NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Imran Bilić je danas bio perfektan i u njemu vidim dugogodišnju jedinicu ili dati mu profesionalni ugovor i nešto na njemu i zaraditi.
U odbrani smo bili sigurni, iako je Sloboda pravo loša. Sudija je bio dobar i imali smo bolju igru u odnosu na neke prijašnje utakmice, čak bi i viši rezultat bio opravdan.
Ja sam razočaran posjetom, razočaran sam zbog nerazgrnute zemlje iza gola koja stoji tamo mjesec dana, razočaran sam zbog nepostavljenih ploča koje pokrivaju kanal, razočaran sam da još uvijek stolice nisu postavljene i tribine ofarbane, te na kraju razočaran sam sa klupama za rezervne igrače, pravo jeftino izgledaju.
U odbrani smo bili sigurni, iako je Sloboda pravo loša. Sudija je bio dobar i imali smo bolju igru u odnosu na neke prijašnje utakmice, čak bi i viši rezultat bio opravdan.
Ja sam razočaran posjetom, razočaran sam zbog nerazgrnute zemlje iza gola koja stoji tamo mjesec dana, razočaran sam zbog nepostavljenih ploča koje pokrivaju kanal, razočaran sam da još uvijek stolice nisu postavljene i tribine ofarbane, te na kraju razočaran sam sa klupama za rezervne igrače, pravo jeftino izgledaju.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Cestitke
Sve u svemu dobro je
U Banovice po 3 boda. Vratiti im za onu brutalnu krađu.
Sve u svemu dobro je
U Banovice po 3 boda. Vratiti im za onu brutalnu krađu.
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Sve ok, ali bitno da sve to nezadovoljstvo i stvari sto nam bodu oči, malo zamjenimo za zadovoljstvo i pozitivu koju trenutno imamo.. Od bankrota, gašenja, do ostajanja u ligi za zelenim stolom i svaceg nečeg, imamo da smo 4. ili 5. na tabeli...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ici na jos dvije pobjede, zavrsiti poluaezonu kako treba, pa dovesti jos jednog jakog veznog. To nam treba pod hitno. Onog crnju otjerati, bezbeze nam platu uzima. Kiksao je tri ciste danas. Bilic za 10. Svaka cast momku. Ove klupe za igrace su se radile prije 15-20 godina. Ovo sad je sramota.
- superFrankie
- Kontakt:
Odlicna pobjeda, odlicna utakmica, steta samo sto nije vecom razlikom bilo. Hadra odigrao utakmicu zivota
Te klupe se naprave za 200 KM, bez stolica, al eto Cavkunovic ih je donirao i dobio za 500-600KM dobru reklamu jbg
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Najbolja domaća utakmica ove sezone, ne bi bilo nezasluzeno da smo dobili i većom razlikom, nekoliko promasenih zicera doslovno, plus stativa.Hadrovic je stvarno ekstra bio danas, opcenito igra dobru polusezonu, Ali je isto tako odlican bio i Bilic naravno. Imamo odlican raspored u narednih 5 utakmica treba tući sve redom, jedina zal u ovoj polusezoni je tuzla city to ne mogu prezaliti nikako.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Koliko su ga neki hvalili mislio sam da če sam igrati i davati golove, a on ne zna gdje se nalazinebeskasila je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:52Ici na jos dvije pobjede, zavrsiti poluaezonu kako treba, pa dovesti jos jednog jakog veznog. To nam treba pod hitno. Onog crnju otjerati, bezbeze nam platu uzima. Kiksao je tri ciste danas. Bilic za 10. Svaka cast momku. Ove klupe za igrace su se radile prije 15-20 godina. Ovo sad je sramota.
Kad ce donijeti odluku za onu utakmicu u Tomislavu, tj. kad ce nam oduzeti bodić ?
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Prosto i jednostavno objasnjeno, a ne kao kod nas.legendarnadruga je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:08
Kako je u ligi RS-a definirano to pravilo u slučaju crvenog kod nas ne
Tek na TV se vidi koliko je teren loš.
Što se tiče klupa za rezervne igrače reklama na njima vrijedi puno više nego što su one koštale
Što se tiče klupa za rezervne igrače reklama na njima vrijedi puno više nego što su one koštale
Ovaj drugi gol je faul al hajd.
