Sve sto je napisao je tacno, samo sto se to sve moze staviti u stranu ako se grize, dobro sloze igraci u TIM i kada se ima malo i srece, sve ovo nabrojano je Borac prosle godine pokazao i dokazao da mozeDamirT je napisao/la: ↑07 nov 2025, 08:07I sta si to ti sada rekao, a sto se odavno ne zna?Diadora je napisao/la: ↑07 nov 2025, 03:31Bh liga je amaterska. I nemojte molim vas misliti da bi bilo Koji bh klub prosao bolje. Ovako su partizanu prosle godine strpali 10 komada u 2 tekme.
Bh liga je rang regianallige nord-nordost. Ovaj ovakav dynamo je mrtvi prosjek za evropske standarde. Zrinjski Koji je najjaci u nasoj ligi na rosteru nema nijednog igraca Koji bi u ovom prosjecnom dynamu mogao biti na klupi a kamo li u prvoj. Nema ni jedan igrac u nasoj ligi Koji bi mogao prismrditi ovakvom osrednjem klubu.sta tek reci za lige petice.
Upravo zbog ovoga mi se moramo iskljucivo oslanjati na dijasporu sto SE tice reprezentacije
BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
- Silvester071
- Kontakt:
Čini mi se sa im trener inače gotovi Petra Grašu i njegove kompilacije
Mislim da je nakon šestog gola Kabiriju perika spala hahahahaha
To smo mi
- http://klocevi.****/
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ipak pokojnik. Nado sam se nekom minimalnom porazu ili iksu, pa onda Zelji izac u susret i odigrat miroljubivi iks, ali sad se na njima moramo izivljavat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:05Stimac sa dva napadaca na Kiev. il pukovnik il pokojnik.
Respekt![]()
Dobili smo sinoc i odgovor sta se desi kad ides na ono: nemas sta izgubit, treba napadacki igrat protiv bilo koga.
Rezultat je pretjeran, Zrinjski uopce nije bio tolko los al ****..dobra lekcija nadam se. Btw Ljubic je najgori golman kojeg sam gledao godinama unazad
Sjajan je stadion u Lublinu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Gledao sam malo onako na preskoke. Prva dva gola bezveze. Prvo zaplivao golman, a onda im na prepad zabili još jedan. A nakon uvodnih minuta sam mislio biće ovo egal utakmica. Ali konkretnih prilika malo. Prvi šut u okvir nakon sat vremena, i to iz slobodnjaka.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Čekamo objavu phederskog smeća Kabirija 
Jedan bus, to je to
Zrinjski u gostima protiv jačih timova ove godine:
vs Slovan Bratislava - 0 golova, bez značajne prilike
vs Utrecht - 0 golova, bez značajne prilike
vs Mainz - 0 golova, bez značajne prilike
vs Dynamo - 0 golova, jedna značajna prilika
Ove sezone baš igraju toplo-hladno, s nekoliko igrača u prvih 11 koji nisu za Zrinjski.
Štimac se prosipa, ima 35 igrača, on odmara ekipu u Europi. Sinoć izvodi 4 4 2 formaciju, pogubili se u presingu, a vezni red standardno u Europi, samo da nije u mene lopta.
Evo par zanimljivih informacija s jučerašnje utakmice:
- Mamić najgore ocijenjen - 5.3
- Burey samo 6 dodira s loptom, a ušao u 58 min
- Neven Đurasek sa samo 12 utakmica postao kapiten
- Najteži poraz Zrinjskog u Europi
Idemo dalje. Još 9 bodova u igri.
vs Slovan Bratislava - 0 golova, bez značajne prilike
vs Utrecht - 0 golova, bez značajne prilike
vs Mainz - 0 golova, bez značajne prilike
vs Dynamo - 0 golova, jedna značajna prilika
Ove sezone baš igraju toplo-hladno, s nekoliko igrača u prvih 11 koji nisu za Zrinjski.
Štimac se prosipa, ima 35 igrača, on odmara ekipu u Europi. Sinoć izvodi 4 4 2 formaciju, pogubili se u presingu, a vezni red standardno u Europi, samo da nije u mene lopta.
