Premijer liga BiH - aktuelno

MikiPirs
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MikiPirs » 03 nov 2025, 11:28

AvantiBL je napisao/la:
03 nov 2025, 11:24
SoulEclipsee je napisao/la:
03 nov 2025, 11:19
AvantiBL je napisao/la:
03 nov 2025, 11:12

Ja nisam rekao ni da je penal, ni da nije. Suđenje sinoć izuzetno dobro, kad bi bilo sreće da ovako ostane. Na Koševu očekujem Peljtu.
Vidi druže , uskoro slavite 100 godina i od samog početka se priča da Borac "mora" uzeti duplu ili titulu da se proslavi sve zajedno i da će goriti grad Banja Luka.

Evidento je da vas naš predsjednik saveza gura nema potrebe da se lažemo nemoj da nabrajamo utakmice od Sarajeva,Veleža prošli put do penala gdje igrač sam pada.

Ja tvrdim da vama ne treba pomoć sudija jer imate top ekipu .Ali ebeš titulu koja je dovijena naguzove uz pomoć sudija. Mada mislim da će Zrinjski osvojiti :mrgreen:
Dupla kruna se "mora" uzeti za 100 godina kluba, pa nas ohladiše portiri i građevinci iz Kruševa.
Dupla kruna se "mora" uzeti, pa zamalo da nas Sloga ohladi.
Ohladite sa tom pričom da FK Borac nešto "mora".
"Morao" je uzeti titulu i prošle sezone.
To sa "moranjem" je alibi prica u prvom redu ljudi sami sebi to rade, pa onda i sebi pravdaju svoj klub za koji navijaju, pa onda i za same ljude u tim klubovima (npr. Stimac), to je sve babsko naprdjivanje. Tako da opusteno :zviz:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 nov 2025, 11:29

AvantiBL je napisao/la:
03 nov 2025, 11:24
Ohladite sa tom pričom da FK Borac nešto "mora".
"Morao" je uzeti titulu i prošle sezone.
Pa morao je, ali ste podbacili na Grbavici, za razliku od Njegija koji je uradio sve sto je bilo u njegovoj moci. :mrgreen:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 nov 2025, 11:30

Ibro Rahimić, Avdo Kalajdžić, Vela Pudar, Dasa Dizdarević, Admir Vladavić koji Veležov DNK na klupi mostarskih Rođenih. Nabrijavanje pred svaku utakmicu kao da se u rat ide 😍

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 03 nov 2025, 11:31

Combattente87 je napisao/la:
03 nov 2025, 11:09
Pendulum je napisao/la:
03 nov 2025, 11:01
AvantiBL je napisao/la:
03 nov 2025, 10:28
Da li je ovo penal?

slika
Ne. To će vam i Kaljanac potvrditi u petak.
Može opklada da će potvrditi da je penal ?!
Ne kladim se. Žao mi je.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 03 nov 2025, 11:34

MikiPirs je napisao/la:
03 nov 2025, 11:14
Pendulum je napisao/la:
03 nov 2025, 11:01
AvantiBL je napisao/la:
03 nov 2025, 10:28
Da li je ovo penal?

slika
Ne. To će vam i Kaljanac potvrditi u petak.
Zar taj covjek nakon derbija Zeljo-Sarajevo i dalje ima kredibilitet kod ljudi :rol: :rol: :rol: :hmmmmm:
Koliko sam upratio pisanja na forumu, jedino se na njega i jedni i drugi i treći pozivaju. Kako kome kad paše, valjda. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 03 nov 2025, 11:34

Threeplanetrees je napisao/la:
03 nov 2025, 11:30
Ibro Rahimić, Avdo Kalajdžić, Vela Pudar, Dasa Dizdarević, Admir Vladavić koji Veležov DNK na klupi mostarskih Rođenih. Nabrijavanje pred svaku utakmicu kao da se u rat ide 😍
Jesu li prva dva zube bar stavili :urnebes:
Nadji mi jednog iz Mostara :urnebes:
Brnjasi
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2025, 11:47

