FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Devil » 25 apr 2011, 00:04

Pasodzigera je napisao/la:
BORDO BOY je napisao/la:

Jednom se jedan ciko sjetio i rekao da se zemlja okreće oko sunca, a svi mislili da je obrnuto i prozvaše ga glupim i još mu ponešto uradise.

Poenta je da vi ovdje mozete srati do mile volje ko je trebao uci, ko nije, ko treba biti u upravi ko ne treba, koji nam trener treba koji ne itd...itd... a problem i dalje ostaje isti. Priznajem da ne razumijem kako ide privatizacija fudbalskih klubova, ali majka mu stara zar Olimpic nije Gracićev??

Kao stanovnik ovog grada i navijač ovog kluba u ovakoj situaciji kakva jeste to je bila dakako moja želja, ali ne samo to nego da se počne razmišljati o tome, o privatizaciji FK Sarajeva, JER LJUDI SHVATITE NEMA HAJRA VIŠE OVAKO, a Al Shiddija sam dao kao svjež primjer investitora koji po gradu investira i gradi i zna sta radi, ali džaba vama, vi i dalje mislite igrati evropske utakmice kao klub-udruženje građana.....
Momcino,ovo i jeste zalosno,a to je da pored ovoliko komentara, koje sam procitao da si samo ti upravu,to i govori zasto smo tu gdje jesmo. Kad u BIH shvate ,da je fudbal postao biznis,onda ce i u nas biti kvaliteta.Tebi jedno veliko bravo,jedini koji je nesto pametno i rekao. A ovi sto se sad ko fol vade da su to vec odavno znali,a svi znamo da su znali,to bi i napisali. Ako Gracic ima pravo na Olimpic,ima i jedan Al Shiddi pravo na FK Sarajevo,zasto da ne. Covjek je vec uvezo BH firme i koje ce graditi po BIH,npr. sarajevska firma ANS DRIVE. Bolje izaci sa ponudom tom covjeku,nego nazovi biz(M)ismenima po BIH,koji zele samo klub da uniste.Varesanovic je najmanje kriv zbog situacije u klubu,nije on taj,koji treba da da hljeb u ruke igracima.Unistavanje KK Bosna,na red FK Sarajevo,necije je maslo da Bog kaze. CISTA POSLA NISU!
Cekaj ovo me oduvek zanimalo.
Da li je Gracic vlasnik ili finansijer Olimpika? :?
Malo mi je cudno da bude vlasnik.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 00:05

Guzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanja ;) kod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco :mrgreen:
Ako je na Grbavici bilo kao sto si napisao onda je na Kosevu bilo 12 hiljada ljudi 8-)

Mi smo gosti a znas da nas uvijek dodje u gostima najvise u citavoj ligi , tako da nase svako gostovanje ne ide ispod dvjesto ljudi, dok su vasa u prethodnim duelima bila i po 20 ljudi kao na tekmi u Trebinju i u Sirokom igrate polufinale kupa 30 navijaca :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 apr 2011, 00:07

Dirk je napisao/la:
Guzonjin_sin je napisao/la:Ja koliko znam samo ste vi najvljivali da ce vas doci oko milje,vi ste prebacili iznad svojih ocekivanja ;) kod nas standardno ove sezone 4-5 milja i babo ruco :mrgreen:
Ako je na Grbavici bilo kao sto si napisao onda je na Kosevu bilo 12 hiljada ljudi 8-)

Mi smo gosti a znas da nas uvijek dodje u gostima najvise u citavoj ligi , tako da nase svako gostovanje ne ide ispod dvjesto ljudi, dok su vasa u prethodnim duelima bila i po 20 ljudi kao na tekmi u Trebinju i u Sirokom igrate polufinale kupa 30 navijaca :mrgreen:
Vas je u Širokom bilo 10 puta manje u revanšu 1/4 Kupa :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 apr 2011, 00:07

Dirk je napisao/la:

da bi neko prema tebi bio realan, moras i ti biti realan
Za zivot cijeli!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 00:13

Bianconeri1988 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:

Vas je u Širokom bilo 10 puta manje u revanšu 1/4 Kupa :lol:
Upravu si ;)

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... igre/54754

Polufinale kupa 20 navijaca je bodrilo plave :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 apr 2011, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:17

Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu 8-)
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:28

Zanimljivo da ti uvjek pokusas okrenuti plocu na navijacka desavanja,sto ti je klub u rasulu vec drugu godinu,sto je i ove evropa upitna,sto vas Olimpik mlati po guzovima na domacem,sto Sirokog ne mozete dobiti 10 tekmi,strah vas sto ce vas opet mlatnuti na sred Hadisona to je nebitno..bitno je koliko je bilo manijaka na jugu i sta se desavalo :lol:

I za tvoju informaciju na jugu bilo ludilo,imas slike pa prebrojavaj krvna zrnca do zore 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 apr 2011, 00:35

Guzonjin_sin je napisao/la:Zanimljivo da ti uvjek pokusas okrenuti plocu na navijacka desavanja,sto ti je klub u rasulu vec drugu godinu,sto je i ove evropa upitna,sto vas Olimpik mlati po guzovima na domacem,sto Sirokog ne mozete dobiti 10 tekmi,strah vas sto ce vas opet mlatnuti na sred Hadisona to je nebitno..bitno je koliko je bilo manijaka na jugu i sta se desavalo :lol:

