Kad vidim ko je otac amaru osimu, zgadi mi se život, ma ova njegova izjava, nek kaže ko šta hoće ima malo podcijenivačkog prema nekim igračima veleža....Rosas7 je napisao/la:amar to govori,a prolse godine na utakmici sa zrinjskim prvi put reflektori na grbavici bili poslije 20godVELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
Stekli smo ružnu naviku da pustimo da se gosti raskomote na Grbavici. U narednoj utakmici možda ćemo im dati i papuče, kauč, upaliti TV, natočiti viski, ponuditi ženu… kako bi se što ugodnije osjećali. Ne omalovažavajući igrače Veleža, ali većina njih nikada nije igralo pod svjetlima reflektora i oni povedu sa 2:0. Sreća da je penal promijenio sve. Odblokirao nas je i kasnije je sve bilo lakše, a imali smo i sreće. Velež je došao da se nadigrava, nisu odigrali ništa posebno, a vodili su sa 2:0. Golove su nam postigli iz prekida, gdje smo uslovno rečeno jaki“, rekao je Osim, dodavši:
ETO KAKVO MISLJENJE O NAMA IMA.
MI NISMO IGRALI POD REFLEKTORIMA
SARAJEVSKI KLOSAR
BOLA KAD MO MI IMALI REFLEKTORE TI SE NISI NI RODIO A STO NAM JE RAT ODNIO NISMO MI KRIVI!!!!!
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
kad je zeba penal pucao cjeli stadion zvizdi
toliko o smjesnom zelji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jao levata
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Misliš kad vidiš ko je sin Ivice Osima, zgadi ti se život. Ivica je normala lik.
Šta mi predstavlja u životu čovjek koji živi na račun svog oca ? Ništa, a on neka misli da je neki 'racku'... svako ozbiljan zna kako stvari stoje.

Who dares, wins !
DA, DA, upravo tako, malo brzopleto, hercegovački, ma amar je ovom izjavom još više naoštrio strasti, moćda nije htio, ali je već kasno, kad ode u eter, već je kasno..IVICA OSIM JE BIO I OSTAO GOSPODIN...NeToBoLa je napisao/la:Misliš kad vidiš ko je sin Ivice Osima, zgadi ti se život. Ivica je normala lik.Šta mi predstavlja u životu čovjek koji živi na račun svog oca ? Ništa, a on neka misli da je neki 'racku'... svako ozbiljan zna kako stvari stoje.
- Titova-Juga
- Kontakt:
NeToBoLa je napisao/la:Misliš kad vidiš ko je sin Ivice Osima, zgadi ti se život. Ivica je normala lik.Šta mi predstavlja u životu čovjek koji živi na račun svog oca ? Ništa, a on neka misli da je neki 'racku'... svako ozbiljan zna kako stvari stoje.
Ni sam ne bih bolje napisao.
Steta da liče, inače bi gurao frazu da mu je očuh, sram ga bilo !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?
Znaš da se o tome kod nas priča uvijek u 7/8 mjesecu

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ha, ha, vi ste mostarci stvarno legende, ma ozbiljno pitam, jer bi već sada trebalo se krenuti u neke aktivnosti, jer kako sam čuo odovića na press -u nakon tekme, on će u ovih 7 kola mladima davati priliku i već hoće da vidi gdje smo..Titova-Juga je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Pustite gosp. amara ha, ha, nego ima li novih aktivnosti u mom najdražem klubu veležu, tj.planovi za narednu sezonu, igrači, stadion i dr.?
Ja ti ozbiljno kažem, (dobro, eto možda u šestom, onako optimistično)