-
IstokZapad
- Kontakt:
Ja iskreno mogu reci da sam zadovoljan ovom polusezonom bez obzira kakva zadnja dva rezultata budu. Mislim da se je od pocetka previse pritiska stavilo na trenera, za kojeg smatram da uopce nije loš koliko ovdje neki pisu, mislim da je veci problem u organizacijskim stvarima, u terenu domacem i slicnim stvarima nego u igri, sa druge strane i dalje ne vjerujem da se na onakvom terenu dozvoljavam odrzavanje prvenstvenih utakmica, a činjenica odnosno dokaz kakav smo mi narod i gdje nas je politika dovela, je i činjenica da je "neko" izlobirao kod nogometnog saveza 500.000,00 KM za umjetni teren u Kamenici, a da se ne moze izlobirati za glavni stadion, je i vise nego ocigledna. Nemojmo vise traziti krivce u pojedincima kao Uprava, Gradonacelnik ili ko vec, "mi smo krivci" sto smo dozvolili da ljudi koji nisu kompetentni budu na mjestima na kojima jesu i da nam kolo vode ove stranke po gradu i zbog nekih glasova lobiraju sta god hoce i kako hoce. Puj puj puj gadi mi se narod bihacki
Jučer je definitivno bila najbolja utakmica na domaćem terenu i odmah se vidi kad je Zara na terenu da je ofanziva organiziranija...jednostavno nema zamjerke...bitno da se pojedinci bude.
Ali Mahmud je znaci beton igrač kakva snaga kakva trka kakva borba samo cu reci bravo dečko, budi još bolji.
Drago mi je što sam Kenu prozvao, budi se i on šteta što ga gol neće ali jučer je išao na svaku loptu.
Od Campane sam očekivao puno više ali dečko je samo brz i ništa više, glavom bez obzira ide, 3 čista gola je zajebao...
Nije mi jasno zašto se Uroš zapostavlja a najjači tehničar je u ekipi.
Bez lažne skromnosti nakon svega, mislim da smo najbolja ekipa u ligi, boli me Tuzla City, boli me Igman boli me 0-2 sa tomislavom.
Od naredne 4 utakmice imamo 3 domaće i 1 gostovanje, također mišljenja sam da treba dovesti još jednog veznog (zamjena za Zaru jer on ne može 90 minuta) i jednog napadača ( Keno mora imat konkurenciju).
Moze me neko pogrešno shvatiti ali decki moji imamo priliku ja je vidim... niko ne odskače da ce biti 1. na tabeli,
Marriaga je i dalje slobodan igrač pokušati ga vratiti, Obradov grije klupu u želji, jednostavno ja vidim šansu da se proba al ono bez ikakvog pritiska!
Ali Mahmud je znaci beton igrač kakva snaga kakva trka kakva borba samo cu reci bravo dečko, budi još bolji.
Drago mi je što sam Kenu prozvao, budi se i on šteta što ga gol neće ali jučer je išao na svaku loptu.
Od Campane sam očekivao puno više ali dečko je samo brz i ništa više, glavom bez obzira ide, 3 čista gola je zajebao...
Nije mi jasno zašto se Uroš zapostavlja a najjači tehničar je u ekipi.
Bez lažne skromnosti nakon svega, mislim da smo najbolja ekipa u ligi, boli me Tuzla City, boli me Igman boli me 0-2 sa tomislavom.
Od naredne 4 utakmice imamo 3 domaće i 1 gostovanje, također mišljenja sam da treba dovesti još jednog veznog (zamjena za Zaru jer on ne može 90 minuta) i jednog napadača ( Keno mora imat konkurenciju).
Moze me neko pogrešno shvatiti ali decki moji imamo priliku ja je vidim... niko ne odskače da ce biti 1. na tabeli,
Marriaga je i dalje slobodan igrač pokušati ga vratiti, Obradov grije klupu u želji, jednostavno ja vidim šansu da se proba al ono bez ikakvog pritiska!
Mi da smo pucali na prvo mjesto mogli smo hladno biti prvi samo što mi nemamo finansijsku strukturu niti infrastrukturu za prvo mjesto. Prvo se ta dva stuba moraju riješiti, a onda se može ići na PL koje će i doći sama po sebi tad.
Nekako svaki put kad kritikujemo Zeru desi se ovakva utakmica. Mozda ga moramo jos vise kritikovati haha.
Sve u svemu pozicija na tabeli je ravna mojim ocekivanjima i mislim da cemo sezonu zavrsiti oko 5og mjesta sto je i realno. Kad se srede teren , pomocni i uslovi mozemo se nadati vise, naravno uz ovaj rad. Nadam se da ce se upravi/ klubu u narednom periodu prikljuciti jos neko ko ce pomoci u daljnem radu. Vidjeli smo sad limitacije uprave. Svaka im cast rade odlican posao za sad(posebno kad se uzme u obzir da 20 godina nista nije dirnuto), ali ne moze sve ni izgurati 4-5 ljudi.
