FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
63
21%
2. Borbu za Evropu
143
47%
3. Sredinu tabele
51
17%
4. Borbu za opstanak
50
16%

Ukupno glasova: 307

Aquamaris
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aquamaris » 03 nov 2025, 15:01

MukiBek je napisao/la:
03 nov 2025, 14:42
Aquamaris je napisao/la:
03 nov 2025, 14:41
Gdje je Trupe pogrijesio sinoc. Ili ko je to pogrijesio sinoc u zadnjoj liniji?
Odinaka kod gola, prodje ga Pidro ko Mesi
A sta je Odinaka njima radio? Pretrco ko oni svi zajedno. Umor ide pad koncetracije. Desi se.
Da im se ima sta prigovoriti i nema. Nego se udara po Adzemu, opet se docekalo 5 minuta. Ima se sto se ima, pa neka neko napise sastav ili nacin igre koji bi rijesio utakmicu protiv Veleza. Moze mu se prigovoriti za Koningsa ostalo je tako kako jeste. Obradov protiv SB, aaa sto Obradov **** te Obradov. Sad sto Trupe, a covjek bez greske. Ali ne moze on Cveti reci konju jedan dodaj i slijepac zna gdje ces.
Konings mu je jedina opravdana zamjerka i to velika. Dobio je dovoljno sanse da bude otpisan.
Zadnja izmjena: Aquamaris, dana/u 03 nov 2025, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 03 nov 2025, 15:02

MukiBek je napisao/la:
03 nov 2025, 14:56
Uniited je napisao/la:
03 nov 2025, 14:44
MukiBek je napisao/la:
03 nov 2025, 13:34

Nego ko ce dovoditi igrace nego trener, preko cega ce dovoditi nego preko agencije? Trener odgovara za igrace I rezultate. Ko je doveo Odinaku, ko je doveo na kraju krajeva Gojaka?
Dovodis igrace koliko imas da platis, koliko para toliko muzike. Ne treba se preseravati. Kad pobjedis Sarajevo, Borac, Zrinjski tad ne spominjes igrace. Cim odigras par utamica lose krece valjanje gluposti.
Sve je to u redu neka ih dovodi, ali nema razlog da njih forsira a drugi igrači koji su tu ne dobijaju minute pa budi realan i reci kako jeste.
Šta je uradio Konings do sad? protiv Slobode frajer na 11m sam puca direkt u golmana i to je igrač koji će nama davati golove, pa smiješno u najmanju ruku.
Dovoljan ti je pokazatelj da ekipe koje se bore za opstanak ti ne možeš dobiti, najavljuje se dosta toga i na kraju ujeo vuk magarca ništa od toga, trebamo se gluhi praviti i reći sve je u redu.
Nepisano pravilo ne mozes nikad ubaciti nekog mladog igraca pogotovo kad gubis, a ganjas rezultat. A jos prije toga nije igrao nikako. Ako nije neki aman Zaman talenat. A mi takvih nemamo nazalost.
Sindrom prozivanja igraca kad se uhvate jednog npr. Sad je Konings, a dok npr. Rakica niko ne spominje. Gori od Koningsa a vise minuta odigrao. To je samo primjer.
Problem je što on njih forsira bez razloga, šta je on uradio pa da mu se toliko šansi daje.
Rakić isto nije nešto, i stojim iza toga da nemamo pravog napadača.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 03 nov 2025, 15:05

MukiBek je napisao/la:
Aquamaris je napisao/la:
Odinaka kod gola, prodje ga Pidro ko Mesi tj pretrca
Po meni su i odinaka i sedorf krivi za taj go bas su se postavili lose vidi se na odinaka u trenutku pasa da stoji pravo nema bekovskog postavljanja sto je suludo al dobro cak je i Karamarko stigo prije Sedorfa do pidre Suki kakav god je ludjak trebo bi igrat prijeSedorfa il Osmanovic slicni su

