RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 14:21

Rosas7 je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
Stekli smo ružnu naviku da pustimo da se gosti raskomote na Grbavici. U narednoj utakmici možda ćemo im dati i papuče, kauč, upaliti TV, natočiti viski, ponuditi ženu… kako bi se što ugodnije osjećali. Ne omalovažavajući igrače Veleža, ali većina njih nikada nije igralo pod svjetlima reflektora i oni povedu sa 2:0. Sreća da je penal promijenio sve. Odblokirao nas je i kasnije je sve bilo lakše, a imali smo i sreće. Velež je došao da se nadigrava, nisu odigrali ništa posebno, a vodili su sa 2:0. Golove su nam postigli iz prekida, gdje smo uslovno rečeno jaki“, rekao je Osim, dodavši:

ETO KAKVO MISLJENJE O NAMA IMA.
MI NISMO IGRALI POD REFLEKTORIMA
SARAJEVSKI KLOSAR
BOLA KAD MO MI IMALI REFLEKTORE TI SE NISI NI RODIO A STO NAM JE RAT ODNIO NISMO MI KRIVI!!!!!
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
kad je zeba penal pucao cjeli stadion zvizdi
toliko o smjesnom zelji
amar to govori,a prolse godine na utakmici sa zrinjskim prvi put reflektori na grbavici bili poslije 20god
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jao levata
Kad vidim ko je otac amaru osimu, zgadi mi se život, ma ova njegova izjava, nek kaže ko šta hoće ima malo podcijenivačkog prema nekim igračima veleža....

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 apr 2011, 14:43

Misliš kad vidiš ko je sin Ivice Osima, zgadi ti se život. Ivica je normala lik. :) Šta mi predstavlja u životu čovjek koji živi na račun svog oca ? Ništa, a on neka misli da je neki 'racku'... svako ozbiljan zna kako stvari stoje.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 14:49

NeToBoLa je napisao/la:Misliš kad vidiš ko je sin Ivice Osima, zgadi ti se život. Ivica je normala lik. :) Šta mi predstavlja u životu čovjek koji živi na račun svog oca ? Ništa, a on neka misli da je neki 'racku'... svako ozbiljan zna kako stvari stoje.
DA, DA, upravo tako, malo brzopleto, hercegovački, ma amar je ovom izjavom još više naoštrio strasti, moćda nije htio, ali je već kasno, kad ode u eter, već je kasno..IVICA OSIM JE BIO I OSTAO GOSPODIN...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 14:55

NeToBoLa je napisao/la:Misliš kad vidiš ko je sin Ivice Osima, zgadi ti se život. Ivica je normala lik. :) Šta mi predstavlja u životu čovjek koji živi na račun svog oca ? Ništa, a on neka misli da je neki 'racku'... svako ozbiljan zna kako stvari stoje.

Ni sam ne bih bolje napisao.

Steta da liče, inače bi gurao frazu da mu je očuh, sram ga bilo !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mesi9
Kontakt:

Post Postao/la mesi9 » 25 apr 2011, 15:04

:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :x

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 15:04

Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 15:07

AlemC85 je napisao/la:Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?

Znaš da se o tome kod nas priča uvijek u 7/8 mjesecu :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 15:15

Titova-Juga je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?

Ha, ha, vi ste mostarci stvarno legende, ma ozbiljno pitam, jer bi već sada trebalo se krenuti u neke aktivnosti, jer kako sam čuo odovića na press -u nakon tekme, on će u ovih 7 kola mladima davati priliku i već hoće da vidi gdje smo..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 15:20

AlemC85 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Ja ti ozbiljno kažem, (dobro, eto možda u šestom, onako optimistično) ;)
Rijetke su bile sezone, (možda ona po povratku u Premijer Ligu), kada smo barem neke osnovne stvari unaprijed znali. Od tada je sve nekako bez cilja . . .

