Hocemo, hocemo.
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari bi mogli cak i Europu izborit ako ovako nastave.
Pa vjeruj koliko su mi omrzle te dvije stranacke prcije, podrska za vas u okrsajima protiv njih vise nije ni upitna.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Akoo ne znas sta je bilooo....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
kmeeeee **** kmeeeCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:26Ko si ti **** raspali da bude tvoja zuadnja !? Eto ti i tvoje sisice kažete da nije faul i ja vas kolektivno nabijem na kuracccfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:22HahahahaahCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18
Alo degenerik, neće ti uspjeti spinovanje !
Čist faul kod gola nije sviran !
Ali zapamti mi nikada nećemo kmečati kao vi, niti smo ikada kmečali, nego samo da vidim dokle ide to vaše licemjerje, sisice malene !
Cekaj ko si ti yebotee ?? Koja si ti to faca da mislis ti ako nesto kazes da je tako i da je tacno.
To napises ja mislim da je bio faul.
Jer ti sto pises je spinovanje, a ne ja.
Eto mi kazemo nije bio faul bilo je sve cisto. I sta![]()
![]()
![]()
Za bordobijele boje
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ti yebiiiii borcaa SARAJVOOOOOOO
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
HahahahahahahahahahaCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:26Ko si ti **** raspali da bude tvoja zuadnja !? Eto ti i tvoje sisice kažete da nije faul i ja vas kolektivno nabijem na kuracccfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:22HahahahaahCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18
Ali zapamti mi nikada nećemo kmečati kao vi, niti smo ikada kmečali, nego samo da vidim dokle ide to vaše licemjerje, sisice malene !
Cekaj ko si ti yebotee ?? Koja si ti to faca da mislis ti ako nesto kazes da je tako i da je tacno.
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Combattente87
- Kontakt:
Evo gafeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:50Akoo ne znas sta je bilooo....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Jeste eto, morao si se rodit prije i živjet da bi znao šta je bilo. Kao da nema presuda Međunarodnog suda o zločinima i genocidu... Imbecil.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:50Akoo ne znas sta je bilooo....
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sto smo agresivno prodrmali kavez ovom majmuncicu, pa je nesto lose volje.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:26Ko si ti **** raspali da bude tvoja zuadnja !? Eto ti i tvoje sisice kažete da nije faul i ja vas kolektivno nabijem na kuracccfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:22HahahahaahCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:18
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 08 nov 2025, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Pa kako vas nije stid više? Kradete, otimate, sad se i na regularne golove žalite, a u pm više...Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Nije mu po volji znas kad se izgubi traze se razlozi, a oni godinama uz sudije , lakrdije do pobjeda, titula itd….Jet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:54Sto smo agresivno prodrmali kavez ovom majmuncicu, pa je nesto lose volje.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:26Ko si ti **** raspali da bude tvoja zuadnja !? Eto ti i tvoje sisice kažete da nije faul i ja vas kolektivno nabijem na kuracccfeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:22
Hahahahaah
![]()
![]()
Da su vcs dobili javili bi se kako su oni sila, i nas prcali posto je drugacije odmah nesto ne stima, neki faulovi kad smo kod toga koliko nije nama svirao faulova, pustio je prednost?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Cuj kako.Zutti je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:54Pa kako vas nije stid više? Kradete, otimate, sad se i na regularne golove žalite, a u pm više...Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
Pa naviklo tako. Neko im zabije gol, sudija izmisli neki faul u napadu ili ofsajd. I tako godinama.
Veceras im zabijete gol iz prekida, oni ocekuju da se to ponisiti i sad je cuđenje. Ko biva sta radi onaj Halkic, pa ne moze to tako
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 nov 2025, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Borac :
Zrinjski poraz
Krusevo poraz
Sloga pobjeda golom u 97 minuti
Sarajevo poraz
Široki A
Željezničar H
Još odgodili ovu zaostalu sa Zrinjskim
Dobar im je raspore pravo. Mogli bi past malo i na treće mjesto sta fali.
Kone isto imaju raspored ko da im ga je dušman pravio oni bi mogli i na 6. mjesto pasti.
Zrinjski je ipak neprikosnoveni vladar ove lige.
Zrinjski poraz
Krusevo poraz
Sloga pobjeda golom u 97 minuti
Sarajevo poraz
Široki A
Željezničar H
Još odgodili ovu zaostalu sa Zrinjskim
Dobar im je raspore pravo. Mogli bi past malo i na treće mjesto sta fali.
Kone isto imaju raspored ko da im ga je dušman pravio oni bi mogli i na 6. mjesto pasti.
Zrinjski je ipak neprikosnoveni vladar ove lige.
Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:50Akoo ne znas sta je bilooo....
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bas to da su ponistili sve bi bilo med i mlijeko, ovako se trazi neki razlog za plakanje, e nece moci vicine sisice male pomirite se da ste popusili i to je to.let3 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:59Cuj kako.Zutti je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:54Pa kako vas nije stid više? Kradete, otimate, sad se i na regularne golove žalite, a u pm više...Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:08Ni riječi o vjerovatno čistom faulu kod gola Sarajeva....Šta je sada prepoštene sarajlijice !? Muk ?! Ili ćete u napad sa nekim faulom u korist Borca iz prošle sezone !? Čist lakat u leđa i neutralisanje protivničkog igrača za prostor i postizanje gola ! Ništa a ?
Pa naviklo tako. Neko im zabije gol, sudija izmisli neki faul u napadu ili ofsajd. I tako godinama.
Veceras im zabijete gol iz prekida, oni ocekuju da se to ponisiti i sad je cuđenje. Ko biva sta radi onaj Halkic, pa ne moze to tako![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Nekad tamo poslije derbija sam rekao da ce grohnuti jer nisu kapacitet za ovako zahtjevnu ligu,mislim kad se radi o prva tri mjesta,ili dva,jer prvo je rezervisano,ma i drugo ali eto..jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:47Pobijedit će Zrinjski sutra 3 razlike.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 21:46Ako bi kojim slucajem sutra pao neki X to bi bilo bas yebozovno.
Nemaju ovi kvalitet da uzmu tamo bodove.
Znamo prošli put sa boljom ekipom i boljim trenerom kako prođe.
Zadnjih 6 tamo zabili 1 gol primili kišu golova i 6:0 omjer daj ba.
Isto kao sto je bilo jasno da cemo se mi podici.
Ipak ne treba nista unaprijed jer pokazalo se i veceras da je lopta ipak okrugla i da kad pistaljka ispravno zapisti desava se da vidi cuda bojac izgubi.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Combattente87
- Kontakt:
Tako reci fino a ne da nije faulgalia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.