Ne bi, Sarajevo je športski rijetko netalentirana županija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo ja recimo mislim da ako x izvucemo bice puna kapa. Al vise naginjem porazu. Sarajevo ce se napaliti, te pun stadion. Nama fali nekoliko igraca bitnih. Nemoj prerano vileniti, polakoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:37…sve od prvog do zadnjeg koljena!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:56Ocekujem na Kosevu izmedju sljedecih buzdovana da nam jos jednom odrze cas dijeljenja (ne)pravde,Sabrija,Halkic,paa mozda cak i Gigara,nema ga dugo nigdje na travnjaku.
Vidi ovog Milorada Pupovca za sirotinju.Nemanja99 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:04Ne bi, Sarajevo je športski rijetko netalentirana županija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
RaymondRed
- Kontakt:
Vidjeli smo u SFRJ. Kad smo vec kod toga, za koga ti je dedo tada navijao?Nemanja99 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:04Ne bi, Sarajevo je športski rijetko netalentirana županija.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
Što niste "zdenke" pravili uz ovu novu tribinu ?
Povećali biste dodatno kapacitet, a i lijepo bi izgledalo.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Možda bi sve to što pišeš bilo uredu i "opravdano" da se samo gledaju dešavanja na terenu tj. da je samo do igrača. Ovdje i ti i ja i svi znamo da će se za rezultat (najviše) pitati sudija Halkić.Resolute je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:09Evo ja recimo mislim da ako x izvucemo bice puna kapa. Al vise naginjem porazu. Sarajevo ce se napaliti, te pun stadion. Nama fali nekoliko igraca bitnih. Nemoj prerano vileniti, polakoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:37…sve od prvog do zadnjeg koljena!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:56Ocekujem na Kosevu izmedju sljedecih buzdovana da nam jos jednom odrze cas dijeljenja (ne)pravde,Sabrija,Halkic,paa mozda cak i Gigara,nema ga dugo nigdje na travnjaku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Totalno pogresno. Da svak pocisti i sredi situaciju u svom klubu ovaj savez ne bi imao toliku moc.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:38Mi se svi ovdje raspravljamo, a niko cist nije, svako svog prljavog vesa ima, neko vise neko manje. Jedini pravi problem je vrh saveza zajedno sa sudijama i to treba bit jedina tema do daljnjeg. Sve ovo aa zula ovo ono, giga, edo vehabovic, kabiri, mirvic autobus pi*ke materine okaci macku o rep. Besmislena prica totalno.
Tacna dijagnoza naseg stanja jeste: Nama uvijek netko drugi kriv. Od drugih trazimo perfekciju a kod sebe ne primjecujemo elementarne nedostatke.
Kako promijeniti taj mentalitet? Jedino zestokim radom i disciplinom.
Ako se dobro sjecam, bice zdenka prema RA tribini, ali za to ide poseban projekat.
Ova VIP tribina nece biti spojena jer nije iste visine kao ostale tri tribine, a na kraju ce vjerovatno tu prebaciti goste, pa taman da budu odvojeni.
Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Meni je osobno više besmisleno postojanje FK Sarajevo ako cemo iskreno pogotovo jer FK Željezničar nikada nije imao neki ni komunistički i nacionalni predznak,nije mi jasno od kuda se pojavila potreba za Torpedom i FK Sarajevom prije svega jer je Željezničar klub raje iz Sarajeva.Hajde Mostar mogu razumjeti svi režimi su imali svoje klubove neki šahovnicu neki petokraku radi strateškog mjesta i linije izmedju istoka i zapada ali sarajlije nikako ne mogu razumjeti zašto baš pored Željezničara navijati za FK Sarajevo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
Nemoj tako, da nema FK Sarajevo nebi olako znao s kojim sarajlijama možeš normalnije vodit diskusije o nogometu
Samo Široki!
