Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

MaGiCa
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la MaGiCa » 24 apr 2011, 13:16

Titova-Juga je napisao/la: Pa kako u to uvjeriti drugove experte sa Espn-a i drugih velikih tv kuca ?!
Hoces im poslati pismo i reci da grijese ili ces aplicirati za posao kod istih tek toliko da budes uljez ili...
Nemam sta nekog da uveravam. Svako ima pravo na misljenje, pa i ja (kao i drugovi sa ESPNa).
Licno mi se ne svidja sav taj hype, a Rose mi je drag igrac. Inace, gotivim Bullse, jer su istorijska franchisa.
Ako Lakersi ne budu sampioni, voleo bih da to budu ili Celticsi ili Bullsi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2011, 13:19

sta sve nece ljudi napisat,niko se ne osvrni na klip i na to sta je napravio u 3 sezoni ,to nije nijedan od ovih danasnjih velicina nije uradio.Poredjenja s Jordanom nisu realna ali ako je mogao u 3 sezoni imat pobjeda ko Jordan u 6 ili 7 onda zavredjuje vise postovanja,iako to ne znaci da je u rangu Jordana ali ionako niko nije u njegovom rangu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 13:25

MaGiCa je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: Pa kako u to uvjeriti drugove experte sa Espn-a i drugih velikih tv kuca ?!
Hoces im poslati pismo i reci da grijese ili ces aplicirati za posao kod istih tek toliko da budes uljez ili...
Nemam sta nekog da uveravam. Svako ima pravo na misljenje, pa i ja (kao i drugovi sa ESPNa).
Licno mi se ne svidja sav taj hype, a Rose mi je drag igrac. Inace, gotivim Bullse, jer su istorijska franchisa.
Ako Lakersi ne budu sampioni, voleo bih da to budu ili Celticsi ili Bullsi.

Nazalost svako ima pravo na misljenje, ali na pomenutoj tv kuci su samo pravi experti koji o nba-u i njezinim igracima znaju koliko i ja i ti o sebi. Cak i oni sto kritikuju Rose-a (ima ih i takvi tamo), imaju sta dobro za reci i svaka im stoji. Ljudi jednostavno znaju znanje. Ali da ne duzim o Espnu. Mi uopste ne velicamo Rose-a kao igraca, on to svojim ponasanjem na terenu radi sam. Moze on cesto da ima double-double, to za njega ne bi bio problem jer je dokazao u nemali broj utakmica kada ga stane sut da asistira preko 12, 13 puta bez problema i opet moze zabit 20-ku samo iz slobodnih bacanja. On je unikatni tip igraca koji i keca i dvojku moze igrati odlicno i konstantno sto je rijetkost. Protiv Chris Paula nemam nista, bas naprotiv, extra igrac, vrhunskih sposobnosti pregleda igre, solidnom tricom. Jedan od najboljilh u ligi definitivno na svojoj poziciji.
Mi pak ovdje imamo igraca koji moze da dadne poen u biti kada god pozeli. Koji kada treba utakmicu privesti kraju, lagano ubaci 4, 6 poena svojom nenormalno dobrom atleticnosti, snagom i spretnoscu, a pogotovo brzinom kojom projuri kroz suparnicke igrace.
A sto se Jordana tice, nema tu usporedbe, jedan je AIR, medjutim povraca mi se kada pocnete srati o Rose-u kako ga mi velicamo nesto, a decko je iz sezone u sezonu sve bolji. Ako ove kojim CUDOm i ne osvoji m.v.p, osvojit ce ga sljedece... Bit ce eventualno najmladji igrac koji je to uradio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2011, 14:42

Rose prije povrede imao je 3-6 fg 1-2 za tri i kada se desila povreda koja je bila ocigleda pa vidjeli smo kako hoda do klupe kada Thibs zove time out jedva vuse onu nogu i opet je igrao...ja mu skidam kapu borac je i povredjen zeli igrati...sto je sutao trice u drugom poluvremenu, pa gubili smo 16 razlike, trebalo se vratiti, a Rose nije isao pod kos sa onakvom nogom jer mu je vjerovatno to Thibs naredio....sva sreca nije nista strasno sa nogom, a nadam se da ce biti spreman za slijedecu utakmicu i da nece imati nikakvih bolova ...uvjeren sam da cemo ih razbit u ovoj utkamici, da se nece znati vratiti kuci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 20:00

#1 in thA windy city of Chi !