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 nov 2025, 15:05

Manijakdokraja9 je napisao/la:
03 nov 2025, 14:55

Ma brate budi bar malo realan. Ok fali ti igrac na 1 do 3 pozicije, zavisi koji je cilj, ali ekipa je najbolja od one sto izgubi korona titulu. Sad sam nabrojao, imas 7 8 odlicnih/dobrih igraca koji su imali i ponude iz mnogo boljih liga. NAMA TREBA TRENER. Strucnjak. Mozes imat i gore igrace nego sad al kad dodje trener i uvede neki sistem pa se vidi neki smisao u igri i sta pokusavamo da budemo. Sta mi sad vidimo? Izbij nabij? Sta su uigrali ova 3 4 mjeseca? Brate vise bodova smo na individualni kvalitet uzeli nego na ista drugo i ti dodjes i kazes fali nam igraca. Okej mozda i fali pokoji, al ti prvo fali sef strucnog staba koji ce doci i igrati moderni fudbal u skladu sa kalendarskom godinom u kojoj se nalazimo. Mi od pocetka sezone nismo smisljenu akciju odigrali. Derbi si dobio golcinom ericka, veleza JEDVA s igracem vise opet golcinom ericka, zrinjski igrajuci na kontre i niski blok, borac takodjer na koju kontru i majstorije pojedinaca. Onda da ne nabrajam izgubljene bodove od radnika, rudara, sloge + sto nikakve igre nisi imao tu i u nekim momentima si se provlacio + drugoligasu slobodi ne mozes da das gola. Brate nama su pojedinci najmanji problem.
Pa dobro brate igrali smo dobro europu samo sto nismo bili iskusni
Vidis da niko ne igra moderan fudbal u ligi
Evo zrinjski prvi igra na rezultat
Zekic je bio najmoderniji trener u ligi i vidjeli smo kako je zavrsio
Odlican smo gol dali protiv Radnika i opet su nam ga ponistiki
Jednostavno neke stvari ni ne mozes raditi u nasoj ligi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

EDobric1997
Kontakt:

Post Postao/la EDobric1997 » 03 nov 2025, 15:09

Covjek suta, lopta se odbija od Milosevica i pogadja Lagumdziju u ruku. Kako je to penal?

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 03 nov 2025, 15:12

NoDi80 je napisao/la:
03 nov 2025, 15:05
03 nov 2025, 14:55

Ma brate budi bar malo realan. Ok fali ti igrac na 1 do 3 pozicije, zavisi koji je cilj, ali ekipa je najbolja od one sto izgubi korona titulu. Sad sam nabrojao, imas 7 8 odlicnih/dobrih igraca koji su imali i ponude iz mnogo boljih liga. NAMA TREBA TRENER. Strucnjak. Mozes imat i gore igrace nego sad al kad dodje trener i uvede neki sistem pa se vidi neki smisao u igri i sta pokusavamo da budemo. Sta mi sad vidimo? Izbij nabij? Sta su uigrali ova 3 4 mjeseca? Brate vise bodova smo na individualni kvalitet uzeli nego na ista drugo i ti dodjes i kazes fali nam igraca. Okej mozda i fali pokoji, al ti prvo fali sef strucnog staba koji ce doci i igrati moderni fudbal u skladu sa kalendarskom godinom u kojoj se nalazimo. Mi od pocetka sezone nismo smisljenu akciju odigrali. Derbi si dobio golcinom ericka, veleza JEDVA s igracem vise opet golcinom ericka, zrinjski igrajuci na kontre i niski blok, borac takodjer na koju kontru i majstorije pojedinaca. Onda da ne nabrajam izgubljene bodove od radnika, rudara, sloge + sto nikakve igre nisi imao tu i u nekim momentima si se provlacio + drugoligasu slobodi ne mozes da das gola. Brate nama su pojedinci najmanji problem.
Pa dobro brate igrali smo dobro europu samo sto nismo bili iskusni
Vidis da niko ne igra moderan fudbal u ligi
Evo zrinjski prvi igra na rezultat
Zekic je bio najmoderniji trener u ligi i vidjeli smo kako je zavrsio
Odlican smo gol dali protiv Radnika i opet su nam ga ponistiki
Jednostavno neke stvari ni ne mozes raditi u nasoj ligi
Brate onog momenta kad 20 ljudi na forumu napise da je Ibro Rahimic totalno nadmudrio i nadigrao Adzema (napomenut cu i sa dosta losijom ekipom) sta mi imamo dalje pricati o tom treneru? Samo nek ide i daj dinu djurbuzovica, u najgorem slucaju necemo nista gori biti, pa kad skupis pare dovedi nekog opasnog strucnjaka.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 nov 2025, 15:12

