FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu 
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
to je najbitnije u ovom trenutkuDirk je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza
AMAR OSIM!
-
padobranac1978
- Kontakt:
šta kaze babo?Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
za tebe sam mislio da si pametniji, al sam se zayebaoDirk je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza
Za zivot cijeli!
Sta sam to lose napisao jeli hoces reci da je vise ljudi bilo na Grbavici nego na Kosevu gdje je Olimpic kao domacin imao super posjetuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:za tebe sam mislio da si pametniji, al sam se zayebaoDirk je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Da vas dere najmladji gradski rival i to mu nesto sumnjivopadobranac1978 je napisao/la:šta kaze babo?Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma lazes,ja veceras pricao sa njimGuzonjin_sin je napisao/la:Da vas dere najmladji gradski rival i to mu nesto sumnjivopadobranac1978 je napisao/la:šta kaze babo?Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Znaci samo je tebi sumnjivo,njemu nije...e jbg
onda si solo varijanta 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa yeboga ti jel ti gledas navijas za skretnicara kako ga ti nazva il za ove kolege sa koseva ?Dirk je napisao/la:Sta sam to lose napisao jeli hoces reci da je vise ljudi bilo na Grbavici nego na Kosevu gdje je Olimpic kao domacin imao super posjetuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:za tebe sam mislio da si pametniji, al sam se zayebaoDirk je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Olimpic imao vecu posjetu nego skretnicar na Grbavici protiv Veleza
Za zivot cijeli!
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Momcino,ovo i jeste zalosno,a to je da pored ovoliko komentara, koje sam procitao da si samo ti upravu,to i govori zasto smo tu gdje jesmo. Kad u BIH shvate ,da je fudbal postao biznis,onda ce i u nas biti kvaliteta.Tebi jedno veliko bravo,jedini koji je nesto pametno i rekao. A ovi sto se sad ko fol vade da su to vec odavno znali,a svi znamo da su znali,to bi i napisali. Ako Gracic ima pravo na Olimpic,ima i jedan Al Shiddi pravo na FK Sarajevo,zasto da ne. Covjek je vec uvezo BH firme i koje ce graditi po BIH,npr. sarajevska firma ANS DRIVE. Bolje izaci sa ponudom tom covjeku,nego nazovi biz(M)ismenima po BIH,koji zele samo klub da uniste.Varesanovic je najmanje kriv zbog situacije u klubu,nije on taj,koji treba da da hljeb u ruke igracima.Unistavanje KK Bosna,na red FK Sarajevo,necije je maslo da Bog kaze. CISTA POSLA NISU!BORDO BOY je napisao/la:
Jednom se jedan ciko sjetio i rekao da se zemlja okreće oko sunca, a svi mislili da je obrnuto i prozvaše ga glupim i još mu ponešto uradise.
Poenta je da vi ovdje mozete srati do mile volje ko je trebao uci, ko nije, ko treba biti u upravi ko ne treba, koji nam trener treba koji ne itd...itd... a problem i dalje ostaje isti. Priznajem da ne razumijem kako ide privatizacija fudbalskih klubova, ali majka mu stara zar Olimpic nije Gracićev??
Kao stanovnik ovog grada i navijač ovog kluba u ovakoj situaciji kakva jeste to je bila dakako moja želja, ali ne samo to nego da se počne razmišljati o tome, o privatizaciji FK Sarajeva, JER LJUDI SHVATITE NEMA HAJRA VIŠE OVAKO, a Al Shiddija sam dao kao svjež primjer investitora koji po gradu investira i gradi i zna sta radi, ali džaba vama, vi i dalje mislite igrati evropske utakmice kao klub-udruženje građana.....
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
@ThE_mAnIaCs_1987
Ovaj moj post je samo ironija na neke postove sa vase teme , gdje su pojedinci najavljivali hiljadu ljudi na Kosevu i jedno 5 do 8 hiljada na Grbavici gdje je dolazio Velez i desi se to otprilike obrnuto samo sto je na Grbavici bilo malo vise od hiljadu ljudi
Ovaj moj post je samo ironija na neke postove sa vase teme , gdje su pojedinci najavljivali hiljadu ljudi na Kosevu i jedno 5 do 8 hiljada na Grbavici gdje je dolazio Velez i desi se to otprilike obrnuto samo sto je na Grbavici bilo malo vise od hiljadu ljudi
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanja
kod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco 
-
padobranac1978
- Kontakt:
Stadion:Guzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanjakod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco
Grbavica - SARAJEVO
Gledalaca:
3.000
Sudija:
Skakić (Gradiška)
Datum:
subota, 23.04.2011. (19:30)
ss.ba
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako si vec htio da prosipas neku ironiju ovde, onda se raspitaj jarane malo bolje, na grbavici je bilo 3000 prema nekim medijima, a na kosevu za divno cudo isto 3000 prema tim istim medijima, toliko od mene.Dirk je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987
Za zivot cijeli!
