I ptice na grani znaju da se ne stima zbog SB nego Zrinjskog i Borca
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bravooo buticu
To je to ….
Nije los ovaj crnac karudza za pocetak
To je to ….
Nije los ovaj crnac karudza za pocetak
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- BegovicRamiz
- Kontakt:
2/5 
Bravo, natuc gol razliku, vrijeme je Guli zabije jos 4 gola da mu se vrati zamopouzdanje nije dao go u prvenstvu 10 mjeseci
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@brig zamolio bih te da da ne pišeš na našoj temi, iako su ti regularni upisi i bez provokacija. 
3, ne umanjuj junastvo protiv Radnika, a taman sam usao napisat znam da ce sljedeca bit zajebana al izdrzite za brata
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bože na hajr, zabili Guliša i Butić. Hajd da vidimo šta nas očekuje do kraja.
Jel on otjeran iz westhema sto je kraoKosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:56Bravooo buticu![]()
To je to ….
Nije los ovaj crnac karudza za pocetak![]()
Očekuj žute kartone za naše kojima prijeti tj. slijedi suspenzija za sljedeće kolo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta se cudimo? Husic je rekao da je sve dogovoreno narednih 8 godina, Ibricic isto u podcastu da neces biti prvak da imas 3 Mesija,smijesno je sve ovo,ovdje nema fudbala ni u snovima.Fudo je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:56I ptice na grani znaju da se ne stima zbog SB nego Zrinjskog i Borca
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Gledaj ti sta oni rade
Jel dosta poklon sansi/golova??
Ja upravo gledam hocel celava ojebina pocet davat i nama zute.
KO OD NASIH IMA 2 zuta
MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:59@brig zamolio bih te da da ne pišeš na našoj temi, iako su ti regularni upisi i bez provokacija.![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kera citav trening bi ti meni centarsute vjezbao sine dragi !
@ pitar nemam pojma i da je krao wtf?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pisali su da je neki tip iz b ekipe krao i otjeraliga sad neznam jel ovaj Mudrzija il neki drugi crnacKosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:04Kera citav trening bi ti meni centarsute vjezbao sine dragi !
Nije sto je krao,nego sto su ga uhvatiliPitar6785 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:01Jel on otjeran iz westhema sto je kraoKosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:56Bravooo buticu![]()
To je to ….
Nije los ovaj crnac karudza za pocetak![]()
Solidan danas,pokretan.
45'
Kraj prvog dijela. Sarajevo vodi 0:2, Posušje je sa igračem manje. Mnogo su nezadovoljni domaći zbog penala i isključenja i biće zanimljivo vidjeti kako će ove situacije okarakterisati stručna
Imal ko snimak nemogu cekat onog Vicinog kera sa dzemperom vunenim valjicem da mi ti objasnjava sa nepostojecim pravilima
Kraj prvog dijela. Sarajevo vodi 0:2, Posušje je sa igračem manje. Mnogo su nezadovoljni domaći zbog penala i isključenja i biće zanimljivo vidjeti kako će ove situacije okarakterisati stručna
Imal ko snimak nemogu cekat onog Vicinog kera sa dzemperom vunenim valjicem da mi ti objasnjava sa nepostojecim pravilima
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, klasik, OzmoodPinglewood, skoJaa i 51 gost.