Jel ovo izjavljuju da Velez ne bi dobio da nije dao drugi gol.
Pa ne bi ni vi dali gol da se nisu ljudi opustili imali duplo vodstvo. Da se igralo jos 48 utakmica ne bi dali gol da je 1:0 bilo.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 nov 2025, 11:48

Pročita maloprije dobar komentar za Antu Hrkača. Onako opaliti penal nakon tri promašena i u utakmici sa toliko stvorenih tenzija :tokralju:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 nov 2025, 11:56

Ocekujem na Kosevu izmedju sljedecih buzdovana da nam jos jednom odrze cas dijeljenja (ne)pravde,Sabrija,Halkic,paa mozda cak i Gigara,nema ga dugo nigdje na travnjaku.

Ne vidim ni jednog ‘rvata osim Bandica ali je sinoc radio u B.L
Kazla takodje bio juce glavna figura,tako da ne vidim ko bi jos tu mogao biti osim gore navedenih.

Borac je daleko od top igre,i da ima top tim kao sto neko gore rece,ali smo i mi isto tako i dalje u jos vecem qrcu,uz neke naznake da se polako dizemo ali to je daleko od one igre koju smo imali i koju realno trebamo prezentirati.

Sve mi smrdi na tegobnu tekmu prepunu tenzije,kartona,i neki X -1:1
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Wagner96
Kontakt:

Post Postao/la Wagner96 » 03 nov 2025, 11:59

03 nov 2025, 11:48
Pročita maloprije dobar komentar za Antu Hrkača. Onako opaliti penal nakon tri promašena i u utakmici sa toliko stvorenih tenzija :tokralju:
Čovjek se preziva HrkaĆ, ne znam zašto je pored HaskiĆa, VehaboviĆa, MešiĆa, i vama i komentatorima teško pravilno upamtit prezime.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 nov 2025, 12:00

Wagner96 je napisao/la:
03 nov 2025, 11:59
03 nov 2025, 11:48
Čovjek se preziva HrkaĆ, ne znam zašto je pored HaskiĆa, VehaboviĆa, MešiĆa, i vama i komentatorima teško pravilno upamtit prezime.
Isti **** jebote nisam slovo pogriješio nego kvaku :mrgreen:

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 03 nov 2025, 12:13

jurisicduska je napisao/la:
03 nov 2025, 11:47
Jel ovo izjavljuju da Velez ne bi dobio da nije dao drugi gol.
Pa ne bi ni vi dali gol da se nisu ljudi opustili imali duplo vodstvo. Da se igralo jos 48 utakmica ne bi dali gol da je 1:0 bilo.
Pa da velez nije zabio nijedan gol, sigurno nebi pobjedio.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 03 nov 2025, 12:29

Dobiše nas partizani s pola snage.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 03 nov 2025, 12:30

Šta vam je ljudi, nismo mi pitari pa da u svakom porazu gledamo nepravdu, urotu i krađu, tamo i gdje jeste i nije. Čak je u raju ušao termin da kad se stalno žališ na suđenje, bez nekih dobrih argumenata, da se to zove "pitarluk". Eto pitajte koga god hoćete, taj termin se koristi i van grada Sarajeva.

Ja sam bio sinoć na Grbavici i reći ću vam kako jeste. Jedna stvar su dešavanja van terena, gdje se Velež ponio papanski poslije zadnje utakmice u Mostaru, i to i dalje tvrdim. Ali na terenu Velež je sinoć zasluženo pobijedio, bio bolja ekipa i čestitam im na tome. Pa mi se prvih 10 minuta nismo sastavili sa loptom, a oni izašli kao svemirci. Tako je i došlo do penala uslijed njihovog pritiska od prve minute. Krivac za naš poraz nije ni Peljto, ni Hrkać, ni Pidro, ni ovaj, ni onaj, već naš stručni štab, ponajviše zbog loše pripreme utakmice i nedostatka bilo kakve energije i motivacije. To mi je neobjašnjivo da tako mlako uđemo u utakmicu pred 10 hiljada domaćih navijača, ali to je nešto čime ćemo se mi baviti u našem taboru.

