Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
-
FerdinandF
- Kontakt:
Hajd više **** gubaru. Ložiš tu iz dijaspore i vežeš šuhu iz dana u dan. Mršš iz kafane!bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 23:27Kao uvijek mehko i vaginalno od njega. I ovakav da vodi lavove kao dedu muhu gazu gigu demira itd.. nema sanse pisi propalo . Nikad vodja bio.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
adrenaline323
- Kontakt:
Vicina pudlica
Pi.cka od covjeka i kapitena
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Najbolje opisano
- Shategabri
- Kontakt:
Drugačije nam neće ugoditi.
- invincible1921
- Kontakt:
Sta fali i tom na kraju krajeva? Ovo je reprezntacija nije klubShategabri je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:25Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Lik je toliko bezlican a najuticajniji sportista vjeorvatno od svih ostalih...ne znam jel ikad imo stav i o cemu.
Ovo saopstenje je u fazonu ko da te pitaju 93 sta mislis o ratu u BiH i ti kazes, ja sam za mir...
Od njega kao kapitena i najpoznatijeg fudbalera se mora ocekivati jasan stav, a ne da se krije iza denisovih otvorenih pisama
ko moze potvrditi da se u meduvrmenu nakon ove informacije u jaavnosti nisu desili poziv od straane Dzeke ka njima i njegovo djelovanje, sto je imaalo za ishod i nesto kasnije saopstenje, a vjerovatno u cilju i dogovoru opet s njima da pokusa izgladiti i spustiti loptu na zemlju sto se kaze
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
ko moze potvrditi da se u meduvrmenu nakon ove informacije u jaavnosti nisu desili poziv od straane Dzeke ka njima i njegovo djelovanje, sto je imaalo za ishod i nesto kasnije saopstenje, a vjerovatno u cilju i dogovoru opet s njima da pokusa izgladiti i spustiti loptu na zemlju sto se kaze
Nema stav o izboru kluba, a da ima za ove bitnije stvari...invincible1921 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:40Sta fali i tom na kraju krajeva? Ovo je reprezntacija nije klubShategabri je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:25Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Lik je toliko bezlican a najuticajniji sportista vjeorvatno od svih ostalih...ne znam jel ikad imo stav i o cemu.
Ovo saopstenje je u fazonu ko da te pitaju 93 sta mislis o ratu u BiH i ti kazes, ja sam za mir...
Od njega kao kapitena i najpoznatijeg fudbalera se mora ocekivati jasan stav, a ne da se krije iza denisovih otvorenih pisama
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nodi napravio još jedan profil. Post baš u njegovom stilu.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
Husref Musemić - Babuka.
u smislu da je mozda zaprijetio ogranizovat bojkot igraca ako pak se ovi ne predomisle tj. da morajau pustiti grupama prodaju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
isto sam misljenjaa da ce savez ponuditi im karte ali da ce zabraniti transparente, sto ce naravno navijaci odbiti, i doci ce do pat situacije
bhf ce sigurno doci do karti pojedinacno, ali u tom slucaju kao i od samog starta atmosfera je vec naarusena, sam negativan rezultat dovodi do usijanja
farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:59u smislu da je mozda zaprijetio ogranizovat bojkot igraca ako pak se ovi ne predomisle tj. da morajau pustiti grupama prodaju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Allosio, aqarius, Atlanta, Beli98, bhfanatic14, cutura, DanijelTZ, delinjo, dena24, Djedo, eaglebvb09, Faraon iz Visokog, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Futbol, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, HalaMadrid, HariTz, hljeb, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Jabroni, jasmin10, Kizo886, Kljukusar, Lecler, legendarnadruga, marlostanf1eld, Marokanci58, MikiPirs, Napapijri, NazorUso, NerminFatic, omanovski, PeppermintSA, prisonbreak, resko1, Riziko, s4mke, safun79, THEC, Tracy3McGrady, ultrazonfa, unavita, Varta, Wilshere10, Wolffire i 466 gostiju.