FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 24 apr 2011, 23:16

Silkoni je napisao/la:Ovo mi oko mirze nije jasno..Covjek je trazio od uprave da skinu suspenziu,igracima da pokusamo izboriti evropu oni nisu to ucinili..i onda neko ocekuje rezultate...sa kojim igracima :( Ako vec ocete mirzu skinuti onda napravite trasparent ''MIRZA DOK SI TI TU NAS NEMA'' i prazan sjever covjek bi otisao za 7 dana 100% Koliko vidim pola ljudi pljuje po igracim koji nisu potipisali sporazum sa klubom jer su trazili svoja prava,iz pouzdanih izvora znam da je sarajevo duzno arsenijevicu 41 milju covjek je dosao u klub i rekao oprostit cu vam 31 milju dajte mi 10 milja da poplacim neke stvari itd..i klub mu neda..Bili vi igrali? Pozdrav
Jeli ti stvarno mislis da je Mirza trazio ove igrace , da je on trazio to bi se ispostovalo jer se on pita kao i uprava ... Ovi igraci koji su suspendovani su njegov alibi jer sada na njihovim pozicijama igraju mladi igraci i sad se vadi na to da oni cesto osciliraju !

Ne pisi vise ovakve ideje, pa covjece Mirza i slicno jedva cekaju da se mi ne pojavimo na tribini to je njihov cilj koji im se nece ispuniti
8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 24 apr 2011, 23:18

padobranac1978 je napisao/la:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Nemojte molim vas da serete....Stlno su sudije krive,pa **** mater zasto nisu dali 100% truda,pa bi vidjeli sta ce se desiti...Mamu im ****,igracima i Mirzi... :(
polako kume,nisam bio i ne mogu sad nesto previse osuđivati njihov pristup igri ali ovo sto sam vidio sumnjivo je,mada mislim da i ti to tako vidis....
kamiondzija je napisao/la:Е $ & се то ? / на %,? 28 & ? евра?
to kad se vrati Blekson :lol:
Ma vidim ja brate,greske sudijske,ali jbg,eto ti Zeljo primjer,ljudima zao sto ce izgubiti pa daju maximum i pobjede i onda svima drago i svi sretni,a mi cemo da **** mamu Mirzi sve dok opet ne bude belaj ko protiv sirokog :cry:

P.S.Ovaj sto gore pise da je Mirza trazio da se suspednovani vrte,nije upravu...Da je on to htio,to bi bilo ispostovano,ali i da je uprava odbila,on kaze navijacima nemam igraca ne ocekujte pobjedu pa da znamo na cemu smo :evil: :evil: :evil: :evil:
---Skinhedi oko mene skankuju...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 apr 2011, 23:19

Silkoni je napisao/la:Ovo mi oko mirze nije jasno..Covjek je trazio od uprave da skinu suspenziu,igracima da pokusamo izboriti evropu oni nisu to ucinili..i onda neko ocekuje rezultate...sa kojim igracima :( Ako vec ocete mirzu skinuti onda napravite trasparent ''MIRZA DOK SI TI TU NAS NEMA'' i prazan sjever covjek bi otisao za 7 dana 100% Koliko vidim pola ljudi pljuje po igracim koji nisu potipisali sporazum sa klubom jer su trazili svoja prava,iz pouzdanih izvora znam da je sarajevo duzno arsenijevicu 41 milju covjek je dosao u klub i rekao oprostit cu vam 31 milju dajte mi 10 milja da poplacim neke stvari itd..i klub mu neda..Bili vi igrali? Pozdrav
halo pasa jesi tti dobar ...pa to mirza i hoce da nikog nema i da mu niko ne smeta i ne j,ebaje majko dok on zavaljuje Sarajevo u jos vece dubioze ..ccc a sto se tice Arsenijevica ba davali covjeku papir da potpise da je dobio od kluba 22 milje eura..frajer normalano nije htjeo potpisati !!!
P.S @tarpi do bagro nisam napisao da su sudije krive cak sta vise napisao sam da je olimpic trenutno bolja ekipa od nas, samo sam rekao da je bilo par sumnjivih odluka..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 24 apr 2011, 23:35

