Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pa i ne crkla stalu joj u liftu napravioMegamon je napisao/la:Crkla mi krava![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
to je vise kao manager, treba mi nesto "aktivnije"senad_flamin je napisao/la:Footballidentity ,mozes sa vise drugova... odlicna igra.. 2D grafika igrao si vjerovatno menager... ovo ti je slicno samo sto umjesto onih igraca ti se kreces dodajes .. i ostalo... ako si zainteresovan javi se na pmPuma je napisao/la:Imal kakva dobra online mini igra ili nesto slicno da mogu igrati sa drugom ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Hajde šta sad prodaj mesoMegamon je napisao/la:Crkla mi krava![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa aktivno je , nije menager jer ti upravljas svojim igracem a ostalih 21 igrac su takodjer aktivni ljudi 
jeste, al ja sam mislio nesto 1na1, tipa pikado, bilijar i to, recimo neki tenis ili stoni tenis ako imabavarian_bk je napisao/la:Pa aktivno je , nije menager jer ti upravljas svojim igracem a ostalih 21 igrac su takodjer aktivni ljudi
Call the coroner!
aj molim vas, nek mi neko da link od msn-a...stavljao je neko neki dan, al mrsko mi sad trazit...na google-u ima milion vrsta i verzija, dajte mi neki koji vi koristite
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Megamon
- Kontakt:
http://www.oldversion.com/MSN_Messenger.htmlCeMa je napisao/la:aj molim vas, nek mi neko da link od msn-a...stavljao je neko neki dan, al mrsko mi sad trazit...na google-u ima milion vrsta i verzija, dajte mi neki koji vi koristite
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
koji cu skinuti odavde....ima ih milionMegamon je napisao/la:http://www.oldversion.com/MSN_Messenger.htmlCeMa je napisao/la:aj molim vas, nek mi neko da link od msn-a...stavljao je neko neki dan, al mrsko mi sad trazit...na google-u ima milion vrsta i verzija, dajte mi neki koji vi koristite
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Pa najnoviju verziju jesi smotan ko da si iz JablaniceCeMa je napisao/la:koji cu skinuti odavde....ima ih milionMegamon je napisao/la:http://www.oldversion.com/MSN_Messenger.htmlCeMa je napisao/la:aj molim vas, nek mi neko da link od msn-a...stavljao je neko neki dan, al mrsko mi sad trazit...na google-u ima milion vrsta i verzija, dajte mi neki koji vi koristite![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJMVP hahah...a, jbg...nisu svi glupi u jab ko ja
@hairlija hvala, ziv bio
@hairlija hvala, ziv bio
Da i ja probam:
Napiši svoj nik:reds
Napiši svoj nik laktom:reds
Napiši svoj nik zatvorenim očima:reds
Napiši svoj nik bradom:reds
Napiši svoj nik čelom:5r4ds

Napiši svoj nik čelom:5r4ds
FK Pjetlovi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ejj ebemu, nece mi msn....pomagajte
podjem da instal i pojavi se ovo: your computer has a newer version of the windows live product (s) that the one you are trying to install. To install an older version, first remove the current version. help
podjem da instal i pojavi se ovo: your computer has a newer version of the windows live product (s) that the one you are trying to install. To install an older version, first remove the current version. help
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vidi bradom tačnoreds je napisao/la:Da i ja probam:
Napiši svoj nik čelom:5r4ds![]()
Pitam ja Hairliju neki dan jesi **** sta skoro, on kaze jesam a dans mu krava umrla pa vi saberite 2 i 2 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
http://explore.live.com/windows-live-messenger?os=otherCeMa je napisao/la:ejj ebemu, nece mi msn....pomagajte
Možel odavde?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Perverznjak.Frutek je napisao/la:Pitam ja Hairliju neki dan jesi **** sta skoro, on kaze jesam a dans mu krava umrla pa vi saberite 2 i 2
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: J1897, VensanKasel i 9 gostiju.