Ne znam zasto se trudite da mu to objasnite, kad se zna da je pozadina to sto ga brat nezalaganje maltretira godinamaronaldo99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:15Moj aleme ti vazda pilis naopako, 10 dana najavljujes ovaj mec i onda vas popisaju i ti onda neke glupe izgovore pravis. Jednostavno shvati da ovaj Houston ne moze ni preko trikova do titule. SAS su vec ekipa koja za 2-3 godine ce biti sigurno top favorit za titulu, a mozda vec i iduce godine, a od vas sa KD-om nemq nista, taj samo gleda gdje ce lovu uzeti i kad dodju bitne utakmice pogotovo Playoff od njega nemas nista.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Max Allegri
Importovani kauboj je najgluplja i najogranicenija osoba na forumu…Daleko
Pravda za mog brata Alema. Da nema njega ne bi 50 stranica ispisali za sezonu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Raja, nemojte ici u vrijedjanje.Sport je u pitanju, zaje.bancija, sala.@alem je majstor toga.
Bzv vrijedjate.
Bzv vrijedjate.
Osim komentara ovog lobiranje ne vidim da je neko nekoga vise vrijedjao. Mislim da se alemom svi vec godinama prepucavamo, a tako ce biti i ubuduce jer on ne zna drugacije 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesam li rekao derbi nba teme?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 nov 2025, 13:52Raja, nemojte ici u vrijedjanje.Sport je u pitanju, zaje.bancija, sala.@alem je majstor toga.
Bzv vrijedjate.
Lovu uzeti a uzeo paycut da igra za Real Madrid, zamolit cu tacne argumente. Uzet ce oko 60 pobjeda s njim, ne znam sta hoces vise. Samo da rijese ovaj PG problem.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 12:15Moj aleme ti vazda pilis naopako, 10 dana najavljujes ovaj mec i onda vas popisaju i ti onda neke glupe izgovore pravis. Jednostavno shvati da ovaj Houston ne moze ni preko trikova do titule. SAS su vec ekipa koja za 2-3 godine ce biti sigurno top favorit za titulu, a mozda vec i iduce godine, a od vas sa KD-om nemq nista, taj samo gleda gdje ce lovu uzeti i kad dodju bitne utakmice pogotovo Playoff od njega nemas nista.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Real Madrid sa dvije titule. Radije možda neka Benfica, tako nešto 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sve mi smrdi da ce Moranta dovesti, ali nadam se da nece
Sta mislis,jel on fkt propao il mu se vise neda u Memphisu?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mix svega pomalo, ne igra mu se tamo vise pa igra preko one stvari, s te tacke gledista mu ovo nisu stvarni brojevi sto postavlja jer ocigledno da nema inspiracije, to je Memphis i znao kad su trade Banes-a. Ali mislim da mu je malo prvi korak opao zbog povreda ali da je i dalje dobar igrac. Mix toga svega bi znacilo da Rakete recimo ne bi dali puno za njeg, FVV, Finna ili Capelu i pick. Sto s te tacke gledista bi bilo itekako pozitivno za Houston jer ni FVV ni Finn ne igraju, ali s druge strane dovesti igraca koji nije dobar suter za 3, a vec imas Amena, plus rizik mu je glava. Radije ne bih, ali ako Stone bude isao logikom da je bolje da ima Moranta nego dvojicu igraca koji ne igraju ionako, mozda se desi.
Moguce da u Minnesoti zavrsi
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ugasi nas Atlanta ko plin 93-e...
Od Aytona nikad nece biti ni igraca ni covjeka. Nemoguce je da se ovaj lik ne drogira.
Od Aytona nikad nece biti ni igraca ni covjeka. Nemoguce je da se ovaj lik ne drogira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.