Duska, kod jacapi je poremecen sistem vrijednosti.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:00Sve je krenulo kad je prijeteci sudiji Gigovicu izdejstovao nepostojeci crveni karton Karamarku i suspenziju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:41Sve je krenulo od onog nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka. Kasnije Edo kada je vidio koje su smeće spustio ruku. Žao mi je što nije nastavio jer se vidi da bi se oni ostali igrači Želje sigurno pozdravili sa njim. Dno dna onakvo ponašanje jednog sportiste prema drugom ali stiže ga najgora moguća kazna da ga Ante ponizi panenkom i Pidro onim driblingom kada je ronio po Grbavici. Haskić ga prošle sezone lobova glavom na liniji. Nisu te traume od nedjelje![]()
Ja bi ga pljunuo, ima sudija, ima 4. sudija ti ko sportista koji nisi ni bio tu lazes i tjeras nekog da da crveni.
Sta se pravis mutav cuj sve krenulo kad nije htio da ga pozdravi igrac kojem je udario na karijeru malte ne , da ne bi snimka ispao bi divljak najveci.
Pisu saopštenja sto stadion zvizdi firaunu Vehabovicu i sto ga igraci ne pozdravise a nikad se nisu ocitovali o cirkusu u tunelu u kakp ga zovu stadionu Rodjeni.
Samo govori o njima kakav su klub.
Ovaj papak koji ti replicira je glup ko ovo drvo na avataru a i za info njemu covjek se ne zove Siniša nego Slaviša Radović.
Licno sam očekivao da mu neko karijeru zavrsi na Grbavici ali grub start nad njim nije bio.