Zmjerka nama kao publici, mrtva smo publika. Najvise hakamo sudiju i ako nasi igraju dobro tu se malo aktiviramo i to je to. Bilo bi lijepo da se stvori neka kultura navijanja, povika, pjesme. Osjete to i igraci na terenu tog 12og igraca sa tribina
Sve u svemu pozicija na tabeli je ravna mojim ocekivanjima i mislim da cemo sezonu zavrsiti oko 5og mjesta sto je i realno. Kad se srede teren , pomocni i uslovi mozemo se nadati vise, naravno uz ovaj rad. Nadam se da ce se upravi/ klubu u narednom periodu prikljuciti jos neko ko ce pomoci u daljnem radu. Vidjeli smo sad limitacije uprave. Svaka im cast rade odlican posao za sad(posebno kad se uzme u obzir da 20 godina nista nije dirnuto), ali ne moze sve ni izgurati 4-5 ljudi.
Zmjerka nama kao publici, mrtva smo publika. Najvise hakamo sudiju i ako nasi igraju dobro tu se malo aktiviramo i to je to. Bilo bi lijepo da se stvori neka kultura navijanja, povika, pjesme. Osjete to i igraci na terenu tog 12og igraca sa tribina
I to sam zaboravio, sta ovim ljudima u Bihaću treba da se vrate na stadion?!?Nim je napisao/la: ↑03 nov 2025, 14:56Nekako svaki put kad kritikujemo Zeru desi se ovakva utakmica. Mozda ga moramo jos vise kritikovati haha.
Ne može mi niko reći da nas nema, moze svaka biti sa 2000-3000 ljudi al neee naravno kad budemo 1. ili 2. tad ce biti po 4000-5000 uvijek nekakav cudan mentalitet vecine ljudi.
Sport nam je mrtav totalno, pa daj vidis Jedinstvu da ide odi na utakmicu je*o te 10 KM.
A drug i ja hakam kad vodimo 2-0, zato moraš na malu tribinu ići ima ekipa ona ispod drveta, jako je*eni, par puta sam bio i čuo psovke sto se ni izmisliti ne mogu, al neka ih nasi su
Nigdje veze ti je prica, nit se bune, nit yebu atmosferu. Kao sto si mogao vidjeti ekipa na sredini tribine je palila baklje i bacala petarde na stazu ispred njih, da bi poslije komesar bezbjednosti dosao do navijaca sa pricom da ce ih morati odsraniti sa stadiona dok lik u tom momentu drzi upaljenu baklju na sredini i ovaj se pravi da to ne vidi.nebeskasila je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:38Ne znam sta netko napisa za Silu Nebesku? Kao njima sad nesto ne pase jel? Ne razumijem koji je to k, njih 6 ima i kad god klub krene kako treba njih 6 umisli nestp da to nije to, i da se oni trebaju pitati, da trebaju odlucivati o necem. Samo yebu atmosferu namjerno.
Plus, svi vi sebe nesto nazivate Sila Nebeska, potpisujete se istim imenom, a glumite glumce, skrivate se po zapadu da mozete psovati, umjesto pjesmom podrsku dati.
Pitajte igrace, kakav je osjecaj bio jucer kad nisu imali s kim proslaviti pobjedu?
Drug nije stvar u hakanju i dobacivanju na teren. Ima i to svoje, ali nisam na to mislio. I ja se sam derem ciravu utakmicu haha Mene grlo obicno zaboli poslije utakmice. Ali hocu reci nemamo nekakvu navijacku kulturu, vecina nas ko u pozoristu, dozivimo neku priliku malo navijamo i tjt. Mozda je i do toga jer se stadion ne ispuni uvijek i odma je "mirnije"Bihac1299 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 15:10I to sam zaboravio, sta ovim ljudima u Bihaću treba da se vrate na stadion?!?Nim je napisao/la: ↑03 nov 2025, 14:56Nekako svaki put kad kritikujemo Zeru desi se ovakva utakmica. Mozda ga moramo jos vise kritikovati haha.
Ne može mi niko reći da nas nema, moze svaka biti sa 2000-3000 ljudi al neee naravno kad budemo 1. ili 2. tad ce biti po 4000-5000 uvijek nekakav cudan mentalitet vecine ljudi.
Sport nam je mrtav totalno, pa daj vidis Jedinstvu da ide odi na utakmicu je*o te 10 KM.
A drug i ja hakam kad vodimo 2-0, zato moraš na malu tribinu ići ima ekipa ona ispod drveta, jako je*eni, par puta sam bio i čuo psovke sto se ni izmisliti ne mogu, al neka ih nasi su![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.