Ja volim igrače mangupe, a Hrkać je pokazao da je mangup kad je u onakvom ambijentu zabio onakav penal. Nadam se da ne moram govoriti koliko je ono bilo rizično za izvesti.

Da zaključim, na ovom forumu sam pisao o suđenju tamo gdje je trebalo pisati o suđenju i gdje su bile skandalozne krađe protiv Želje, ali i drugih klubova. Ali sinoć takvih odluka nije bilo i to je to. Ljudi su izašli na teren mangupski, pobijedili zasluženo i idemo dalje. Nećemo ulaziti u "pitarluk" i tražiti krivca u svakome drugome, ali nikad u sebi.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 nov 2025, 12:33

Barem su prebili i unakazili Vehabovica ko sto su najavljivali ako vec nisu pobijedili.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 03 nov 2025, 12:33

Lokomotifa je napisao/la:
03 nov 2025, 12:30
Šta vam je ljudi, nismo mi pitari pa da u svakom porazu gledamo nepravdu, urotu i krađu, tamo i gdje jeste i nije. Čak je u raju ušao termin da kad se stalno žališ na suđenje, bez nekih dobrih argumenata, da se to zove "pitarluk". Eto pitajte koga god hoćete, taj termin se koristi i van grada Sarajeva.

Ja sam bio sinoć na Grbavici i reći ću vam kako jeste. Jedna stvar su dešavanja van terena, gdje se Velež ponio papanski poslije zadnje utakmice u Mostaru, i to i dalje tvrdim. Ali na terenu Velež je sinoć zasluženo pobijedio, bio bolja ekipa i čestitam im na tome. Pa mi se prvih 10 minuta nismo sastavili sa loptom, a oni izašli kao svemirci. Tako je i došlo do penala uslijed njihovog pritiska od prve minute. Krivac za naš poraz nije ni Peljto, ni Hrkać, ni Pidro, ni ovaj, ni onaj, već naš stručni štab, ponajviše zbog loše pripreme utakmice i nedostatka bilo kakve energije i motivacije. To mi je neobjašnjivo da tako mlako uđemo u utakmicu pred 10 hiljada domaćih navijača, ali to je nešto čime ćemo se mi baviti u našem taboru.

Ja volim igrače mangupe, a Hrkać je pokazao da je mangup kad je u onakvom ambijentu zabio onakav penal. Nadam se da ne moram govoriti koliko je ono bilo rizično za izvesti.

Da zaključim, na ovom forumu sam pisao o suđenju tamo gdje je trebalo pisati o suđenju i gdje su bile skandalozne krađe protiv Želje, ali i drugih klubova. Ali sinoć takvih odluka nije bilo i to je to. Ljudi su izašli na teren mangupski, pobijedili zasluženo i idemo dalje. Nećemo ulaziti u "pitarluk" i tražiti krivca u svakome drugome, ali nikad u sebi.
:salut:

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 03 nov 2025, 12:33

Ma sve čisto, čista pobjeda Veleža i zasluženo im treba čestitati. Sami smo sebi krivi jer se izmišljaju nekakve pozicije, sa onakvom igrom da smo 2 igrača više imali ne bi 10 dana gola zabili.
I da, Hrkać :salut:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

plavi10
Kontakt:

Post Postao/la plavi10 » 03 nov 2025, 13:06

Lokomotifa je napisao/la:
03 nov 2025, 12:30

Posto kazes da si bio na utakmici sigurno si vidio kako peljto ne dade crveni .

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 03 nov 2025, 13:07

Prije i nakon poziva u hr vojsku.

slika
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 03 nov 2025, 13:14

LavoviGabela je napisao/la:
03 nov 2025, 11:34
03 nov 2025, 11:30
Jesu li prva dva zube bar stavili :urnebes:
Nadji mi jednog iz Mostara :urnebes:
Brnjasi
Opet graničar piše na pogrešnoj temi...prihvati se rampe i federalne lige.Nije ovo za tebe :wave:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaLiberta i 26 gostiju.