Meni je besmisleno tvoje postojanje što ta ćaća ne izdrka u wc šolju idioteZaboljesutra je napisao/la: ↑06 nov 2025, 15:05Meni je osobno više besmisleno postojanje FK Sarajevo ako cemo iskreno pogotovo jer FK Željezničar nikada nije imao neki ni komunistički i nacionalni predznak,nije mi jasno od kuda se pojavila potreba za Torpedom i FK Sarajevom prije svega jer je Željezničar klub raje iz Sarajeva.Hajde Mostar mogu razumjeti svi režimi su imali svoje klubove neki šahovnicu neki petokraku radi strateškog mjesta i linije izmedju istoka i zapada ali sarajlije nikako ne mogu razumjeti zašto baš pored Željezničara navijati za FK Sarajevo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 14:46Herson je napisao/la: ↑06 nov 2025, 12:23Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?![]()
![]()
Da je grad ostao na Željezničaru i posvetio se se samo njemu isključivo i infrastrukturom i financiranjem danas bi bili garantiram uz bok Zvezdi i Dinamu.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Nisam vidio da je zavrsen krov
Ovako bi trebalo izgledati

-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ako ne sklone one stubove na istoku (valjda je to istok iza gola) sve im dzaba. Ono mi je bas nejasno sta je ko mislio kad je one stubove udario.Tuce11 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:22Ovako bi trebalo izgledati
![]()
Pa ja se najiskrenije nadam da sudija nece usrrati. Neka puste da bude derbi kako treba, pa ko bolji bujrum.Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2025, 16:30Možda bi sve to što pišeš bilo uredu i "opravdano" da se samo gledaju dešavanja na terenu tj. da je samo do igrača. Ovdje i ti i ja i svi znamo da će se za rezultat (najviše) pitati sudija Halkić.
Zar ono nisu reflektorski stubovi ? Ako jesu,kako ih ukloniti ?!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:46Ako ne sklone one stubove na istoku (valjda je to istok iza gola) sve im dzaba. Ono mi je bas nejasno sta je ko mislio kad je one stubove udario.
Duga priča. Uglavnom istok bi trebao biti bez stubova.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:46Ako ne sklone one stubove na istoku (valjda je to istok iza gola) sve im dzaba. Ono mi je bas nejasno sta je ko mislio kad je one stubove udario.

Kad je u pitanju nesto drugo mup utakmice visokog rizika preuzima i sve lijepo zatvori. Kad treba derbi organizovati, jedni udju 3 sata prije, drugi ne mogu stici na pocetak utakmice ili cak odbiju primiti gostujuce zbog visokog rizika. Smijesno. Svako ko je dozvolio da se odigra veceras utakmica nadam se da ce mu djeca patiti ko ona u Palestini.
Fk Željezničar.
Pa vidis da se ne radi po tom projektu, nema tih nosaca i sajli ni na novoj tribini, vidis i krov kakav je tu.Tuce11 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 18:34Duga priča. Uglavnom istok bi trebao biti bez stubova.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:46Ako ne sklone one stubove na istoku (valjda je to istok iza gola) sve im dzaba. Ono mi je bas nejasno sta je ko mislio kad je one stubove udario.
![]()
Pa ne možeš stavljat sajle dok ne pokriješ 3 tribine... Na sta ces ih zakacit... Sve tribine osim dedare su povezne.Rodjeni81 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 18:37Pa vidis da se ne radi po tom projektu, nema tih nosaca i sajli ni na novoj tribini, vidis i krov kakav je tu.Tuce11 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 18:34Duga priča. Uglavnom istok bi trebao biti bez stubova.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 17:46
Ako ne sklone one stubove na istoku (valjda je to istok iza gola) sve im dzaba. Ono mi je bas nejasno sta je ko mislio kad je one stubove udario.
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Halkić sudi Sarajevo - Borac. Znaci bolje da FK Sarajevo ne izađe na teren, znamo da je sve spremno da se sudi za Borac. Kakva smijurija.