!
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26Ma ne valja ništa . Zadar qrcu ne valja , Muha pojma nema . Protiv Bosne sve ekipe igraju pod ručnom ...
četvrta pobjeda u nizu, treba stvarno napuniti Zetru što više.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
bordobijeli
- Kontakt:
A pritome rezultati su sasvim korektni.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26Ma ne valja ništa . Zadar qrcu ne valja , Muha pojma nema . Protiv Bosne sve ekipe igraju pod ručnom ...
De bolan prestani koristit taj seljacki izraz kecaTripleThreat je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:52Uz Younga, najpoduzetniji u ovakvim trenucima kad se lomi utakmica, uz Younga donekle. Bude tu i hrpa loših odluka, ali se previše ostalih igrača ili krije od lopte ili letargično uputi šut preko ruke na isteku. Ovaj barem nešto proba iskreirati, izgraditi poziciju, iznuditi bacanja, iako tu bude često loših odluka. Minutaža jeste prevelika, ali sa odsustvom Atića i generalno startne neke kece, tako je kako je.
Ja sam zadovoljan i sa opstankom, svjestan sam da su fullili sa pojacanjima, i da se ovo ne moze okrenut za neke vece dosege... Ali da bi opstanak bio siguran, ne bi bilo lose dovest dva igraca. Roberson je dobar izbor na ovako losu sutersku ekipu ali ne mozes ga opeteritit za neku vecu minutazu jer bi vjerovatno opet sjebao lozu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26Ma ne valja ništa . Zadar qrcu ne valja , Muha pojma nema . Protiv Bosne sve ekipe igraju pod ručnom ...
Psovanje majke igračima i treneru , @jurisicduska , @PeppermintSA , @Surreal neka vas je sramota , zapamtite da ovo nije fudbal , Bosna nije fudbalski klub Sarajevo , nemojte trovati ovu temu , šta vam je ?
Je li moguće da ste sva trojica pitari ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako, a ima prostora za rast.Samo pameti, vise strucnosti i manje ega.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:39A pritome rezultati su sasvim korektni.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26
Ma ne valja ništa . Zadar qrcu ne valja , Muha pojma nema . Protiv Bosne sve ekipe igraju pod ručnom ...
@Vensan Tako je, druze.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sta ti je ba ja to njima odmilja tepam.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26
Ma ne valja ništa . Zadar qrcu ne valja , Muha pojma nema . Protiv Bosne sve ekipe igraju pod ručnom ...
Psovanje majke igračima i treneru , @jurisicduska , @PeppermintSA , @Surreal neka vas je sramota , zapamtite da ovo nije fudbal , Bosna nije fudbalski klub Sarajevo , nemojte trovati ovu temu , šta vam je ?
Je li moguće da ste sva trojica pitari ?![]()
Vidis da sam optimista nepopravljivi.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Roberson bi odličan bio kao adicija pouzdanog šutera izvana, međutim, iako bi igrao kecu, ne bi tu bilo previše razigravanja. U tom segmentu razigravanja, ne bi bio neki upgrade nad Westom. Obojica su scoring-first kece..
"Your favorite player's favorite player" - MB
- VensanKasel
- Kontakt:
Samo optimizam , nema druge .jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:46Sta ti je ba ja to njima odmilja tepam.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33
Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.
Momci se bore , imaju jaku želju i to je najbitnije .
Biće grešaka i poraza , ali borba i želja da se pobjedi uvijek mora biti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pročitaj postove nema ništa negativnoVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:49Samo optimizam , nema druge .jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:46Sta ti je ba ja to njima odmilja tepam.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43
Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .
Momci se bore , imaju jaku želju i to je najbitnije .
Biće grešaka i poraza , ali borba i želja da se pobjedi uvijek mora biti .
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Pasalic kao pocetnik..
Sve top jos jedna pobjeda, to je kosarka. Samo steta zbog Cedevite covjek bi imao 100% ucinak. Ova ekipa se tek skupila, igraci se jeeva poznaju. Treba vremena..
Bice ovo bolje siguran sam!
Sve top jos jedna pobjeda, to je kosarka. Samo steta zbog Cedevite covjek bi imao 100% ucinak. Ova ekipa se tek skupila, igraci se jeeva poznaju. Treba vremena..
Bice ovo bolje siguran sam!
ja npr samo ocekujem iz utakmice u utakmicu da se vidi neki napredak i opstanak, nije problem ako se izgubi a vidis da se radi na necemu da se poboljsa ali isto tako i pobjeda ne mora znaciti da donosi nesto dobro, evo da zavrsis 4i ove sezone, bez ikakvog napretka al eto desi se, opet sljedece sezone imas iste probleme i ne mozes ciljati na nesto bolje nego zavisis i od ostalih ekipa da budu losiji od tebe. Zato i govorim da treba trener koji zna postaviti ekipu i izvuci max iz onog sto ima, a da Muha uci od njega, treba plej koji ce razigrati ostatak ekipe jer ako Westa ne ide ne radi dovoljno da ekipu ide jer jednostavno nije takav igrac, i treba centar koji ako se ne moze naci ove godine pa daj minute Manojlovicu da sljedece sezone imas sta od njega. Eto danas je Salic igrai kolko 5 6 minuta, to je mogao i Manojlovic odraditi, nekad ce se desiti da Salica krenu ko proslu u eurocupu pa daj mu minute onda, al opet treba plej koji ce znati prepoznati koga ide i da ga uposli, u prosloj je Salic otisao ljut na klupu npr jer mu West nije dodao kad je bio sam na trici a Westa da tako ide digo bi je s pola terenaVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26
Fino je pobijediti, ali ja bih radije opstanak i naoredak za sljedecu sezonu nego da zavrsis 5i recimo a opet dogodine u istim ****, a mozda i manji budzet budes imao pa ne mozes dovoditi puno novih igraca i razbacivat se parama nego ces morati bas ubosti pojacanja
Velizar je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:41De bolan prestani koristit taj seljacki izraz keca
Ja sam zadovoljan i sa opstankom, svjestan sam da su fullili sa pojacanjima, i da se ovo ne moze okrenut za neke vece dosege... Ali da bi opstanak bio siguran, ne bi bilo lose dovest dva igraca. Roberson je dobar izbor na ovako losu sutersku ekipu ali ne mozes ga opeteritit za neku vecu minutazu jer bi vjerovatno opet sjebao lozu.