Rijetke su bile sezone, (možda ona po povratku u Premijer Ligu), kada smo barem neke osnovne stvari unaprijed znali. Od tada je sve nekako bez cilja . . .
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja se ipak nadam da neće biti opet turbulencija kao prošlog ljeta, ali eto vidjet ćemo. Nego mi nešto upada u oči, vidim na ovim dresovima ima natpisa mnogih sponzora, ali nema jednog koji je i prije rata bio na dresovima a to je ako ne griješim hepok, ne znam da li klub ima sponzorski ugovor s njima? Ponovo su postali brend...
Danas sam cuo u gradu da Kazazic ide iz Veleza na kraju sezone pa ako ima neko nekih informacija neka kaze jer bi volio da se sa njim i jos par mladih igraca produzi ugovor.
To je ono sto me brine,ne rade se neke stvari na vrijeme a to je prije svega produzivanje ugovora onim igracima koji vrijede i koje treba zadrzat a jos bolje sto su mladi jer sa na njima moze zaradit nesto love.Cuo sam sve negativno o Đonki pa i to treba vec jednom da se rijesi jer sta nam dobrog jedan drot moze donjet??Treba dovest na mijesto direktora nekog sportskog radnika a ima par ljudi ali Đonko i sl.ne dolaze u obzir
To je ono sto me brine,ne rade se neke stvari na vrijeme a to je prije svega produzivanje ugovora onim igracima koji vrijede i koje treba zadrzat a jos bolje sto su mladi jer sa na njima moze zaradit nesto love.Cuo sam sve negativno o Đonki pa i to treba vec jednom da se rijesi jer sta nam dobrog jedan drot moze donjet??Treba dovest na mijesto direktora nekog sportskog radnika a ima par ljudi ali Đonko i sl.ne dolaze u obzir
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kao što rekoh, u Veležu ništa ovo.
Neće Kaza biti jedini kojem se neće dati ugovor i koji će otići.
Neće Kaza biti jedini kojem se neće dati ugovor i koji će otići.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zao mi je ako dodje do osipanja i odlazaka pojedinih igraca pogotovo onih igraca koji su ponikli u Velezu a vrijede mnogo.Zato me je strah sto uprava ne radi neke stvari na vrijeme ili cak prije vremena a to su produzivanja ugovora sa igracima i sl.jer me je strah kao navijaca da sve to ne bude prekasno i da nam ponajbolji igraci odu iz kluba.Ono sto nikad necu razumit je to da se ceka zadnji momenat za sve sto treba da se uradi i sto vrijedi a ko je zasluzan za to...znaju samo ljudi u upravi.Nadam se da ce Niksic ovo podignut na jos veci nivo i da ce uradit ono sto je rekao na Skupstini u decembru a to je jak i stabilan Velez a on je covijek koji ima snage,volje,znanja i kapaciteta da od Veleza napravi jak i stabilan klub
-
- Kontakt:
Niksic je politicar, nije Bog.cunami je napisao/la:Zao mi je ako dodje do osipanja i odlazaka pojedinih igraca pogotovo onih igraca koji su ponikli u Velezu a vrijede mnogo.Zato me je strah sto uprava ne radi neke stvari na vrijeme ili cak prije vremena a to su produzivanja ugovora sa igracima i sl.jer me je strah kao navijaca da sve to ne bude prekasno i da nam ponajbolji igraci odu iz kluba.Ono sto nikad necu razumit je to da se ceka zadnji momenat za sve sto treba da se uradi i sto vrijedi a ko je zasluzan za to...znaju samo ljudi u upravi.Nadam se da ce Niksic ovo podignut na jos veci nivo i da ce uradit ono sto je rekao na Skupstini u decembru a to je jak i stabilan Velez a on je covijek koji ima snage,volje,znanja i kapaciteta da od Veleza napravi jak i stabilan klub
Ljudi samo SEBI mogu da pomognu. Samo Velez od Veleza moze napraviti jak i stabilan klub - a ne jedna individua sa izvana. Ovo su problemi koji se moraju rjesavati u klubu iznutra.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez 

cuo sam i ja isto siguran sam !!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A o kome jer iječ ako se smije znati?mma_hz je napisao/la:cuo sam i ja isto siguran sam !!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez
Ma nije vazno koji je igracAlemC85 je napisao/la:A o kome jer iječ ako se smije znati?mma_hz je napisao/la:cuo sam i ja isto siguran sam !!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta sam cuo od jednog lika iz obezbjedjenja (inace velezovac) stvarno bruka i sramota za velez

Taka situacija u klubu...vazan je opstanak

-
- Kontakt:
nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova 

Šta aj reciSamo F.K.S !! je napisao/la:nije to bas skandalozno ali je tuzno jbg da je velez na to spao sto se tice dresova

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.