I za tvoju informaciju na jugu bilo ludilo,imas slike pa prebrojavaj krvna zrnca do zore 8-)
Znam citao sam jutros u crnoj hronici o ludili prije tekme i slicno ... ludilo kakvo samo vi mozete napraviti, udarajuci se izmedju sebe i slicno samo naprijed ludnicaaaaaaaaaaa :mrgreen:

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:36

Vidis i dalje to radis ali priznaj okus je isti :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 apr 2011, 10:07

padobranac1978 je napisao/la:imali smo i stativu,je.bo te :mrgreen: ali fakat kod prvog gola po meni ono je bio penal,sudija ne svira i iz kontre primimo gol i cak kod dodavanja onaj Savić je mozda bio u ofsajdu...puno sumnjivih situacija za nekih desetak sekundi :mrgreen:
Nista ne treba da cudi kad je jad po imenu R.Mrkovic u pitanju. Hem navija za zeljeznicku radionicu a haver je dobar sa Djelom. Nikako necu da kazem da je siljio zato sto mu je neko od strumfova to reko...to NE...ali da ce iz svoje glave okrenuti tekmu onako kako mu srce kaze...to DA
Nema ba price ono je bio cist penal ko suza a i sinoc na TV-u sam se ponovo uvjerio i svaka rasprava je suvisna

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 apr 2011, 11:05

BORDO BOY je napisao/la:Jedini spas je u PRIVATIZACIJI kluba jer ovakav scenarij čeka svakoga. Treba realno kazati, nema te uprave koja ce FK Sarajevo izvući iz ovakvog ponora, NEMA. Trebali bi naći nekoga ko će kupiti i investirati u klub i držati ga stabilnim zbog svojih interesa, a time ujedno i dolazi interes navijača, jer ovako više nema smisla. Mislim da bi BORDO PRIJATELJI 1946 trebali porazgovarati i lobirati kod ovog Saudijca što pravi onaj hotel na Marin Dvoru i što je napravio Bristol, onaj AL SHIDDI. Neka čovjek kupi klub za 1KM, ali zato neka otplati dugove i investira u njega, ima dovoljno a sigurno i previše novca, pa neka napravi novi stadion i neka mu da ime Al Shiddi Arena, zašto da ne, pa ne može niko klub niti stadion odnijeti iz Sarajeva. Najjači klubovi u Evropi su privatizovani i tako funkcionišu. Pa mi smo u 21 vijeku a razmišljamo k'o da se Drugi svijetski rat završio jučer.
Ova ideja vec postoji,nije neostvariva,najveci problem predstavlja to sto nemamo zakon o sportu..
Iskreno,ja vjerujem u ovaj projekat..mislim da cemo biti prvi klub sa ovih prostora pod kontrolom Šeika..

IME
F.K.SARAJEVO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 apr 2011, 11:18

Adi Dzemidjic tuzio Bajka a Bordo Prijatelji traze ostavku Mirze Varesanovica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 apr 2011, 11:37

Megamon je napisao/la:Adi Dzemidjic tuzio Bajka a Bordo Prijatelji traze ostavku Mirze Varesanovica.
U utakmici protiv Olimpika navijaci su Mirzi poslali jasnu poruku sta zele..
Mirza kao navijac Sarajeva je shvatio o cemu se radi..tako da...mada je Mirza sitnica u cijeloj prici..
F.K.SARAJEVO

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 apr 2011, 12:10

samo jako HORDE kakvi strumfovi .. :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 25 apr 2011, 12:37

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ako si vec htio da prosipas neku ironiju ovde, onda se raspitaj jarane malo bolje, na grbavici je bilo 3000 prema nekim medijima, a na kosevu za divno cudo isto 3000 prema tim istim medijima, toliko od mene.
Da prema strumfovskim stranicama koje su uvijek nama umanjivale posjetu a vama povecavale - pa nemoj molim te ;) Ne interesuje me koliko je bilo ljudi kod vas tu noc ali znam da je na Kosevu bilo oko 4 - 5.000

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 25 apr 2011, 12:39

molotovljev je napisao/la: U utakmici protiv Olimpika navijaci su Mirzi poslali jasnu poruku sta zele..
Mirza kao navijac Sarajeva je shvatio o cemu se radi..tako da...mada je Mirza sitnica u cijeloj prici..
Reci da se salis molim te :!:

Mirza shvatio???? Taj ne namjerava otici. on zeli potpuno okupirati klub, srozati ga da bi ga mogao poklopiti za male pare, sta ti je brate?!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 apr 2011, 12:44

Megamon je napisao/la:Adi Dzemidjic tuzio Bajka a Bordo Prijatelji traze ostavku Mirze Varesanovica.
Sta se vise ovoliko cekalo :x da se napokon pocne javno govoriti o odlasku Mirze , hvala Bogu .
Problem je sto taj nece lahko otici :roll: . Imamo u klubu slican problem ko˙ u savezu :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 apr 2011, 12:47

Mirzu ni puska ne moze otjerat,a kamoli da sam ode,malo se urazumite.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 apr 2011, 12:49

kupus army je napisao/la:Mirzu ni puska ne moze otjerat,a kamoli da sam ode,malo se urazumite.
Do kada ima ugovor sa klubom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 apr 2011, 12:50

Ima ugovor na 4 godine,a traje od sredine prosle sezone.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, Lecler, rimljanin90 i 51 gost.