Evo par zanimljivih informacija s jučerašnje utakmice:
- Mamić najgore ocijenjen - 5.3
- Burey samo 6 dodira s loptom, a ušao u 58 min
- Neven Đurasek sa samo 12 utakmica postao kapiten
- Najteži poraz Zrinjskog u Europi
Idemo dalje. Još 9 bodova u igri.
U ritmu pjesme ljubavne..
- BiHSportman
- Kontakt:
Iživljavat ćete se vi na mom k urcu. Ne dolazi vam Igman nego najveći klub u Bosni i Hercegovini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 09:10Ipak pokojnik. Nado sam se nekom minimalnom porazu ili iksu, pa onda Zelji izac u susret i odigrat miroljubivi iks, ali sad se na njima moramo izivljavat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:05Stimac sa dva napadaca na Kiev. il pukovnik il pokojnik.
Respekt![]()
Dobili smo sinoc i odgovor sta se desi kad ides na ono: nemas sta izgubit, treba napadacki igrat protiv bilo koga.
Rezultat je pretjeran, Zrinjski uopce nije bio tolko los al ****..dobra lekcija nadam se. Btw Ljubic je najgori golman kojeg sam gledao godinama unazad
1921!
BiHSportman je napisao/la: ↑07 nov 2025, 13:57Iživljavat ćete se vi na mom k urcu. Ne dolazi vam Igman nego najveći klub u Bosni i Hercegovini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 09:10Ipak pokojnik. Nado sam se nekom minimalnom porazu ili iksu, pa onda Zelji izac u susret i odigrat miroljubivi iks, ali sad se na njima moramo izivljavat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:05Stimac sa dva napadaca na Kiev. il pukovnik il pokojnik.
Respekt![]()
Najveci jedino mozda po broju slova u imenu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
BiHSportman je napisao/la: ↑07 nov 2025, 13:57Iživljavat ćete se vi na mom k urcu. Ne dolazi vam Igman nego najveći klub u Bosni i Hercegovini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 09:10Ipak pokojnik. Nado sam se nekom minimalnom porazu ili iksu, pa onda Zelji izac u susret i odigrat miroljubivi iks, ali sad se na njima moramo izivljavat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:05Stimac sa dva napadaca na Kiev. il pukovnik il pokojnik.
Respekt![]()
Ne bi bio prvi put da ih molite da stanu na poluvremenu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma neće Željo 5 komada primit.. al poraz od 2:0 ili 3:1 je ocekivan. Plavi se predaju već na Bradini...Najveci im je napor izaći i ući u autobus sa torbama..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- tutankamon1905
- Kontakt:
de nemoj ni ti sad zajebavat.. na kome cemo ako ne na vama?BiHSportman je napisao/la: ↑07 nov 2025, 13:57Iživljavat ćete se vi na mom k urcu. Ne dolazi vam Igman nego najveći klub u Bosni i Hercegovini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 09:10Ipak pokojnik. Nado sam se nekom minimalnom porazu ili iksu, pa onda Zelji izac u susret i odigrat miroljubivi iks, ali sad se na njima moramo izivljavat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:05Stimac sa dva napadaca na Kiev. il pukovnik il pokojnik.
Respekt![]()
Ako necete vi, posaljite nam velez..neko mora nastradat zbog ovog sinoc
Ne mozete se vi vise ni na jednoj ekipi izivljavat pa ni na posljednjoj ekipi na tabeli. Jos dok se sudijska banda ukloni,sve ce to doći na svoje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 15:35de nemoj ni ti sad zajebavat.. na kome cemo ako ne na vama?BiHSportman je napisao/la: ↑07 nov 2025, 13:57Iživljavat ćete se vi na mom k urcu. Ne dolazi vam Igman nego najveći klub u Bosni i Hercegovini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 09:10
Ipak pokojnik. Nado sam se nekom minimalnom porazu ili iksu, pa onda Zelji izac u susret i odigrat miroljubivi iks, ali sad se na njima moramo izivljavat.
Ako necete vi, posaljite nam velez..neko mora nastradat zbog ovog sinoc
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pray for Zrinjski 
- BiHSportman
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Zaboljesutra i 8 gostiju.