EDobric1997 je napisao/la:
03 nov 2025, 15:09
Covjek suta, lopta se odbija od Milosevica i pogadja Lagumdziju u ruku. Kako je to penal?
E zato mu **** mater.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 03 nov 2025, 15:20

zeljovolimte je napisao/la:
03 nov 2025, 12:11
Riquelme1921 je napisao/la:
03 nov 2025, 10:59
Da nas Zrinjski dobije 12:0 rekao bih ok imaju jake igrače i manje bi me bolilo od ovog poraza.
Pa mi smo od SELMIRA PIDRE napravili jakog beka.
Na Grbavici smo u 2025. izgubili od Vehabovića, Pidre, Šerbečića, Nukića i ostalih oyebina iz naše lige. Haskić sa 36 godina izgledao konkretnije nego naši igrači.
Ja se iskreno ne sjećam nijedne opasne prilike osim onog jednog šuta koji je išao po podu nisam vidio ko je šutirao. Kao da je Bilbao došao na Grbavicu.
Nama i jeste najveci problem sto imamo to misljenje.
Lakse je ako pored ojebine stoji Holandska zastava i ime Giovani.

Serbecic i Pidro nista losiji igraci nisu u odnosu na Trupea i Sedorfa koliko god "bolje" zvucalo Sedorf umjesto Serbecic. Hrkaca da ne spominjem.
Troupe je igrao sinoć na poziciji koja nije njegova a za to je kriv Adžem što je ušao u sezonu sa Obradovom kojem ne vjeruje. Troupe je meni defanzivno opet ok, niko nije zatvorio Guliashvilija od naših bekova nikada kao on prošli derbi.
Grupa iznad svakog pojedinca.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 03 nov 2025, 15:24

Aquamaris je napisao/la:
03 nov 2025, 15:01
MukiBek je napisao/la:
Aquamaris je napisao/la:
A sta je Odinaka njima radio? Pretrco ko oni svi zajedno. Umor ide pad koncetracije. Desi se.
Da im se ima sta prigovoriti i nema. Nego se udara po Adzemu, opet se docekalo 5 minuta. Ima se sto se ima, pa neka neko napise sastav ili nacin igre koji bi rijesio utakmicu protiv Veleza. Moze mu se prigovoriti za Koningsa ostalo je tako kako jeste. Obradov protiv SB, aaa sto Obradov **** te Obradov. Sad sto Trupe, a covjek bez greske. Ali ne moze on Cveti reci konju jedan dodaj i slijepac zna gdje ces.
Konings mu je jedina opravdana zamjerka i to velika. Dobio je dovoljno sanse da bude otpisan.
Odinaka je uradio koliko je mogao, nije mi se svidio, ali je sve išlo preko njega, zato se i umorio, pa mu je na kraju pitarčić pobjegao i dao go. Razlog fokusa na desnu stranu? Jednostavno, bili smo hendikepirani po lijevoj jer Troupee ne može centrirati lijevom nogom, dakle nismo imali centaršut funkcionalan iz dubine ka naprijed, što kad je Alić tu, imamo. Onda lopta ide od Odinake, koji proba proći po strani ili gura u sredini pa tek onda na Cvetu. Cveti je svaki put odlično protrčao iza leđa Troupee, napravi viška, ali mu nisu davali loptu iz prostorg razloga - čovjek je izraziti dešnjak. Ko je kriv za to? Igrači sigurno nisu.

Naravno, Troupeu se nema šta zamjeriti, čovjek je odradio defanzivno korektno, a sve i da nije, igrao je na poziciji koja nije njegova primarna. On je možda čak i jedini igrča koji je uvijek, školski protrčavao iza leđda našeg igrača koji ima loptu (ne samo u ovoj utakmici, nego i u ostalim kada bi se prebacio na napad) i tako pokušavao napraviti viška.

Naš ŠS je na klupi ostavio tog Obradova, koji svakako ne zna ni šta će tu, ali bi on ili mali Šabić makar mogli podići tu loptu lijevom nogom, i ubacivati, možda bi nastala neka frka, pometnja, metež, pa bi možda neko čajnoslu zakačio loptu nogom, rukom, glavom. Možda bi bio neki pritiska, iznuđena greška.

Vezna linija nam je kritična ne zbog igračkih kvaliteta, već zbog kukavičluka koji imamo, pa ne smijemo staviti dijete koje je ofenzivni vezista da igra utakmicu. Dalje, dobar dio lopti koje su išle ka naprijed išle su dugim loptama, što je ptica na grani vidjela, da ako pada u zoni oko 16 metara kupe njihovi štoperi. Da stvar bude gora, najveći dio dugih lopti su slali Seedord i Karamarko. Neko je tu zakazao? Da, ne može niko Cveti reći da nešto radi na utakmici, ali ti, valjda, ako vidiš da ne ide, praviš nekakve rokade.

