Isto, zasluzili su uz Tosk najvise. Mada svakako Tosk tesko da ce obezbijediti uslove.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ne ne. Trebate se ugasit skroz, da ne postojite. Ja ne znam koja je vasa svrha postojanja. 100 godina ni jednog jedino trofeja nemate, 500 vas nemaSkver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:59Nemas, samo si napisao 173 posta kako trebamo krenuti iz najnize lige......BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:54Nemam ja zelje nikakve sto se tice Slobode ,moja je zelja samo Celik .Ne pisem ja samo nego vi to sve isto pisete po fb ,jedino na ovoj temi ste sila ,cak i na svojoj temi niste izmedju sebe.Bgm mi vas nekad zao ne zbog rezultata yebo rezultate doci ce nego ne znate sta zelite jedan dan exsprssni povratak a drugi dan stabilizacija dugovi i sve rastjerat igrace sto su dosli.Morate imat stav svoj,svoj put i svoj cilj da vas neko shvati ozbiljno jer vi nista nemate.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Hvala i Vama na fer i sportskoj borbi a niste ni sudiju " rijesili " kao neki.Skver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:52Jos jednom od srca cestitke.........nije mi zao kad izgubimo od prave raje.....ovi iz Zenice se najvisu brinu za nas![]()
Neka ih , brinu oni za sve...
Realno , imali su tezak put i jos je dosta posla pred njima a mislim da ce ostvariti promociju u PL. Ako budete na minus 9 na proljece male su vam sanse zaista.
- BatistutA19
- Kontakt:
Nego se spremaj za Viteza mozda bude uz kartu burek i piva od investitora HusicaSkver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:59Nemas, samo si napisao 173 posta kako trebamo krenuti iz najnize lige......BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:54Nemam ja zelje nikakve sto se tice Slobode ,moja je zelja samo Celik .Ne pisem ja samo nego vi to sve isto pisete po fb ,jedino na ovoj temi ste sila ,cak i na svojoj temi niste izmedju sebe.Bgm mi vas nekad zao ne zbog rezultata yebo rezultate doci ce nego ne znate sta zelite jedan dan exsprssni povratak a drugi dan stabilizacija dugovi i sve rastjerat igrace sto su dosli.Morate imat stav svoj,svoj put i svoj cilj da vas neko shvati ozbiljno jer vi nista nemate.
Jedino ako imas kakvog dilera iz Zenice da nam preporucis da odgledamo protiv VitezaBatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:02Nego se spremaj za Viteza mozda bude uz kartu burek i piva od investitora HusicaSkver je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:59Nemas, samo si napisao 173 posta kako trebamo krenuti iz najnize lige......BatistutA19 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:54
Nemam ja zelje nikakve sto se tice Slobode ,moja je zelja samo Celik .Ne pisem ja samo nego vi to sve isto pisete po fb ,jedino na ovoj temi ste sila ,cak i na svojoj temi niste izmedju sebe.Bgm mi vas nekad zao ne zbog rezultata yebo rezultate doci ce nego ne znate sta zelite jedan dan exsprssni povratak a drugi dan stabilizacija dugovi i sve rastjerat igrace sto su dosli.Morate imat stav svoj,svoj put i svoj cilj da vas neko shvati ozbiljno jer vi nista nemate.ae zdrav i ziv mi bio odoh pit kafu
Nikad nazalost vi necete imat srce kao mi za klub..To je tako svjesni ste toga
![]()
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Celiku zaista zelim ulazak u PL, al pod uslovom da ne budu potrcko ovog saveza.
Zasluzili su najvise zbog navijaca i njihove borbe.
I nema ironije u ovome, odmah da se razumijemo
Volim tebe, više od sebe
Ja se toga najvise i bojim sto cemo mi negdje belaj napravit zbog sudija kad budemo igrali protiv ovih zasticeni klubova.Bice j..b..o sa tom PL ako udzemo na Bilinom pogotovoantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:09Celiku zaista zelim ulazak u PL, al pod uslovom da ne budu potrcko ovog saveza.
