Pjanić -----Misimović ------ Lulić
-------------- Džeko ------------

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 20:52

calcio je napisao/la: Eto nek imamo lijevih bekova na bacanje :D
Ma Mravac, Pandža (pa i Nadarević) znaju odigrati sasvim solidno pored Spahića.
Sa Papcem na lijevom beku bi i Lulić mogao igrati još ofanzivnije na krilu, mislim da je to najbolje rješenje.

Apsolutno se slazem.
Mada je Lula toliko spreman da slobodno moze pokrit svaku poziciju na terenu :lol: :lol: .
A Pandzu ja nikad ne bi zvao, lik jednostavno nije kalibar za reprezentaciju.
Osrednji igrac veoma siromasnih sposobnosti, jedino mu ne zamjeram borbenost, ali to je to.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 apr 2011, 20:56

Papac je poput terminatora,hiljadu zakrpa,operacija i svega ja mislim da nam on nije potreban,i da ima mladzih koji trebaju igrati....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 23 apr 2011, 09:17

bosnas_ je napisao/la:Papac mora igrati i tacka!
kad te izaberu za selektora pa dobijes one silne brojeve telefona, znaj da ce medju njima biti i papcev. pozovi ga i ja cu biti prvi koji ce te podrzati. ovako, pusti safeta da radi svoj pos´o.
pape je okupio grupu momaka kojima vjeruje i koji mu vjeruju, poslozio ih u sasvim solidnu ekipu koja pravi dobre rezultate. ako ce vec nekoga integrisati u ovaj tim onda ce to biti salihovic, a poznavajuci susica, ovaj ce mu igrati il´ na krilu dok ce lula ostati na beku, ili obratno. postoje male, vrlo male sanse da zaigra na ´sestici´. dakle, papac bi mogao zamijeniti mravca, ali problem je u tome sto se papac i nije proslavio na stoperskoj poziciji ;)
calcio je napisao/la:Evo sastav za rumune (ako skinu suspenziju)

momci(mislim na sve koji dzeku guraju kao usamljenu spicu), gledali ste dzeku pod meklarenovom palicom, gledate ga u sitiju i opet ne shvatate da dzeko ne moze igrati sam u napadu.
sve dok pape igra sa dvije sestice ibisevic je najbolji i jedini koji moze igrati sam u napadu iako je dzeko(1:1) kvalitetniji od ibisevica. dzeko je stroj za davanje golova, dzeko odlicno igra glavom, lijevom i desnom nogom, odlicno se gradi, lopta se lijepi za njega...
ali, ali, dzeko nije eksplozivan i dzeko nije trkac. nazalost, u ovj formaciji moramo imati trkaca koji je u stanju pratiti taj yebeno brzi tempo. dzeko je visok gotovo dva metra i kao takav ne moze trcati i kretati se na terenu kao runi, vilja, etoo, tevez i njima slicni. on moze pokusati da prati taj tempo ali ce krepati nakon 45-50 minuta.
gledali smo ga i gledamo u sitiju i vidimo da pokusava pomoci odbrani i da zbog toga ´ispada´ u svakoj sitijevoj kontri. mancini je rekao da ce u narednoj sezoni dovesti par igraca i oko dzeksona graditi ekipu. to je najbolje sto je rekao :lol:
dakle, uz dzeku mora igrati i ibisevic. mi imamo odlicne trkace a to se trazi. lulic, salihovic, rahimic, ibisevic...
ma, susic jos uvijek nije svjestan koji potencijal ´cuci´ u ovoj ekipi i da ista moze igrati u svakoj formaciji.
za dzeku je svakako najbolja ona klasicna 4-4-2 a bome imamo igrace koji to mogu odigrati.
na desnu, malo klimaviju stranu gurnuti trkaca lulica, lijevu salihovica a u sredinu misketa ili pjanica i imamo vezu koja ce dzeku i ibisevica non-stop zasipati loptama. nasi protivnici(osim francuza) i nisu neki bauk tako da se protiv njih moze igrati sa jednim zadnjim veznim-rahimicem. uzmemo li u obzir cinjenicu da su lula i salihovic trkaci koji su odlicni kako u ofanzicnim, tako i u defanzivnim zadacima, toplo preporucujem 4-4-2 od koje ce profitirati napadaci a samim tim i gledaoci :D
sto se mene tice, protiv francuza moze igrati sa 3 sestice(rahimic, salihovic, besic(medo)) i qrac ce se zabozderci dodavati ispred naseg kaznenog kao na kosevu :evil: 8-)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 11:12

Posto ce gotovo pa sigurno Iljo ostati u savezu.
A znajuci da je Papac rekao da dok je god ovaj u savezu ili blizu njega,nece zaigrati za BIH.
Ako zaigra ode obraz,iako je fakat davnih dana to otislo.Jos na tekmi protiv Makedonije.
Tako da ce bas biti zanimljiv nastavak ove sapunice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 11:43

najaci poslijeratni stoper repke,sigurno nema boljeg
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 11:47

Rosas7 je napisao/la:najaci poslijeratni stoper repke,sigurno nema boljeg
Kakav stoper :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 apr 2011, 17:32

U danasnjem derbiju sa Celticom koji je zavrsio bez golova, uspio je da zaradi zuti karton.
Nista vise vrijedno pomena sto e rice njegovog Rangersa. Sva sreca pa su uspjeli i ovaj bod uzeti, jer niti jednu izglednu priliku nisu stvorili a sve sto su pokusali da pucaju prema golu suparnika, otislo je van okvira.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2011, 17:58

Omerbavarac je napisao/la:U danasnjem derbiju sa Celticom koji je zavrsio bez golova, uspio je da zaradi zuti karton.
Nista vise vrijedno pomena sto e rice njegovog Rangersa. Sva sreca pa su uspjeli i ovaj bod uzeti, jer niti jednu izglednu priliku nisu stvorili a sve sto su pokusali da pucaju prema golu suparnika, otislo je van okvira.
Njihova klasicna igra. Kako ih mrzim. Totalni bunker igraju kad god igraju protiv neke malo ozbiljnije ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 24 apr 2011, 18:43

Cartman je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:U danasnjem derbiju sa Celticom koji je zavrsio bez golova, uspio je da zaradi zuti karton.
Njihova klasicna igra. Kako ih mrzim. Totalni bunker igraju kad god igraju protiv neke malo ozbiljnije ekipe.
Kako se tek protiv Manchester Uniteda zatvore, pa to je k'o da ragbija igraju. :D

On topic: Papac se uklopio u sumornu igru Rangersa, koji su u padu forme.
Still learning...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 30 apr 2011, 15:48

assist za sasu u pobjedi protiv motherwella 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 maj 2011, 13:08

Evo izgleda da ce Papac zavrsiti u Birminghamu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 03 maj 2011, 13:18

Borovina info :roll:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 maj 2011, 13:44

Papac je još uvijek član Glasgow Rangersa, ali mu na ljeto ističe ugovor sa škotskim klubom, i velike su šanse da promjeni sredinu.

Proteklih dana se spominjala mogućnost da Papac obuče dres zagrebačkog Dinama, ali ukoliko dođe ponuda od Birminghama, teško će Saša put Maksimira.

Naime, prema pisanju medija u Škotskoj, Sašu u Birminghamu želi njegov nekadašnji trener, Alex McLeish koji je upoznat sa njegovim kvalitetima.

Podsjetimo, Saša Papac, nedavno je kazao da je spreman vratiti se u reprezentaciju BiH, jer u savezu više nisu ljudi zbog kojih je ovaj igrač napustio dres sa državnim grbom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.