Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
izgleda da mu je Vico ovo sastavio
-
FerdinandF
- Kontakt:
Hajd više **** gubaru. Ložiš tu iz dijaspore i vežeš šuhu iz dana u dan. Mršš iz kafane!bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 23:27Kao uvijek mehko i vaginalno od njega. I ovakav da vodi lavove kao dedu muhu gazu gigu demira itd.. nema sanse pisi propalo . Nikad vodja bio.
Al sta je trebao, mislim sta ste tacno ocekivali da napise? Da mu se Vi&Comp napuse kite il sta? 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
adrenaline323
- Kontakt:
Problem kad se javi problem kad se ne javi, debilima niko ne moze ugoditi.
Moralni gmizavac
Vicina pudlica
Pi.cka od covjeka i kapitena
Vicina pudlica
Pi.cka od covjeka i kapitena
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Najbolje opisano
Pa de barem pred kraj karijere progovori protiv kriminala i korupcije. Mada i sam si bio dio nepotizma kada ste ubacili Ibricica na mundijal kod ublehe Safeta.
- Shategabri
- Kontakt:
Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Drugačije nam neće ugoditi.
Koševo Zapad
Možda da postupi kao Jusuf Nurkic? Za početak. To bi ugodilo većini.
- invincible1921
- Kontakt:
Sta fali i tom na kraju krajeva? Ovo je reprezntacija nije klubShategabri je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:25Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Lik je toliko bezlican a najuticajniji sportista vjeorvatno od svih ostalih...ne znam jel ikad imo stav i o cemu.
Ovo saopstenje je u fazonu ko da te pitaju 93 sta mislis o ratu u BiH i ti kazes, ja sam za mir...
Od njega kao kapitena i najpoznatijeg fudbalera se mora ocekivati jasan stav, a ne da se krije iza denisovih otvorenih pisama
=\_1921_/=
ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
ko moze potvrditi da se u meduvrmenu nakon ove informacije u jaavnosti nisu desili poziv od straane Dzeke ka njima i njegovo djelovanje, sto je imaalo za ishod i nesto kasnije saopstenje, a vjerovatno u cilju i dogovoru opet s njima da pokusa izgladiti i spustiti loptu na zemlju sto se kaze
ko moze potvrditi da se u meduvrmenu nakon ove informacije u jaavnosti nisu desili poziv od straane Dzeke ka njima i njegovo djelovanje, sto je imaalo za ishod i nesto kasnije saopstenje, a vjerovatno u cilju i dogovoru opet s njima da pokusa izgladiti i spustiti loptu na zemlju sto se kaze
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
Tvoj oprostaj i hype koje ce biti oko toga, odosno nece biti pokazat ce kakav si covjek bio. Nikakav, moralni patuljak.
Nema stav o izboru kluba, a da ima za ove bitnije stvari...invincible1921 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:40Sta fali i tom na kraju krajeva? Ovo je reprezntacija nije klubShategabri je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:25Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Lik je toliko bezlican a najuticajniji sportista vjeorvatno od svih ostalih...ne znam jel ikad imo stav i o cemu.
Ovo saopstenje je u fazonu ko da te pitaju 93 sta mislis o ratu u BiH i ti kazes, ja sam za mir...
Od njega kao kapitena i najpoznatijeg fudbalera se mora ocekivati jasan stav, a ne da se krije iza denisovih otvorenih pisama
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nodi napravio još jedan profil. Post baš u njegovom stilu.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Moj Edine koja si ti rinaka od covjeka...
u smislu da je mozda zaprijetio ogranizovat bojkot igraca ako pak se ovi ne predomisle tj. da morajau pustiti grupama prodaju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
isto sam misljenjaa da ce savez ponuditi im karte ali da ce zabraniti transparente, sto ce naravno navijaci odbiti, i doci ce do pat situacije
bhf ce sigurno doci do karti pojedinacno, ali u tom slucaju kao i od samog starta atmosfera je vec naarusena, sam negativan rezultat dovodi do usijanja
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:59u smislu da je mozda zaprijetio ogranizovat bojkot igraca ako pak se ovi ne predomisle tj. da morajau pustiti grupama prodaju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.