Frutek je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
BORDO BOY je napisao/la:Jedini spas je u PRIVATIZACIJI kluba jer ovakav scenarij čeka svakoga. Treba realno kazati, nema te uprave koja ce FK Sarajevo izvući iz ovakvog ponora, NEMA. Trebali bi naći nekoga ko će kupiti i investirati u klub i držati ga stabilnim zbog svojih interesa, a time ujedno i dolazi interes navijača, jer ovako više nema smisla. Mislim da bi BORDO PRIJATELJI 1946 trebali porazgovarati i lobirati kod ovog Saudijca što pravi onaj hotel na Marin Dvoru i što je napravio Bristol, onaj AL SHIDDI. Neka čovjek kupi klub za 1KM, ali zato neka otplati dugove i investira u njega, ima dovoljno a sigurno i previše novca, pa neka napravi novi stadion i neka mu da ime Al Shiddi Arena, zašto da ne, pa ne može niko klub niti stadion odnijeti iz Sarajeva. Najjači klubovi u Evropi su privatizovani i tako funkcionišu. Pa mi smo u 21 vijeku a razmišljamo k'o da se Drugi svijetski rat završio jučer.
Pa fakat ne znam, sta je tu problem??!! Covjek dao ideju. Koja ne 50% neostvarima, 50% ostvarima. Naravno ako uopste ima interesa od strane Sheika. Mozda ovo 1 KM testo da god nas u Sarajevu uspije, jer ce se pojaviti ona stara, gdje sam ja u toj prici? Ali zasto ne, pa grad je Hamburg jer prodao FC Hamburgu stadion i kvart oko stadiona za 1€. Ja ne vidim sta je tu problem?? Druga stvar, ovaj Sheik je kupio Bristol, drzi pola BBI-a, gradi centar na Marijinom dvoru, kupio kasarnu Jajce i plus zeli jos investirati!!! Ima prica da je zelio kupiti Skenderiju centar ali mu nisu dali. Ne znam za to, ali ovo sto sam prije nabrojao je istina. Jedina spas kao sto je covjek fino napisao je privatizacija, i fakat mi nije jasno sta je covjek tu pogrijesio.

Eto svi glupi nisu se toga sjetili samo on se sjetio, to je u BiH zasada nemoguće ;)

Jednom se jedan ciko sjetio i rekao da se zemlja okreće oko sunca, a svi mislili da je obrnuto i prozvaše ga glupim i još mu ponešto uradise.

Poenta je da vi ovdje mozete srati do mile volje ko je trebao uci, ko nije, ko treba biti u upravi ko ne treba, koji nam trener treba koji ne itd...itd... a problem i dalje ostaje isti. Priznajem da ne razumijem kako ide privatizacija fudbalskih klubova, ali majka mu stara zar Olimpic nije Gracićev??

Kao stanovnik ovog grada i navijač ovog kluba u ovakoj situaciji kakva jeste to je bila dakako moja želja, ali ne samo to nego da se počne razmišljati o tome, o privatizaciji FK Sarajeva, JER LJUDI SHVATITE NEMA HAJRA VIŠE OVAKO, a Al Shiddija sam dao kao svjež primjer investitora koji po gradu investira i gradi i zna sta radi, ali džaba vama, vi i dalje mislite igrati evropske utakmice kao klub-udruženje građana.....
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2011, 23:40

Dirk je napisao/la:Olimpic je u ovom trenutku preozbiljna ekipa za nas !
Ma vidis odma udio trenera u samoj igri na stranu sto imaju sve finansijske pogodnosti i super organizaciju ,oni bas znaju stati na loptu,i povezat igru direktinim i preciznim pasovima od noge do noge,bez petljanja i srljanja,i mi smo sa Calom imali lijepu igru za oko sto jest jest,sa ovim nasim trenerom u pokusaju nemamo ni glavu ni rep
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 apr 2011, 23:42

Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 24 apr 2011, 23:45

Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu 8-)
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 apr 2011, 23:46

Dirk je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza :mrgreen:
to je najbitnije u ovom trenutku ;)
AMAR OSIM!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 apr 2011, 23:49

Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu 8-)
šta kaze babo? :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 apr 2011, 23:52

Dirk je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza :mrgreen:
za tebe sam mislio da si pametniji, al sam se zayebao
Za zivot cijeli!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 apr 2011, 23:53

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sta sam to lose napisao jeli hoces reci da je vise ljudi bilo na Grbavici nego na Kosevu gdje je Olimpic kao domacin imao super posjetu 8-)

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 24 apr 2011, 23:54

Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu 8-)
Da vas dere najmladji gradski rival i to mu nesto sumnjivo :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 apr 2011, 23:55