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 16:01

Ja se ipak nadam da neće biti opet turbulencija kao prošlog ljeta, ali eto vidjet ćemo. Nego mi nešto upada u oči, vidim na ovim dresovima ima natpisa mnogih sponzora, ali nema jednog koji je i prije rata bio na dresovima a to je ako ne griješim hepok, ne znam da li klub ima sponzorski ugovor s njima? Ponovo su postali brend...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 apr 2011, 19:14

Danas sam cuo u gradu da Kazazic ide iz Veleza na kraju sezone pa ako ima neko nekih informacija neka kaze jer bi volio da se sa njim i jos par mladih igraca produzi ugovor.
To je ono sto me brine,ne rade se neke stvari na vrijeme a to je prije svega produzivanje ugovora onim igracima koji vrijede i koje treba zadrzat a jos bolje sto su mladi jer sa na njima moze zaradit nesto love.Cuo sam sve negativno o Đonki pa i to treba vec jednom da se rijesi jer sta nam dobrog jedan drot moze donjet??Treba dovest na mijesto direktora nekog sportskog radnika a ima par ljudi ali Đonko i sl.ne dolaze u obzir

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 20:42

Kao što rekoh, u Veležu ništa ovo.
Neće Kaza biti jedini kojem se neće dati ugovor i koji će otići.

Smrt nacionalizmu !!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 apr 2011, 21:13

Zao mi je ako dodje do osipanja i odlazaka pojedinih igraca pogotovo onih igraca koji su ponikli u Velezu a vrijede mnogo.Zato me je strah sto uprava ne radi neke stvari na vrijeme ili cak prije vremena a to su produzivanja ugovora sa igracima i sl.jer me je strah kao navijaca da sve to ne bude prekasno i da nam ponajbolji igraci odu iz kluba.Ono sto nikad necu razumit je to da se ceka zadnji momenat za sve sto treba da se uradi i sto vrijedi a ko je zasluzan za to...znaju samo ljudi u upravi.Nadam se da ce Niksic ovo podignut na jos veci nivo i da ce uradit ono sto je rekao na Skupstini u decembru a to je jak i stabilan Velez a on je covijek koji ima snage,volje,znanja i kapaciteta da od Veleza napravi jak i stabilan klub

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 apr 2011, 22:47

cunami je napisao/la:Zao mi je ako dodje do osipanja i odlazaka pojedinih igraca pogotovo onih igraca koji su ponikli u Velezu a vrijede mnogo.Zato me je strah sto uprava ne radi neke stvari na vrijeme ili cak prije vremena a to su produzivanja ugovora sa igracima i sl.jer me je strah kao navijaca da sve to ne bude prekasno i da nam ponajbolji igraci odu iz kluba.Ono sto nikad necu razumit je to da se ceka zadnji momenat za sve sto treba da se uradi i sto vrijedi a ko je zasluzan za to...znaju samo ljudi u upravi.Nadam se da ce Niksic ovo podignut na jos veci nivo i da ce uradit ono sto je rekao na Skupstini u decembru a to je jak i stabilan Velez a on je covijek koji ima snage,volje,znanja i kapaciteta da od Veleza napravi jak i stabilan klub
Niksic je politicar, nije Bog.

Ljudi samo SEBI mogu da pomognu. Samo Velez od Veleza moze napraviti jak i stabilan klub - a ne jedna individua sa izvana. Ovo su problemi koji se moraju rjesavati u klubu iznutra.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:35

Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez :cry:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2011, 23:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez :cry:
cuo sam i ja isto siguran sam !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 23:40

mma_hz je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez :cry:
A o kome jer iječ ako se smije znati?

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 25 apr 2011, 23:43

AlemC85 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
A o kome jer iječ ako se smije znati?
Ma nije vazno koji je igrac ;) ;) ;) ;)
Taka situacija u klubu...vazan je opstanak :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:44

nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova :cry:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 apr 2011, 23:48

Samo F.K.S !! je napisao/la:nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova :cry:
Šta aj reci :(
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.