Nažalost, Jaganjac je žrtva U21 pravila, dečko svaki put trči i pogine, pa i protiv onih bedevija iz vrapčića - rezerve za njega su nam, najbolje pokazale na terenu, pa ne bih komentarisao.

Ovo nije Aždem koji je gurao mlade igrače, i to je sada jasno i vidljivo, sad ima strah, da li zbog manjka kvalitete ili nečeg drugog ne znam, ali definitivno nije.

Nisam stručnjak, kao što se i vidi, ali neke stvari su stvarno toliko očite, da ne znam kako uopće objasniti.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

RaketaBN
Kontakt:

Post Postao/la RaketaBN » 03 nov 2025, 15:40

Vozdra raja pratim forum već dugo, al’ sam tek sad napravio account da se i ja ubacim u priču. Pokrenuo sam YT kanal BlueNews, ima svega vezano za Želju i fudbal generalno.
Ako možete i želite pretplatite se na kanal podržite plavu priču. Svaka podrška mi znači, jednom Željezničar uvijek Željezničar 💙

https://youtube.com/@bluenews.21?si=4XApHgpuA2HkiD5Q

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 03 nov 2025, 15:40

mamonelafo je napisao/la:
03 nov 2025, 15:24
Aquamaris je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:

Odinaka je uradio koliko je mogao, nije mi se svidio, ali je sve išlo preko njega, zato se i umorio, pa mu je na kraju pitarčić pobjegao i dao go. Razlog fokusa na desnu stranu? Jednostavno, bili smo hendikepirani po lijevoj jer Troupee ne može centrirati lijevom nogom, dakle nismo imali centaršut funkcionalan iz dubine ka naprijed, što kad je Alić tu, imamo. Onda lopta ide od Odinake, koji proba proći po strani ili gura u sredini pa tek onda na Cvetu. Cveti je svaki put odlično protrčao iza leđa Troupee, napravi viška, ali mu nisu davali loptu iz prostorg razloga - čovjek je izraziti dešnjak. Ko je kriv za to? Igrači sigurno nisu.

Naravno, Troupeu se nema šta zamjeriti, čovjek je odradio defanzivno korektno, a sve i da nije, igrao je na poziciji koja nije njegova primarna. On je možda čak i jedini igrča koji je uvijek, školski protrčavao iza leđda našeg igrača koji ima loptu (ne samo u ovoj utakmici, nego i u ostalim kada bi se prebacio na napad) i tako pokušavao napraviti viška.

Naš ŠS je na klupi ostavio tog Obradova, koji svakako ne zna ni šta će tu, ali bi on ili mali Šabić makar mogli podići tu loptu lijevom nogom, i ubacivati, možda bi nastala neka frka, pometnja, metež, pa bi možda neko čajnoslu zakačio loptu nogom, rukom, glavom. Možda bi bio neki pritiska, iznuđena greška.

Vezna linija nam je kritična ne zbog igračkih kvaliteta, već zbog kukavičluka koji imamo, pa ne smijemo staviti dijete koje je ofenzivni vezista da igra utakmicu. Dalje, dobar dio lopti koje su išle ka naprijed išle su dugim loptama, što je ptica na grani vidjela, da ako pada u zoni oko 16 metara kupe njihovi štoperi. Da stvar bude gora, najveći dio dugih lopti su slali Seedord i Karamarko. Neko je tu zakazao? Da, ne može niko Cveti reći da nešto radi na utakmici, ali ti, valjda, ako vidiš da ne ide, praviš nekakve rokade.

Nažalost, Jaganjac je žrtva U21 pravila, dečko svaki put trči i pogine, pa i protiv onih bedevija iz vrapčića - rezerve za njega su nam, najbolje pokazale na terenu, pa ne bih komentarisao.

Ovo nije Aždem koji je gurao mlade igrače, i to je sada jasno i vidljivo, sad ima strah, da li zbog manjka kvalitete ili nečeg drugog ne znam, ali definitivno nije.

