Cekaj ovo me oduvek zanimalo.Pasodzigera je napisao/la:Momcino,ovo i jeste zalosno,a to je da pored ovoliko komentara, koje sam procitao da si samo ti upravu,to i govori zasto smo tu gdje jesmo. Kad u BIH shvate ,da je fudbal postao biznis,onda ce i u nas biti kvaliteta.Tebi jedno veliko bravo,jedini koji je nesto pametno i rekao. A ovi sto se sad ko fol vade da su to vec odavno znali,a svi znamo da su znali,to bi i napisali. Ako Gracic ima pravo na Olimpic,ima i jedan Al Shiddi pravo na FK Sarajevo,zasto da ne. Covjek je vec uvezo BH firme i koje ce graditi po BIH,npr. sarajevska firma ANS DRIVE. Bolje izaci sa ponudom tom covjeku,nego nazovi biz(M)ismenima po BIH,koji zele samo klub da uniste.Varesanovic je najmanje kriv zbog situacije u klubu,nije on taj,koji treba da da hljeb u ruke igracima.Unistavanje KK Bosna,na red FK Sarajevo,necije je maslo da Bog kaze. CISTA POSLA NISU!BORDO BOY je napisao/la:
Jednom se jedan ciko sjetio i rekao da se zemlja okreće oko sunca, a svi mislili da je obrnuto i prozvaše ga glupim i još mu ponešto uradise.
Poenta je da vi ovdje mozete srati do mile volje ko je trebao uci, ko nije, ko treba biti u upravi ko ne treba, koji nam trener treba koji ne itd...itd... a problem i dalje ostaje isti. Priznajem da ne razumijem kako ide privatizacija fudbalskih klubova, ali majka mu stara zar Olimpic nije Gracićev??
Kao stanovnik ovog grada i navijač ovog kluba u ovakoj situaciji kakva jeste to je bila dakako moja želja, ali ne samo to nego da se počne razmišljati o tome, o privatizaciji FK Sarajeva, JER LJUDI SHVATITE NEMA HAJRA VIŠE OVAKO, a Al Shiddija sam dao kao svjež primjer investitora koji po gradu investira i gradi i zna sta radi, ali džaba vama, vi i dalje mislite igrati evropske utakmice kao klub-udruženje građana.....
Da li je Gracic vlasnik ili finansijer Olimpika?

Malo mi je cudno da bude vlasnik.