A lika sta cini HAHAHA
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
[youtube][/youtube]
A lika sta cini HAHAHA
A lika sta cini HAHAHA
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Barca u srcu
- Kontakt:
Trebali su njega zvati kada su snimali Matrix. Ne bi morali da rade specijalne efekte.*p!p!t@* je napisao/la:[youtube][/youtube]
A Bgm tu je negdje 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Imal kakva dobra online mini igra ili nesto slicno da mogu igrati sa drugom ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
25 kom.harry_90 je napisao/la:Hoce li neko palacinke,ja sad napravio 25 komada sa nutelom
Napravi i meni kad dodjem u tz par desetina komada da se dopingujem
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 24 apr 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa je l' mu oprostila
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sta se iscudjavasSamo F.K.S !! je napisao/la:25 kom.harry_90 je napisao/la:Hoce li neko palacinke,ja sad napravio 25 komada sa nutelom
Jbt ja napravio sebi i jaranu,on hajvan zovne jos jednog,ovaj jos dvoje,to i bi sa palacincima.
Sta mu je ?Emir_ZENICA je napisao/la:hairlija brate izdrzi,uz tebe smo![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
Footballidentity ,mozes sa vise drugova... odlicna igra.. 2D grafika igrao si vjerovatno menager... ovo ti je slicno samo sto umjesto onih igraca ti se kreces dodajes .. i ostalo... ako si zainteresovan javi se na pmPuma je napisao/la:Imal kakva dobra online mini igra ili nesto slicno da mogu igrati sa drugom ?
-RIVALDO-
sta je to hairliji 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Pa i ne crkla stalu joj u liftu napravioMegamon je napisao/la:Crkla mi krava![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
to je vise kao manager, treba mi nesto "aktivnije"senad_flamin je napisao/la:Footballidentity ,mozes sa vise drugova... odlicna igra.. 2D grafika igrao si vjerovatno menager... ovo ti je slicno samo sto umjesto onih igraca ti se kreces dodajes .. i ostalo... ako si zainteresovan javi se na pmPuma je napisao/la:Imal kakva dobra online mini igra ili nesto slicno da mogu igrati sa drugom ?
Call the coroner!
Hajde šta sad prodaj mesoMegamon je napisao/la:Crkla mi krava![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa aktivno je , nije menager jer ti upravljas svojim igracem a ostalih 21 igrac su takodjer aktivni ljudi 
jeste, al ja sam mislio nesto 1na1, tipa pikado, bilijar i to, recimo neki tenis ili stoni tenis ako imabavarian_bk je napisao/la:Pa aktivno je , nije menager jer ti upravljas svojim igracem a ostalih 21 igrac su takodjer aktivni ljudi
Call the coroner!
aj molim vas, nek mi neko da link od msn-a...stavljao je neko neki dan, al mrsko mi sad trazit...na google-u ima milion vrsta i verzija, dajte mi neki koji vi koristite
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Megamon
- Kontakt:
http://www.oldversion.com/MSN_Messenger.htmlCeMa je napisao/la:aj molim vas, nek mi neko da link od msn-a...stavljao je neko neki dan, al mrsko mi sad trazit...na google-u ima milion vrsta i verzija, dajte mi neki koji vi koristite
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.