FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prekinuti saradnju sa Centrotransom i kupiti svoj bus
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ko jos vjeruje Mirvicu i njegovim saopstenjima
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa dobro ne treba uvijek ni pljuvati , bus nije nas nego centrotrans, tako da klub realno nema nista s ovom situacijom .
Tanko izgledamo u svim U KATEGORIJAM
Ja neznam dali CENTOTRANS smije koristit autobus sa nasim logom da prevozi druge klubove..
Sta sad treba zeljine igrace da vozi sa autobusom na kojem je nas logo
Bez obzira ovo nije uredu
Ja neznam dali CENTOTRANS smije koristit autobus sa nasim logom da prevozi druge klubove..
Sta sad treba zeljine igrace da vozi sa autobusom na kojem je nas logo
Bez obzira ovo nije uredu
Ma kupi ga Mirvah ..
Evo Ac Milan i inter kupili San Siro srusice potemelju stadion osim jedne tribine i napravice pod puno nov stadion, **** treba odnijet ovaj clanak , sve rjeseno za 20 sati (pregovori glasanje)) takodje olimpiski stadion
Olimpijski stadion "San Siro" ili ti ga "Guseppe Meazza" ?
Pričamo o uređenoj državi, a ne o šampionu korupciji ili ti ga ima li mene makar 3-5% ...
- robertkosar
- Kontakt:
Na ovoj temi mogu pisati samo navijaci FKS, opomena...admin je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:08https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... bih-u-19/3Pitaristok je napisao/la: ↑05 nov 2025, 14:07Imaš tabele na duplo sport, po tabeli ne izgleda to tako da naši dominiraju
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... bih-u-17/4
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... bih-u-15/5
Kliknes na klub i vidis raspored i sve rezultate za taj klub
Čuj riješeno za 20 sati, ovo se pregovaralo godinama 
Jutros je taj isti autobus vozio radnike Bosnalijeka na posao,
Očigledno ga koriste u razne svrhe jer mi se izgleda tu ne pitamo puno..Vjerovatno se nismo ni ugovorom zastili.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Znaš li koliko bi koštalo da samo klub koristi taj autobus, bolje kupiti i da bude u vlasništvu kluba.
Slazem sefks74 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:02Znaš li koliko bi koštalo da samo klub koristi taj autobus, bolje kupiti i da bude u vlasništvu kluba.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Jesu nas naguzili sa ovim ci.futima i nasem znaku na busu, ali koji ce ti klinac privatni autobus koji koristis 2,3 puta u mjesecu, kosta svaki imalo noviji preko 300 000 KM, ovi sto su po stari po 20 + godina i presli milion kilometara su do 100 000 KM. Ovako dobijes djaba bus, a za te pare mogu tribinu fino natkriti.fks74 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:02Znaš li koliko bi koštalo da samo klub koristi taj autobus, bolje kupiti i da bude u vlasništvu kluba.
- Kupnja autobusafks74 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 20:02Znaš li koliko bi koštalo da samo klub koristi taj autobus, bolje kupiti i da bude u vlasništvu kluba.
- Parking
- Održavanje (servis, registracija)
- Min. dva vozača, ovdje možeš zaposliti dva vozača ili ako se to može iznajmiti vozače od kompanija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- relativizam
- Kontakt:
Na Rockova je do sad otišlo 10 autobusa i 50 vozačaH8Z7 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:22- Kupnja autobusa
- Parking
- Održavanje (servis, registracija)
- Min. dva vozača, ovdje možeš zaposliti dva vozača ili ako se to može iznajmiti vozače od kompanija.
Sto se vozaca tice nema potrebe da zaposljavamo dodatne ljude, nek fino Julardzija i Rockov vozaju i rijesen problem 
Imamo nekakvih omladinskih selekcija da se i oni vozaju valjda.
Smatram da drzava kanton opstina jedno od ovih kuraca treba da OBEZBJEDI FK SARAJEVU AUTOBUS 2x mjesecno. Ako je sarajevski kanton pao kurcu za usi dote mjere i nemoze to da obezbjedi valjda moze platit (dzaba dat naftu registraciju i 2x vozaca mjesecno.. ja vjerujem da nas klub moze kupit autobus za 150-200 k km boli glava..
Zamisli sutra iz istog autobusa sa nasim grbom izlazi amaw osim adzem sablja stilic koja bi to bruka bila
Zamisli sutra iz istog autobusa sa nasim grbom izlazi amaw osim adzem sablja stilic koja bi to bruka bila
"Fudbaleri Veleža danas su u kampu Butmir odigrali prijateljsku utakmicu protiv B tima Fudbalskog kluba Sarajevo, u kojoj su naši momci zasluženo slavili pobjedu rezultatom 2:0."
FK Velež Mostar
FK Velež Mostar
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.