Nisam stručnjak, kao što se i vidi, ali neke stvari su stvarno toliko očite, da ne znam kako uopće objasniti.
Sve bi se to moglo nadomjestiti da su oni ginuli kao inace na Grbavici. Sto nisu ginuli, sto su bili onako mlitavi sigurno jeste pitanje za Adzema.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 nov 2025, 16:07

Zato smo igrali protiv mrtve Slobode ko Barsa.Raja se nafurala kontaju vidiš da znaju.Jedini znaci jedini sto je valjo je povrjedzen ovo ostalo sve goli prosjek a pojedini i ispod prosjeka poput Lagumdzije Boljevica Holandzana Jaganjca.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 nov 2025, 16:22

Ginuli nisu jer su se potrosili u tuzli bas a trebali su hodajuci proci dalje sa obzirom sa kim su igrali.Holandani su prevare teske ,a sta igra ovaj sedorf samo on zna, jer hajde sto gubi duele ,sa loptom je na vi ali ono gdje bi bar trebao biti kao jucer ovaj lopta iza odinake da je brzinom ocisti on se seta negdje .Trupe igra do centra, zatvori na desnom beku sto treba a na lijevom ne zna ni on sta igra.Svim ovim novim momcima od gojaka po ostalih treba dati po 90 min bar da se pokazu sta mogu jer ovo sto pojedini igraju moze dosta igraca sa termina

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 nov 2025, 16:39

Aquamaris je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:
Aquamaris je napisao/la:
Jesmo li mi ovdje zaduzeni za taktitku? Nemamo igre to je problem nije problem poraz, problem je sta dolazi narednih utakmica gdje ti dolaze Sloga( koja je namucila u gostima i pitare i borac), siroki sa kojim nikad nismo znali i imas tri gostovanja najteza u ligi. Njegov je problem nabijanje i postavljanje taktike ako se to moze nazvati uopste taktikom.
Fk Željezničar.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 03 nov 2025, 16:42

Ako zanemarimo bodovni saldo koji je za sada dobar, meni igra iz utakmice u utakmicu izgleda otprilike ovako
Željo-Radnik – loši
Posušje-Željo – solidni
Željo-Rudar – loši
Velež-Željo – do crvenog prilično tanki, poslije gola još i gori
Željo-Zrinjski – naša najbolja utakmica, Zrinjski nije napravio šanse
Sloga-Željo – tanko
Željo-Borac- prvo poluvrijeme baš loše. Zahvaljujući pogrešnoj taktici Martinovića u drugom dajemo tri gola iz tranzicije. Da je u drugom parkirao autobus ispred svog gola mi u šansu ne bi došli. Znam šta ga je ponijelo, želio nas je poniziti na Grbavici i dati nam četiri komada, umjesto da čuva rezultat. Kako god jako dobro drugo poluvrijeme.
Široki-Željo – recimo solidno, sudijske odluke su nas oštetile pogotovo kod drugog gola.
Željo-Sarajevo – taktički najbolje odrađena utakmica od strane Adžema.
Radnik-Željo – bez obzira na sudijsku odluku, loše
Željo-Posušje – prvo malo je reči loše, prije očajno. Drugo ipak bolje
Rudar-Željo – loše
Žejo-Velež – sramotno loše

Od 7 utakmica na Grbavici, u četiri ti protivnik da prvi gol. Loše igre moraju doći na naplatu. Biće interesantno vidjeti koju poziciju čemo zauzimati poslije prvog dijela sezone.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 nov 2025, 17:01

03 nov 2025, 15:12

Brate onog momenta kad 20 ljudi na forumu napise da je Ibro Rahimic totalno nadmudrio i nadigrao Adzema (napomenut cu i sa dosta losijom ekipom) sta mi imamo dalje pricati o tom treneru? Samo nek ide i daj dinu djurbuzovica, u najgorem slucaju necemo nista gori biti, pa kad skupis pare dovedi nekog opasnog strucnjaka.
Ibro je sve nadmudrio
Pet utakmica, cetiri pobjede i poraz u kojem su pokradeni

Nadam se da nisu istine ovo sto pisu portali, forumi…
Ako ima neko da ide protiv nasih navijaca trebamo se svi dobro zapitati na kojoj smo strani
Bhf su nasi navijaci i nema tih para za koje bi se okrenuo protiv njih, kao ni protiv nasih

Kazem ukoliko je istina zapitajte se svi, jer to bi bila najveca izdaja u historiji nase tifo scene
Jedino srbi bi bili gori od nas po tom pitanju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 nov 2025, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 03 nov 2025, 17:03

