FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo nekakvih omladinskih selekcija da se i oni vozaju valjda.
Smatram da drzava kanton opstina jedno od ovih kuraca treba da OBEZBJEDI FK SARAJEVU AUTOBUS 2x mjesecno. Ako je sarajevski kanton pao kurcu za usi dote mjere i nemoze to da obezbjedi valjda moze platit (dzaba dat naftu registraciju i 2x vozaca mjesecno.. ja vjerujem da nas klub moze kupit autobus za 150-200 k km boli glava..
Zamisli sutra iz istog autobusa sa nasim grbom izlazi amaw osim adzem sablja stilic koja bi to bruka bila
Zamisli sutra iz istog autobusa sa nasim grbom izlazi amaw osim adzem sablja stilic koja bi to bruka bila
"Fudbaleri Veleža danas su u kampu Butmir odigrali prijateljsku utakmicu protiv B tima Fudbalskog kluba Sarajevo, u kojoj su naši momci zasluženo slavili pobjedu rezultatom 2:0."
FK Velež Mostar
FK Velež Mostar
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Za to koji će nas autobus voziti pitamo se taman toliko koliko i koji će bus voziti Dom Armije-Breka.
Naši igrači su u Bijeljinu putovali sa onim žuto-plavim "zmajevi" autobusom što željezničare vozi, apsolutno nikakve poveznice al eto vrijeme takvo da se moraš "prati" i od onog što nemaš nikakvog dodira.
Kako je krenulo u narednom periodu očekujem bilo koje auto bordo boje ako napravi neki udes, naslove tipa...
automobil u bojama FK Sarajevo skrivio učestvovalo u udesu ili
vozač koji je u autu imao grb FK Sarajevo skrivio saobraćajnu nesreću...
Pametnjakovićima sa istoka, ako već troše svoje resurse, bi bilo bolje da naprave neke konkretne parole:
MIRVIĆU KUPI JEBBENI AUTOBUS
ILI URADI JEBBENI KROV
a ne gluposti koje su valjda samo njima zanimljive.
Nema veze što su nas jučer svi mediji prožvakali ili što ćemo u subotu biti u lokvama do članaka, bitno je da moja raja misli da sam ga šukno Mirviću.
Naši igrači su u Bijeljinu putovali sa onim žuto-plavim "zmajevi" autobusom što željezničare vozi, apsolutno nikakve poveznice al eto vrijeme takvo da se moraš "prati" i od onog što nemaš nikakvog dodira.
Kako je krenulo u narednom periodu očekujem bilo koje auto bordo boje ako napravi neki udes, naslove tipa...
automobil u bojama FK Sarajevo skrivio učestvovalo u udesu ili
vozač koji je u autu imao grb FK Sarajevo skrivio saobraćajnu nesreću...
Pametnjakovićima sa istoka, ako već troše svoje resurse, bi bilo bolje da naprave neke konkretne parole:
MIRVIĆU KUPI JEBBENI AUTOBUS
ILI URADI JEBBENI KROV
a ne gluposti koje su valjda samo njima zanimljive.
Nema veze što su nas jučer svi mediji prožvakali ili što ćemo u subotu biti u lokvama do članaka, bitno je da moja raja misli da sam ga šukno Mirviću.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.