Htio mu to reci davno, ali kontam slozit ce mi citav elaborat zbog toga i odustanem. Prije par mjeseci je neko ovdje napisao da je na klixovom forumu saznao neke stvari, i ja udjem tamo prvi put nakon 10+ godina i doceka me KECA. Odmah sam skontao o kome je rijec.
Treba ganjati sto vise pobjeda, jer ce na kraju najbolje dvije ekipe iz grupe za opstanak igrati play-in u borbi za 1/4 finale. Nazalost, u potencijalnom 1/4 finalu bi se igralo protiv ekipe s najvise pobjeda, ali ionako je svejedno koga dobijes izmedju Dubaija, Partizana i Zvezde. Sad mi je jos vise krivo zbog poraza od Cedevite...
Ja se izvinjavam na replici ,samo ispravka krivog navoda, jurisicduska je navijac Fk ZeljeznicarVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:26
-
TripleThreat
- Kontakt:
Znaš da su argumenti u rasulu kad je jedino za šta se ima uhvatiti izraz koji je navodno "seljački" 
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
jurisicduska
- Kontakt:
Prijeratni.Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 00:13Ja se izvinjavam na replici ,samo ispravka krivog navoda, jurisicduska je navijac Fk ZeljeznicarVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:33
Ja ne znam sta raja ovdje ocekuje, stvarno!?15 godina te nema na mapi, jos uvijek se slazes u svim strukturama kluba i ti bi kao nesto odmah zato sto imas neki budzet!?? Pa da igraju samo pare, znao bih se prvak odmah. Istina, pare ti olaksavaju posao, ali ti opet treba kontinuitet, dobar trener, dobar selekcija igraca itd itd.Milion faktora za dobar rezultat.
Ne znam sta ljudi ovdje ocekuju, Pasalic trenutno radi kvalitetan posao, nista losiji rezultati (gledajuci rezultatski) nego sto bi imao neki poznatiji trener i skuplji. U 14 dana imali su 5 utakmica, jedino da ih u autobusu sprema.
Nista ovo puno bolje ne bi izgledalo trenutno ni sa Markovicem ili nekim drugim poznatijim trenerom. Premalo treninga, premalo vremena, losa selekcija itd. Jednostavno takva je kosarka danas cak i na ovom nivou, jako malo prostora da radis na ekipi.
Jusup evo u kojeg se kunu muku muci da napravi da ekipa izgleda na nesto, a sad bi potpisali svi da preuzme Bosnu.
Pasalic tek pocinje, neiskusan je, ali pocinjali su i drugi na taj nacin, Saras je poceo na isti nacin. Ne kazem da ce biti dugorocno rjesenje (nadam se da hoce), niti da ce biti novi Obradovic, ali draze mi je gledati Pasalica koji mozda ima potencijal za nesto, nego nekog Mrsica koji se skuplji, strani trener koji ce uraditi isto.
Trenutno ne vjerujem da postoji kvalitetna opcija za trenera koji bi htio preuzeti Bosnu i bio dostupan finansijski, tako da mi je ovo sasvim ok.
Nista ovo puno bolje ne bi izgledalo trenutno ni sa Markovicem ili nekim drugim poznatijim trenerom. Premalo treninga, premalo vremena, losa selekcija itd. Jednostavno takva je kosarka danas cak i na ovom nivou, jako malo prostora da radis na ekipi.
Jusup evo u kojeg se kunu muku muci da napravi da ekipa izgleda na nesto, a sad bi potpisali svi da preuzme Bosnu.
Pasalic tek pocinje, neiskusan je, ali pocinjali su i drugi na taj nacin, Saras je poceo na isti nacin. Ne kazem da ce biti dugorocno rjesenje (nadam se da hoce), niti da ce biti novi Obradovic, ali draze mi je gledati Pasalica koji mozda ima potencijal za nesto, nego nekog Mrsica koji se skuplji, strani trener koji ce uraditi isto.
Trenutno ne vjerujem da postoji kvalitetna opcija za trenera koji bi htio preuzeti Bosnu i bio dostupan finansijski, tako da mi je ovo sasvim ok.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne moras se hvaliti navijackim stazom, edit je iskljucivo bio na konstataciju da su sva trojica pitari, sto nije tacno...jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 00:16Prijeratni.Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 00:13Ja se izvinjavam na replici ,samo ispravka krivog navoda, jurisicduska je navijac Fk ZeljeznicarVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 23:43
Pa to treba svi da skontaju , da se da podrška igračima i treneru kada ide loše , jer to je sport . Naravno kritika normalna , dobronamjerno da ekipa raste . Mora biti pozitivan zamah .
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.