Premijer liga BiH - aktuelno
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 05 nov 2025, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar je sjever Bilinog.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Pa pisali ste i vi jedno za autobus
- tutankamon1905
- Kontakt:
Povampireno dodje na stadion i konta da ce ih neko trpit i ponasat se isto kao prema normalnim navijacimaPablo11 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:57Nisam siguran koji je rezultat da li 1:0 za Zrinjski,kad smo upali u los niz gostujuci, kisa lije, cak mislim da je Ramazan bio, 10/15 ljudi se pokusalo sakriti kod ulaza od kise, policija korektna bila, cak nam je i omogucena voda(ovo bi trebalo standardno biti) ali dobro je napomenuti. Naravno da ne valja ograda nigdje ali nije ni slicno ovo pod BB i Vrapcici.
Citiracu komsije:fks74 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:30Kako se fino podupiru ovi iz trojnog pakta.![]()
Manijaci su izabrali stranu
Ma neka klubovi odu u Italiju (konkretno Rim) i neka fino vide kako su debelim pleksiglasom, staklom ili kojim su već providnim materijalom ograđeni navijački sektori.
Nema izmišljanja tople vode.
Em će im gostujući sektor tribine ljepše izgledati, em će omogućiti normalan i bolji ugođaj gostujućim navijačima.
Ovako u ovim kavezima navijači isto kanarinci i nimfe iz petshopa.
Baš me interesuje kakav je stav UEFE po pitanju ovih kaveza na tribinama. Zna li ko ?
Em će im gostujući sektor tribine ljepše izgledati, em će omogućiti normalan i bolji ugođaj gostujućim navijačima.
Baš me interesuje kakav je stav UEFE po pitanju ovih kaveza na tribinama. Zna li ko ?
fks74 tajni agent mosada.
Uvalili mu da vozi autobus danas sa aerodroma. Prije toga radio treću smjenu, vozio vanrednu liniju Ajdinovići - Pionirska.
Uvalili mu da vozi autobus danas sa aerodroma. Prije toga radio treću smjenu, vozio vanrednu liniju Ajdinovići - Pionirska.
Jeste u Rimu pleksiglas, ali je visok dva metra. Preko njega Romini redovno zasipaju goste bakljama.Samba71 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:51Ma neka klubovi odu u Italiju (konkretno Rim) i neka fino vide kako su debelim pleksiglasom, staklom ili kojim su već providnim materijalom ograđeni navijački sektori.
Stav UEFE? Dovoljno ti govori da Rijeka uredno igra Evropu na Rujevici i trpa goste u onaj zatvor.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Valjda cekaju da im grad, opstina centar, pokloni autobus kako bi oni mogli to predstaviti kao svoje.
Sad bi i Centrotransu da odrede koga ce voziti i u kojem autobusu.. na ljeto opstini Centar prijete da nece vise igrati ako bude Dino Merlin odrhao koncert.
Sad bi i Centrotransu da odrede koga ce voziti i u kojem autobusu.. na ljeto opstini Centar prijete da nece vise igrati ako bude Dino Merlin odrhao koncert.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Jedno pitanje za tebe. U historiji derbija jel ikad na Kosevu bilo bez prisustva manijaka ? Tj da im je uskraceno da dođu ?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Hordama bilo uskraceno nekad? Znam ovo da zadnji put nisu htjeli, prije toga vas Blekic premuntao, onda su vam oni degeni nesto izazivali na Grbavici pa Mup zabranio..jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:14Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Jedno pitanje za tebe. U historiji derbija jel ikad na Kosevu bilo bez prisustva manijaka ? Tj da im je uskraceno da dođu ?
Joooooj najjači je bio Zijo Eurohaus kada im je opalio platno pred sjeverom i još im ulaz naplaćivao po 3 KM.
15 godina evo prošlo, joj kako vrijeme leti.
15 godina evo prošlo, joj kako vrijeme leti.
Ma vidi razumijem šta pišeš. Al ko je naumio da ubaci preko ograde, taj će i ubaciti. Jbg ne moraš biti Jan Železnik da bi predmetom prebacio visinu 2 metra. Meni opet bolja opcija izgleda pleksiglas od ovih kaveza.Vorovus je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:03Jeste u Rimu pleksiglas, ali je visok dva metra. Preko njega Romini redovno zasipaju goste bakljama.Samba71 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:51Ma neka klubovi odu u Italiju (konkretno Rim) i neka fino vide kako su debelim pleksiglasom, staklom ili kojim su već providnim materijalom ograđeni navijački sektori.
Stav UEFE? Dovoljno ti govori da Rijeka uredno igra Evropu na Rujevici i trpa goste u onaj zatvor.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pitao sam te je li vam u historiji ikad da ti znas zabranjeno doci na derbi ? Iz nekog razloga bilo kojeg ?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:26Hordama bilo uskraceno nekad? Znam ovo da zadnji put nisu htjeli, prije toga vas Blekic premuntao, onda su vam oni degeni nesto izazivali na Grbavici pa Mup zabranio..jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:14Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07
Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Za jednu koliko se sjecam nije do Veleza bilo, valjda je mup zabranio. A druga bi trebala da je ona kad je tribina koja je u izgradnji skroz zaklonila pogled montaznoj, nisi je imao gdje staviti.Vorovus je napisao/la: ↑05 nov 2025, 22:00Lesinarima je dva puta onemogucen dolazak u Vrapcice u proljecnom dijelu sezone 2023/24. kad ste radili tribinu. Na obe utakmice je RA navijao.Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 21:45Kako god okrenes bolje nego kod vas gdje ne mozes nikako doci. Ne bi ovog privremenog kaveza ni bilo da smo se ponijeli kao vi ili kao sto bi vjerovatno ostale grupe u drzavi i da nas je **** bolio hoce li gosti doci ili ne. Bilo bi fino radovi u toku, nema gostima dok se tribina ne zavrsi. Ali opet dovoljno govori ko pise po forumu kad se o ovom kavezu ispisalo 100 stranica a to sto ne mozes u BL ni 3 komentara.
Daj prvo da omogucimo svima da mogu doci, pa cemo o finesama poslije. Ne mozes ni pod BB na dobrom dijelu mahati zastavama, jer mozes rukom dirnuti mrezu na gornjem dijelu kaveza.
Kad je bilo od kluba supacki, kad su srusili staru montaznu i onako zjapilo sve prazno a nije se ni pocela nova raditi RA je i bojkotovao dok nisu novu montaznu stavili. Mada kad covjek malo skonta cemu sve, kad ti skoro niko i ne dolazi vise
Ali treba pisati kakav je kavez...
Jel krepo vehabovic? Tek sad vidjeh ovo nekakvo saopstenje pijace hahahahha pa ovi fakat nisu normalni, prave se da su s marsa pali.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Druze... wc na sjeveru grbavice je hotel hilton za wc na jugu koseva. Molim te otidji nekad ako nisi, sje*aces se.jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:14Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Ne možeš ti nikako biti Virtual, jer kad Virtual počne o navijačima i generalno tom pokretu, jedan klinac od 14 godina koji je upravo pregledao Football factory odustane od navijanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.