Pablo11 je napisao/la:
03 nov 2025, 16:39
Aquamaris je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:

Jesmo li mi ovdje zaduzeni za taktitku? Nemamo igre to je problem nije problem poraz, problem je sta dolazi narednih utakmica gdje ti dolaze Sloga( koja je namucila u gostima i pitare i borac), siroki sa kojim nikad nismo znali i imas tri gostovanja najteza u ligi. Njegov je problem nabijanje i postavljanje taktike ako se to moze nazvati uopste taktikom.
Zamjeram mu samo sto stavi Lagumdziju na 10tku a recimo na klupi imas Pejica koji je puno opasnijibpo golu protivnika.
Jedino Erik i Milosevicu su mi zicer u veznom a ovi ostali se mogu mijenjati svaku tekmu.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 nov 2025, 17:10

03 nov 2025, 15:20
zeljovolimte je napisao/la:
03 nov 2025, 12:11
03 nov 2025, 10:59
Da nas Zrinjski dobije 12:0 rekao bih ok imaju jake igrače i manje bi me bolilo od ovog poraza.
Pa mi smo od SELMIRA PIDRE napravili jakog beka.
Na Grbavici smo u 2025. izgubili od Vehabovića, Pidre, Šerbečića, Nukića i ostalih oyebina iz naše lige. Haskić sa 36 godina izgledao konkretnije nego naši igrači.
Ja se iskreno ne sjećam nijedne opasne prilike osim onog jednog šuta koji je išao po podu nisam vidio ko je šutirao. Kao da je Bilbao došao na Grbavicu.
Nama i jeste najveci problem sto imamo to misljenje.
Lakse je ako pored ojebine stoji Holandska zastava i ime Giovani.

Serbecic i Pidro nista losiji igraci nisu u odnosu na Trupea i Sedorfa koliko god "bolje" zvucalo Sedorf umjesto Serbecic. Hrkaca da ne spominjem.
Troupe je igrao sinoć na poziciji koja nije njegova a za to je kriv Adžem što je ušao u sezonu sa Obradovom kojem ne vjeruje. Troupe je meni defanzivno opet ok, niko nije zatvorio Guliashvilija od naših bekova nikada kao on prošli derbi.
Guliashvili u kakvoj je formi ne treba ga niko cuvati.

I tu da mu je Peljto bio u raspolozenju kao sinoc, on bi crveni karton dobio kad ga je udario na podu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 nov 2025, 17:15

Svi uz BHF
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 nov 2025, 17:17

03 nov 2025, 14:34
irfo je napisao/la:
03 nov 2025, 14:26
Ma ovo su sve simptomi, nama je glavni problem nemanje investitora, vlasnika, nazovi kako god.
Dok neko ne dodje i ne ulozi pare mi se mozemo poselamiti sa bilo kakvim uspjehom
Brate iskreno nemamo losu ekipu, treba bit realan, ima kvaliteta i vise nego dovoljno za nasu ligu. Mi nemamo strucnjaka na klupi koji ce to posloziti. U danasnjem fudbalu je trener sve, treba doci neko provjeren, iskusan. Garantujem ti da bi se trener nivoa tipa zoran zekic borio za titulu ili bar bio konkurentan s ovom ekipom. Ne bi te sigurno preslusavale ove seljacke ekipe.
Ljudi vi ste toliko neobjektivni da to nije realno. Sinoc se utakmica potrefila kako se potrefila, izmisli penal u 5oj minuti nabije se pritisak..

Poslije toga imas ludi kriterij gdje svaki napad dobijes faul na 30m od gola. Bukvalno svaki napad cupanje sa ledja i ostti faulovi. Nije do sudije do nas je.

U napadu imas Krpica koji se posvadjao sa trenerom, Jaganjca bez minute ozbiljnog fudbala i golgetera Koningsa i Rakica koji igra druugu sezonu u karijeri.

Bocne pozicije Alic, Odinaka, Trupe i Obradov ne treba ih komentarisati.
Krilni igraci Mater dobar, Vini prva sezona u zivotu na ovom nivou, Boljevic van forme (trener ima krivice), Pejic uzasan.

Stoperi Karamarko top, Sukilovic tarsba iz prosle sezone, Sedorf drugoligaski igrac, Osmanovic dosso iz najgore luksemburske ekipe.

Onaj ko je dovodio i aminovao ove igrace mora odgovarati.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.