Zato je zenicki model sisanje kite nadaleko poznat
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Nulatridva
- Kontakt:
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Moras bit glup i ogranicen da povjerujes da ce neko doc u klub ko sto je sloboda i ulagat svoje pare a zauzvrat ne dobit nista ( jer je takav zakon ) i mislit da on to radi iz ljubavi. Mi smo popusili istu foru s turcima. Vi je trenutno pusite i ne vidite nikakav problem, sta vise podrzavate to. Isto tako da razjasnimo ja vam nisam bati da vas prosvjetljujem il zelim dobro. Ja vam zelim da se sto prije ugasite ako Bog da. Zivi mi i zdravi bili i jos dugo godina patili sa slobodankom i seoskom varalicom 

Sloboda mozda najgora ekipa sto je gostovala ove godine u Bihacu... bgm ce se morati dobro pojacati, ovo je tanko bas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- prisonbreak
- Kontakt:
Ovdje rijetkost procitati neki dobar post, neko objektivno komentarisanje. Daj popustite malo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- LavoviGabela
- Kontakt:
Eto Goska iza coska
Hasukic i Albijanic su prekucali ovu ligu iskustvom i znanjem, bez njih nije ista ekipa.
Idemo dalje, korak po korak
Hasukic i Albijanic su prekucali ovu ligu iskustvom i znanjem, bez njih nije ista ekipa.
Idemo dalje, korak po korak
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- prisonbreak
- Kontakt:
Top utwkmica ce biti na BilinomLavoviGabela je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:33Eto Goska iza coska![]()
Idemo dalje, korak po korak![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ni ja nemam nikakav problem s tim, vjerovali ili ne
Sretno bilo pikćetu.
PS. Sve ovo ružno s obje strane generisao je mali smrdo truhlo i njegovih par debila još prije 3 godine. Inače, do tad nikad ništa ružno nisam rekao protiv zence i pikćeta. Ali morao sam odgovoriti. Samo su se pokazali šta su i ko su.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Apsolutno. Sjetimo se samo ono ispadanje 2022/23, koliko je 3-4 osobe likovalo i svako kolo cekali ispadanje. Al dobro, tim osobama na obraz. Vjerovatno znamo o kojih par osoba je rijec, da ih ne imenujem. Necu ja osudjivati citavu Zenicu radi tih par degena jer znam da nisu svi isti.Sky9 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 19:48Ni ja nemam nikakav problem s tim, vjerovali ili ne![]()
Sretno bilo pikćetu.![]()
PS. Sve ovo ružno s obje strane generisao je mali smrdo truhlo i njegovih par debila još prije 3 godine. Inače, do tad nikad ništa ružno nisam rekao protiv zence i pikćeta. Ali morao sam odgovoriti. Samo su se pokazali šta su i ko su.
Meni nikad u zivotu nece bit drazi Zrinjski, Borac, Siroki i slicne ekipe od Celika, Veleza itd, pogotovo jer su izdigli klubove iz pepela i haman gasenja. Ne, nije razlog nacionalni prefiks, npr Borac sam izuzetno postovao dok Vico nije zajahao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
E ybg
Citajuci ove komentare navijaca Slobode , izgleda digli ruke na predaju
Jos malo pa ce ih Sky i ostali odvesti na cevape i pivo a onda kad podrignu i pehar im uruciti.
Ako ste se vec predali, eto "ganjacemo" se mi sa njima i Tosk i Gosk i Stupcanica.
Citajuci ove komentare navijaca Slobode , izgleda digli ruke na predaju
Jos malo pa ce ih Sky i ostali odvesti na cevape i pivo a onda kad podrignu i pehar im uruciti.
Ako ste se vec predali, eto "ganjacemo" se mi sa njima i Tosk i Gosk i Stupcanica.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, LloriS i 9 gostiju.