Guzonjin_sin je napisao/la:
Da vas dere najmladji gradski rival i to mu nesto sumnjivo :lol:
ma lazes,ja veceras pricao sa njim :lol: nista mi nije rekao :lol:

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 24 apr 2011, 23:56

Znaci samo je tebi sumnjivo,njemu nije...e jbg :lol: onda si solo varijanta :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 apr 2011, 23:57

Dirk je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sta sam to lose napisao jeli hoces reci da je vise ljudi bilo na Grbavici nego na Kosevu gdje je Olimpic kao domacin imao super posjetu 8-)
pa yeboga ti jel ti gledas navijas za skretnicara kako ga ti nazva il za ove kolege sa koseva ?
Za zivot cijeli!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 apr 2011, 23:57

BORDO BOY je napisao/la:

Jednom se jedan ciko sjetio i rekao da se zemlja okreće oko sunca, a svi mislili da je obrnuto i prozvaše ga glupim i još mu ponešto uradise.

Poenta je da vi ovdje mozete srati do mile volje ko je trebao uci, ko nije, ko treba biti u upravi ko ne treba, koji nam trener treba koji ne itd...itd... a problem i dalje ostaje isti. Priznajem da ne razumijem kako ide privatizacija fudbalskih klubova, ali majka mu stara zar Olimpic nije Gracićev??

Kao stanovnik ovog grada i navijač ovog kluba u ovakoj situaciji kakva jeste to je bila dakako moja želja, ali ne samo to nego da se počne razmišljati o tome, o privatizaciji FK Sarajeva, JER LJUDI SHVATITE NEMA HAJRA VIŠE OVAKO, a Al Shiddija sam dao kao svjež primjer investitora koji po gradu investira i gradi i zna sta radi, ali džaba vama, vi i dalje mislite igrati evropske utakmice kao klub-udruženje građana.....
Momcino,ovo i jeste zalosno,a to je da pored ovoliko komentara, koje sam procitao da si samo ti upravu,to i govori zasto smo tu gdje jesmo. Kad u BIH shvate ,da je fudbal postao biznis,onda ce i u nas biti kvaliteta.Tebi jedno veliko bravo,jedini koji je nesto pametno i rekao. A ovi sto se sad ko fol vade da su to vec odavno znali,a svi znamo da su znali,to bi i napisali. Ako Gracic ima pravo na Olimpic,ima i jedan Al Shiddi pravo na FK Sarajevo,zasto da ne. Covjek je vec uvezo BH firme i koje ce graditi po BIH,npr. sarajevska firma ANS DRIVE. Bolje izaci sa ponudom tom covjeku,nego nazovi biz(M)ismenima po BIH,koji zele samo klub da uniste.Varesanovic je najmanje kriv zbog situacije u klubu,nije on taj,koji treba da da hljeb u ruke igracima.Unistavanje KK Bosna,na red FK Sarajevo,necije je maslo da Bog kaze. CISTA POSLA NISU!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 apr 2011, 23:59

@ThE_mAnIaCs_1987
Ovaj moj post je samo ironija na neke postove sa vase teme , gdje su pojedinci najavljivali hiljadu ljudi na Kosevu i jedno 5 do 8 hiljada na Grbavici gdje je dolazio Velez i desi se to otprilike obrnuto samo sto je na Grbavici bilo malo vise od hiljadu ljudi :D

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:01

Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanja ;) kod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 apr 2011, 00:03

Guzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanja ;) kod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco :mrgreen:
Stadion:
Grbavica - SARAJEVO
Gledalaca:
3.000
Sudija:
Skakić (Gradiška)
Datum:
subota, 23.04.2011. (19:30)
ss.ba

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 apr 2011, 00:04

Dirk je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987
Ovaj moj post je samo ironija na neke postove sa vase teme , gdje su pojedinci najavljivali hiljadu ljudi na Kosevu i jedno 5 do 8 hiljada na Grbavici gdje je dolazio Velez i desi se to otprilike obrnuto samo sto je na Grbavici bilo malo vise od hiljadu ljudi :D
ako si vec htio da prosipas neku ironiju ovde, onda se raspitaj jarane malo bolje, na grbavici je bilo 3000 prema nekim medijima, a na kosevu za divno cudo isto 3000 prema tim istim medijima, toliko od mene.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, ebi46, Pitar6785, Vanja8 i 44 gosta.