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2011, 20:47

brate sinoc me je srce boljelo, kada sam gledao kako vuce onu nogu...mislim da je bilo pametnije da nije vise ulazio u igru, jer kako kaze sinoc ipak u nastavku utkamice povreda se i pogorsala
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2011, 20:55

SaltCityAttack je napisao/la:brate sinoc me je srce boljelo, kada sam gledao kako vuce onu nogu...mislim da je bilo pametnije da nije vise ulazio u igru, jer kako kaze sinoc ipak u nastavku utkamice povreda se i pogorsala
Snimio je to sve je ok ,malo odmora mu nece skodit,sad malo led i bice sve uredu.
Ocekujem konacno da isprave ove stvari i greske i da odigraju na svom nivou.Nekad Thibs i pretjera s drzanjem te rotacije,sinoc mu treba trica i on ostavlja u igri 2 lika koji tricu ne mogu nikako ubacit,Booza i Chupu.

Da je ubacio petorku Rose,Deng,Korver,Watson,Butler,bilo kome da dodje lopta bilo bi sanse za tricu.Jos kad se zna da bi Rosea udvojili onda bi neko morao ostat sam,kao sto se i desilo.Da je bio bilo ko od nabrojanih mogao bi je ubacit.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 apr 2011, 21:37

Mene iskreno uz svo duznje postovanje prema navijacima drugih timova, ne interesuje njihovo misljenje o Rose-u. Za mene, u vezi Rose-a, jedino je relevantno misljenje Bulls navijaca, jer smo mi svoji najveci kriticari. Tako je bilo kroz godine.

Ja sam se uvjerio u preko 200 utakmica u kojim sam ga gledao ko je i sta je on. Ja nikom ne popujem, i ne uvjeravam ga da je on najbolji, itd. ja samo kazem svoje miljenje.

Peace out!
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2011, 21:40

kad_kako je napisao/la:Mene iskreno uz svo duznje postovanje prema navijacima drugih timova, ne interesuje njihovo misljenje o Rose-u. Za mene, u vezi Rose-a, jedino je relevantno misljenje Bulls navijaca, jer smo mi svoji najveci kriticari. Tako je bilo kroz godine.

Ja sam se uvjerio u preko 200 utakmica u kojim sam ga gledao ko je i sta je on. Ja nikom ne popujem, i ne uvjeravam ga da je on najbolji, itd. ja samo kazem svoje miljenje.

Peace out!
ma u glupo je da neko o njemu ili o bilo kome govori a nije mozda ni 2 ,3 njegove utakmice odgledao

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2011, 21:53

kad_kako je napisao/la:Mene iskreno uz svo duznje postovanje prema navijacima drugih timova, ne interesuje njihovo misljenje o Rose-u. Za mene, u vezi Rose-a, jedino je relevantno misljenje Bulls navijaca, jer smo mi svoji najveci kriticari. Tako je bilo kroz godine.

Peace out!

brate imamo chat bes forum i sta ih uopste imamo citati koji klinac...ne treba vise ovdje ni pisat, mislim samo na NBA forumu ostalo ok...na chat i rahat jer tu smo sami svoji brate ljepota
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 23:30

Ma boli nas racku bola salt, necemo mi prestati pisati jer se nadje par tenkrea sto dodju samo da bi provocirali i pisali nelogicne gluposti. Nego, mVP -CINA ima dva srca, svaka mu cast na herojskom nastupu sa onakvom nogom.
Bice on totalno spreman za utorak, da li ce i ostatak ekipe. Boozer da se malo napokon probudi.

P.S
Sto se trenera tice i mene pocinje nervirat sa svojom rotacijom, nema apsolutno nikakvog povjerenja u klupu izgleda.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 apr 2011, 00:04

SaltCityAttack je napisao/la:

Peace out!

brate imamo chat bes forum i sta ih uopste imamo citati koji klinac...ne treba vise ovdje ni pisat, mislim samo na NBA forumu ostalo ok...na chat i rahat jer tu smo sami svoji brate ljepota
Ma nemas se sta opterecavati sa tim. Ja to i ne citam. Tacnije biram postove koje cu citati. Vidim ciji je nick, i onda znam da ili ne... kao sto sam rekao cijenim svacije misljenje, jer mislim da svako ima pravo na njega, ali... to ne znaci da cu ga ja procitati. Nemam razloga da ga citam, jer me ne interesuje.
Sto se mene tice moze pisati ko sta god hoce, o cemu god hoce, ja ga sigurno necu ubjedjivati u suprotno, o bilo cemu, i protiv bilo koga da prica, jer ne interesuje me misljenje nikoga ko nije Bulls navijac.

Nek zovu to kako hoce, to je moje pravo. Predlazem i tebi brate isto. Jednostavno samo neke postove ignorises, i bit ce ti puno lakse citati ovaj forum.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2011, 00:31

pitam se sta ce pisat za 6 izgubljenih lopti Ronda :) i 5-11 FT..

