Glupani, dugo su izdrzaliventilateur je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:36Sta je sa vlogom nije sinoc izasao, jel im vec dosadilo snimat i izbacivat?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Halkic je objektivno sudija za druge lige centar,znaci i bez uputa on ce napravit cirkus a sa uputama sigurno ocekuje nas prava poslastica u subotu pracena ulijetanjem na teren.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakvo ulijetanje, ni slučajno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:39Halkic je objektivno sudija za druge lige centar,znaci i bez uputa on ce napravit cirkus a sa uputama sigurno ocekuje nas prava poslastica u subotu pracena ulijetanjem na teren.
Gdje li ce spavat?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:39Halkic je objektivno sudija za druge lige centar,znaci i bez uputa on ce napravit cirkus a sa uputama sigurno ocekuje nas prava poslastica u subotu pracena ulijetanjem na teren.
E j.ebi ga sad...Pitaristok je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:37Kome opomena, ko nije navijač?Vanja8 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 19:24Na ovoj temi mogu pisati samo navijaci FKS, opomena...admin je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:08
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... bih-u-19/3
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... bih-u-17/4
https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... bih-u-15/5
Kliknes na klub i vidis raspored i sve rezultate za taj klub![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Sutra ce biti.bvsic je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:23Glupani, dugo su izdrzaliventilateur je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:36Sta je sa vlogom nije sinoc izasao, jel im vec dosadilo snimat i izbacivat?
-
Tatamata1946
- Kontakt:
U subotu svi na sjever! Lesinari puse ga...
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jeboli ti vico familiju halkicu i idete da vas treba nalupati , sacekati i dobro slomiti sestre vam ****.
**** BORAC I BANJA LUKU !!!
**** BORAC I BANJA LUKU !!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- luckystrike
- Kontakt:
Prođe cijeli dan od delegiranja sudija, reakcije iz Kluba ne bi.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:53Sudije na terenu su katastrofa.
Klub treba tražiti izuzeće glavnog odmah danas. Sjetimo se utakmice protiv Veleža u Mostaru.
Navijači isto tako moraju izvršiti pritisak na sve načine za početak putem društvenih mreža.
Majke vam j3bem od vrha naniže. Niko nema pamćenje duže od jedne plate. A možda ih samo boli među nogama za isti.

U najavi je jedna od najvećih lakrdija u historiji ove lige. Delegiranje onog muflona za derbi utakmicu može značiti samo jedno... Nek' nam je Bog na pomoći!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ma koga interesuje to, rade ljudi koliko im je dopusteno. Treba ja da brinem za halku dok 75 uposlenih na klupskoj sisi trlja vaginu.
Samo bez stresa, dobili ili izgubili stanje je isto.
Samo bez stresa, dobili ili izgubili stanje je isto.
Pjesma nosi te sve do pobjede!
Svako ko je zdrav prav u subotu mora biti na Sjeveru da zagrmi **** BORAC I BANJA LUKU!
Svako ko je zdrav prav u subotu mora biti na Sjeveru da zagrmi **** BORAC I BANJA LUKU!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Odavno vise nije pitanje hoce li nas krast vec koliko ce nas krast..
Pobjediti u inat svima!
Pobjediti u inat svima!
- relativizam
- Kontakt:
Grohnuli smo mi ko drustvo i ko ljudi, genocidasi nam danas igrase utakmicu u sred grada nema nigdje kriticne mase nema niko ispred naroda da se usprotivi, sve neki veći interesi, savez nas jebbe godinama niko ništa, da nas izbace iz lige mi bi pljuvali naše ljude što nisu doveli Mbapea ili nejmara...
Čuti trpi i moli da bude bolje
Čuti trpi i moli da bude bolje
fks74 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:12Ne vjerujem da će smjeti nešto navlačiti.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:53Sudije na terenu su katastrofa.
Klub treba tražiti izuzeće glavnog odmah danas. Sjetimo se utakmice protiv Veleža u Mostaru.
Navijači isto tako moraju izvršiti pritisak na sve načine za početak putem društvenih mreža.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Google Adsense [Bot], Sarajevo_BiH, Tatamata1946 i 15 gostiju.