Cekaj ovo me oduvek zanimalo.Pasodzigera je napisao/la:Momcino,ovo i jeste zalosno,a to je da pored ovoliko komentara, koje sam procitao da si samo ti upravu,to i govori zasto smo tu gdje jesmo. Kad u BIH shvate ,da je fudbal postao biznis,onda ce i u nas biti kvaliteta.Tebi jedno veliko bravo,jedini koji je nesto pametno i rekao. A ovi sto se sad ko fol vade da su to vec odavno znali,a svi znamo da su znali,to bi i napisali. Ako Gracic ima pravo na Olimpic,ima i jedan Al Shiddi pravo na FK Sarajevo,zasto da ne. Covjek je vec uvezo BH firme i koje ce graditi po BIH,npr. sarajevska firma ANS DRIVE. Bolje izaci sa ponudom tom covjeku,nego nazovi biz(M)ismenima po BIH,koji zele samo klub da uniste.Varesanovic je najmanje kriv zbog situacije u klubu,nije on taj,koji treba da da hljeb u ruke igracima.Unistavanje KK Bosna,na red FK Sarajevo,necije je maslo da Bog kaze. CISTA POSLA NISU!BORDO BOY je napisao/la:
Jednom se jedan ciko sjetio i rekao da se zemlja okreće oko sunca, a svi mislili da je obrnuto i prozvaše ga glupim i još mu ponešto uradise.
Poenta je da vi ovdje mozete srati do mile volje ko je trebao uci, ko nije, ko treba biti u upravi ko ne treba, koji nam trener treba koji ne itd...itd... a problem i dalje ostaje isti. Priznajem da ne razumijem kako ide privatizacija fudbalskih klubova, ali majka mu stara zar Olimpic nije Gracićev??
Kao stanovnik ovog grada i navijač ovog kluba u ovakoj situaciji kakva jeste to je bila dakako moja želja, ali ne samo to nego da se počne razmišljati o tome, o privatizaciji FK Sarajeva, JER LJUDI SHVATITE NEMA HAJRA VIŠE OVAKO, a Al Shiddija sam dao kao svjež primjer investitora koji po gradu investira i gradi i zna sta radi, ali džaba vama, vi i dalje mislite igrati evropske utakmice kao klub-udruženje građana.....
Da li je Gracic vlasnik ili finansijer Olimpika?
Malo mi je cudno da bude vlasnik.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako je na Grbavici bilo kao sto si napisao onda je na Kosevu bilo 12 hiljada ljudiGuzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanjakod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco
Mi smo gosti a znas da nas uvijek dodje u gostima najvise u citavoj ligi , tako da nase svako gostovanje ne ide ispod dvjesto ljudi, dok su vasa u prethodnim duelima bila i po 20 ljudi kao na tekmi u Trebinju i u Sirokom igrate polufinale kupa 30 navijaca
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vas je u Širokom bilo 10 puta manje u revanšu 1/4 KupaDirk je napisao/la:Ako je na Grbavici bilo kao sto si napisao onda je na Kosevu bilo 12 hiljada ljudiGuzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanjakod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco
![]()
Mi smo gosti a znas da nas uvijek dodje u gostima najvise u citavoj ligi , tako da nase svako gostovanje ne ide ispod dvjesto ljudi, dok su vasa u prethodnim duelima bila i po 20 ljudi kao na tekmi u Trebinju i u Sirokom igrate polufinale kupa 30 navijaca
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da bi neko prema tebi bio realan, moras i ti biti realanDirk je napisao/la:Ako je na Grbavici bilo kao sto si napisao onda je na Kosevu bilo 12 hiljada ljudiGuzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanjakod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco
![]()
Za zivot cijeli!
Upravu siBianconeri1988 je napisao/la:Vas je u Širokom bilo 10 puta manje u revanšu 1/4 KupaDirk je napisao/la:Ako je na Grbavici bilo kao sto si napisao onda je na Kosevu bilo 12 hiljada ljudiGuzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanjakod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco
![]()
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... igre/54754
Polufinale kupa 20 navijaca je bodrilo plave
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 apr 2011, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: worchester i 35 gostiju.