Ma ustvari ebe me se nego gledal ko od vas veceras Hawkse?...sad ce za 1 sat u 1:30 po vasem evropskom vremenu pocinje tekma :)...idemo ako bog da veceras izjednacit na 3-3, pa onda ginut u Vancouveru za cetvrtu pobjedu :) i tako da napravimo senzaciju, da od 0:3 starta u seriji, ipak se plasiramo u 1/2 finala
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 apr 2011, 00:36

Ja sam veceras gledao prve dvije , a gledat cu i druge dvije jer su na kraju lakersi ;)
Na papiru Atlanta favorit , Orlandi bez startne 2 Richardsona

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2011, 00:40

Kobe Bryant je napisao/la:Ja sam veceras gledao prve dvije , a gledat cu i druge dvije jer su na kraju lakersi ;)

joj brate ja nisam mislio na Hawkse u NBA, vec Chicago Blackhawks u Hockeyu :)..posto su kad kako i titova juga zivjeli u Chicagu, tako da nas trojica i pored Bullsa pratimo i navijamo za Blackhawkse...ja cu ipak gledati Hockey veceras, a ne NBA...povremeno cu preokretati gledati samo rezultat i posto pauza 20 minuta traje u hockeyu izmedju prvog i drugog perioda, moze se onda propratiti i dobar dio kosarke.

LA uzima ovo nocas sigurno, a mislim da ce Orlando nocas vratiti seriju kuci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 25 apr 2011, 00:42

Kobe Bryant je napisao/la:Ja sam veceras gledao prve dvije , a gledat cu i druge dvije jer su na kraju lakersi ;)

joj brate ja nisam mislio na Hawkse u NBA, vec Chicago Blackhawks u Hockeyu :)..posto su kad kako i titova juga zivjeli u Chicagu, tako da nas trojica i pored Bullsa pratimo i navijamo za Blackhawkse...ja cu ipak gledati Hockey veceras, a ne NBA...povremeno cu preokretati gledati samo rezultat i posto pauza 20 minuta traje u hockeyu izmedju prvog i drugog perioda, moze se onda propratiti i dobar dio kosarke.

brate jel igraju kuci Blackhawksi i u kolko sati ? :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2011, 00:46

napiso sam gore da igraju u 1:30 po vasem u evropi...da igraju kuci naravno imaju sansu da se vrate na 3:3...ebiga nisu imali srece u prve dvije utakmic e imali su po 35 suteva na gol , a nisu mogli gola dati Luongu...sad u posljednjih 40 suteva dali su mu cak 10 golova, odnosno u zadnje dvije utakmice dali su 12 golova u pobjedi od 7:2 i 5:0, gdje su se vratili u igru :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 apr 2011, 00:52

Giallorossi je napisao/la:

brate jel igraju kuci Blackhawksi i u kolko sati ? :)
U 1:30 po nasem...

@Salt - Ja sam kontao gledati... ali sam tako pospan, da sumnjam da cu moci. ovo sad samo uletio, da vidim malo info., o Celiku, Cubs, Sox, Bulls, BHW. moja dnevna doza sportskih vijesti od ovih klubova nije jutros bila ispunjena, jer nisam stigao, pa sad nadoknadjujem. :D ako budem pratio... sigurno se javim ovdje, pa se nadjemo na chatu...

vazdan na zraku, pa me opilo, ko da sam krkno koju tabletu za spavanje. :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 01:07

Evo jedan video samo za one sto blebecu da BOG kosarke danas ne bih postizao 40p po utakmici sa ovim danasnjim pravilima :- ).

[youtube][/youtube][/quote]
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 25 apr 2011, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2011, 01:10

kad_kako je napisao/la:

U 1:30 po nasem...

@Salt - Ja sam kontao gledati... ali sam tako pospan, da sumnjam da cu moci. ovo sad samo uletio, da vidim malo info., o Celiku, Cubs, Sox, Bulls, BHW. moja dnevna doza sportskih vijesti od ovih klubova nije jutros bila ispunjena, jer nisam stigao, pa sad nadoknadjujem. :D ako budem pratio... sigurno se javim ovdje, pa se nadjemo na chatu...

vazdan na zraku, pa me opilo, ko da sam krkno koju tabletu za spavanje. :lol:

vazi ako budete tu svi recite mi ucu ja na chat kada bude hockey, pa da bodrimo nocas nase hokejase :)..ebiga oni su i najveci razlog, zasto vodstvo Bullsa, zeli vratiti Bullse na puteve stare slave, jer upravo njihovo osvajanje cupa, pokazalo je koliko je narodu to nedostajalo... ipak 2 miliona ljudi na paradi, svakako da svima je otvorilo oci, kako Bearsima, tako i Bullsima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.