Skolski primjer sramocenja zbog trcanja pred rudu.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Uz Younga, najpoduzetniji u ovakvim trenucima kad se lomi utakmica, uz Younga donekle. Bude tu i hrpa loših odluka, ali se previše ostalih igrača ili krije od lopte ili letargično uputi šut preko ruke na isteku. Ovaj barem nešto proba iskreirati, izgraditi poziciju, iznuditi bacanja, iako tu bude često loših odluka. Minutaža jeste prevelika, ali sa odsustvom Atića i generalno startne neke kece, tako je kako je.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Drag mi je Muha haos al za mjesec dana jedne jedine akcije nije uigrao. Ili West/Audige ide u izolaciju pa potegne tricu ili se lopta spusti centru ispod kosa.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Kraj poluvremena protiv Cedevite i pas preko pola terena za trojku iz ćoška ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
ventilateur
- Kontakt:
Ne znam ali ja mislim da je nakon Personsa Audige sledeci kolko je sutra/prekosutra znam da je ta prica odavno
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Prva pobjeda Bosne ikad u Zadru u regionalnoj ligi i prva pobjeda ikad u novoj dvorani na Višnjiku 
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 07 nov 2025, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bosna sasvim ok izgleda kad uzmeš da je obo prva ozbiljna sezona nakon 15 godina . U europi se gura dobro ,ABA na
2/ 3 nakon 5 kola sasvim solidno. Previše se se sere i negativno komentarise a podrska tanka.
2/ 3 nakon 5 kola sasvim solidno. Previše se se sere i negativno komentarise a podrska tanka.
Pa to moze samo neznalica uradit, nas najbolji defanzivni igrac ubjedljivo.ventilateur je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:58Ne znam ali ja mislim da je nakon Personsa Audige sledeci kolko je sutra/prekosutra znam da je ta prica odavno
- VensanKasel
- Kontakt:
Nemoj zayebavati , baš je top podrška . Pljujemo maksimalno , i kada pobijedimo qrcu ne valja ...bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:02Bosna sasvim ok izgleda kad uzmeš da je obo prva ozbiljna sezona nakon 15 godina . U europi se gura dobro ,ABA na
- VensanKasel
- Kontakt:
Ništa čestitke za pobjedu ?
Ostaje zal za utakmicom protiv Olimpije gdje su imali u zadnjoj cetvrtini +17 i uspjeli to prokockati. Sad bi imali omjer 3/2 i bili na 3 mjestu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:02Bosna sasvim ok izgleda kad uzmeš da je obo prva ozbiljna sezona nakon 15 godina . U europi se gura dobro ,ABA na
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ljudi apsolutno nisu objektivni . A cinim se da dobra vecina uopste ne razumiju kosarku I kako stvari funkcionisu.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:11Nemoj zayebavati , baš je top podrška . Pljujemo maksimalno , i kada pobijedimo qrcu ne valja ...bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:02Bosna sasvim ok izgleda kad uzmeš da je obo prva ozbiljna sezona nakon 15 godina . U europi se gura dobro ,ABA na
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Lavcina je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:15Ostaje zal za utakmicom protiv Olimpije gdje su imali u zadnjoj cetvrtini +17 i uspjeli to prokockati. Sad bi imali omjer 3/2 i bili na 3 mjestu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:02Bosna sasvim ok izgleda kad uzmeš da je obo prva ozbiljna sezona nakon 15 godina . U europi se gura dobro ,ABA na
A za megu? I to da je muha vodio mislim da bi izeli
Mozda su ljudi previse gledali NBA i euroligu zadnjih 15ak godina pa su zaboravili kako izgleda kosarka na ovom nivou 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bordobijeli
- Kontakt:
4 ekipe u ovoj grupi ce sigurno biti ispred Bosne . Zvezda,Budućnost,Cedevita, Spartak su trenutno koplje ili dva iznad , ako Bosna bude 5 u ovoj grupi sasvim korektan rezultat.Lavcina je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:15Ostaje zal za utakmicom protiv Olimpije gdje su imali u zadnjoj cetvrtini +17 i uspjeli to prokockati. Sad bi imali omjer 3/2 i bili na 3 mjestu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:02Bosna sasvim ok izgleda kad uzmeš da je obo prva ozbiljna sezona nakon 15 godina . U europi se gura dobro ,ABA na
Bravo West. Ghuraba na aparatima.
Je li šuplja za Robersona?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel, xinxee i 13 gostiju.