Jeli ti stvarno mislis da je Mirza trazio ove igrace , da je on trazio to bi se ispostovalo jer se on pita kao i uprava ... Ovi igraci koji su suspendovani su njegov alibi jer sada na njihovim pozicijama igraju mladi igraci i sad se vadi na to da oni cesto osciliraju !Silkoni je napisao/la:Ovo mi oko mirze nije jasno..Covjek je trazio od uprave da skinu suspenziu,igracima da pokusamo izboriti evropu oni nisu to ucinili..i onda neko ocekuje rezultate...sa kojim igracimaAko vec ocete mirzu skinuti onda napravite trasparent ''MIRZA DOK SI TI TU NAS NEMA'' i prazan sjever covjek bi otisao za 7 dana 100% Koliko vidim pola ljudi pljuje po igracim koji nisu potipisali sporazum sa klubom jer su trazili svoja prava,iz pouzdanih izvora znam da je sarajevo duzno arsenijevicu 41 milju covjek je dosao u klub i rekao oprostit cu vam 31 milju dajte mi 10 milja da poplacim neke stvari itd..i klub mu neda..Bili vi igrali? Pozdrav
Ne pisi vise ovakve ideje, pa covjece Mirza i slicno jedva cekaju da se mi ne pojavimo na tribini to je njihov cilj koji im se nece ispuniti