FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
17
9%
Drugi
15
8%
Treći
49
25%
Četvrti
57
30%
Peti
16
8%
Šesti
13
7%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
5%
Ispadamo iz lige
12
6%

Ukupno glasova: 193

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 nov 2025, 23:46

Pjesma nosi te sve do pobjede!
Svaka cast svima,4k a navijanje kao da je 15 milja sve 3 tribine.Ovo treba da nam bude vodilja

Ekipa dala sve od sebe i zasluzeno pobjedili.4 pobjede bez primljenog gola,nastaviti niz u Prijedoru.
Ima i zamjerki ali necemo o tome sada.Cestitke i Cvitanovicu.
Hajlajt utakmice Mamic skace citavo drugo poluvrijeme kod tunela i daje instrukcije ekipi :D Cestitke i njemu.

Sudjenje iznenadjujuce dobro ne ureko se.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 nov 2025, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 nov 2025, 23:46

luckystrike je napisao/la:
08 nov 2025, 23:25
Na temu krova, nešto kontam i da sutra isti osvane pitare bi onda žuljale plastične stolice. Da se navuče na njih spužva i štof, tražili bi onda podno grijanje.

Ne treba mi krov dok god sam živ i zdrav, samo mi pobjede trebaju, i trofeji! Draže mi je 3000 s kojim bih desant izvršio nego još 2000 bečlija.

Eventualno volio bih da su tribine malo bliže terenu da mogu kao gospodin, elegantno j3bat mater sudijama i kvrzicu i slicnim a ne da se derem kao kočijaš.
Hajde ne dipr. Danas i drugoligasi imaju barem jednu tribinu pokrivenu. Kisnuti na 4 stepena u 21. stoljecu je presmjesno ili.bolje receno i vise nego zalosno!
U novi boj ...

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 08 nov 2025, 23:47

Dajte još jednu prijateljsku s B timom, sigurno ima neki momak još da upadne u prvih 11, Senga je zivotinja i treba vidjeti na kojem je nivou.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 nov 2025, 23:49

Cestitke ekipi i strucnom stabu. Ovo sto gledamo su pokusaji da se isprave kondicione greske zekicevog staba i takticke greske husrefovog. Za sad to ok ide.
Danasnje sudjenje treba analizirati, sta se desilo i zasto smo imali posteno sudjenje.
Realno, od prve minute i nekih duela vidjelo se da je to 50-50, inace to od pocetka bude klanje klasicno i znas sta ce se desiti. Naprimjer ponistio bi ti gol bralica i svirao onaj penal nakon odbitne banica.

Da li ima nekih problema iza zavjese jer borac vec 3 meca nema sudjenje ko proslih sezona, ili je to samo jer im nismo konkurenti pa ih ne interesujemo, ne znam. Da je normalno - nije ni malo.
Vidjet cemo

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 08 nov 2025, 23:54

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
08 nov 2025, 23:32
Moze li mi neko objasniti zasto se ne dovede dobar kondicioni trener? Ovaj lik sto radi sa njima je ocito bezveze jer nemoguce je da za par mjeseci ne moze da podigne fizicku spremu. Ukoliko ga ne dovedemo bar na do pauze onda je to mrka kapa.
Kako Beganovic/Mlinaric/Guli/Francis nemaju problem s tim? Ne bi ja rekao da je do kon trenera.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 08 nov 2025, 23:57

ErosViverosViv je napisao/la:
08 nov 2025, 23:49
Cestitke ekipi i strucnom stabu. Ovo sto gledamo su pokusaji da se isprave kondicione greske zekicevog staba i takticke greske husrefovog. Za sad to ok ide.
Danasnje sudjenje treba analizirati, sta se desilo i zasto smo imali posteno sudjenje.
Realno, od prve minute i nekih duela vidjelo se da je to 50-50, inace to od pocetka bude klanje klasicno i znas sta ce se desiti. Naprimjer ponistio bi ti gol bralica i svirao onaj penal nakon odbitne banica.

Da li ima nekih problema iza zavjese jer borac vec 3 meca nema sudjenje ko proslih sezona, ili je to samo jer im nismo konkurenti pa ih ne interesujemo, ne znam. Da je normalno - nije ni malo.
Vidjet cemo
Nismo toliki konkurenti, tek je 14 kolo, Mirvic dosao pogledat utk.
Iedno od ta tri razloga

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 08 nov 2025, 23:57

insimadop je napisao/la:
08 nov 2025, 22:31
Sad malo hladnije glave, nakon stadiona, kuci, shisha, caj, ugrijao se poslije smrzavanja, pa kratki osvrt

Odmah se vidi sta znaci iole korektno suđenje, bez velikih krađa (2 cista žuta oproštena, par sumnjivih faulova blizu 16 za centaršut)

GOLMAN!!! Da je branio Mušija, Borac bi imao najmanje 1:1 a možda i 1:2 na poluvremenu radi onih 15 minuta kraja prvog poluvremena.

Bega - standardno

Ristovski - napokon utakmica kakva se očekuje od njega

Bralić - svaka čast momčino, igrač utakmice, a dočekan si na noz od većine

Maroodza - znaju Mamići sta rade

Mujkic - standardno predobar, šteta sto Kupresak gubi mjesto, ali Mujkic je TOP

Cimi - svaka čast sve do ozljede, isto kao Ristovski, ovo se očekuje

Ignatkov - znaju Mamići sta rade

Mlinaric - veceras najtanji, ali recimo da je imao lošu noc

Guli - dosta bolji u odnosu na prvih 10 utakmica

Butic - fenomenalno odrađen posao, fale golovi, ali radi bas ono sto treba da radi u ovakvoj postavki igre

Znali smo da ide na bolje čim su Mamići javno ušli u klub, ali ovoliko, nismo očekivali. Ljudi su magovi u svom poslu i samo ih treba pustiti da rade. Ne znam koliko je ljudi primjetilo kad je Zoran oko 70-80 min ustao i iz loze davao instrukcije klupi sta i kako da radi. Na to prepoznali kvalitet Maroodze i Ignatkova i gurnuli ih u prvih 11. Uz Mujkica, fenomenalan izlog + naravno Guli koji bi trebao postaviti rekord transfer iznosa.

Šteta pravila o 3 stranca, da je Bogd’o 5, pa zamislite da je Jatta još u ovom timu.

Zao mi je Kyeremeha, ali Vratit će se on u ekipu, nas najkonstantniji igrač (osim završnice naravno)

Titula nije realna, dobar nastup u Europi jeste, ali naše je da se nadamo.

Volim te Saraj’vo!
Veoma dobro zapazenje, koje niko nije istakao, ako se Mamic primi na ovo i dobije neku emociju prema FKS jao svima, sta tek planira u buducnosti, mogu mislit

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 08 nov 2025, 23:58

hz033 je napisao/la:
08 nov 2025, 23:46
luckystrike je napisao/la:
08 nov 2025, 23:25
Na temu krova, nešto kontam i da sutra isti osvane pitare bi onda žuljale plastične stolice. Da se navuče na njih spužva i štof, tražili bi onda podno grijanje.

Ne treba mi krov dok god sam živ i zdrav, samo mi pobjede trebaju, i trofeji! Draže mi je 3000 s kojim bih desant izvršio nego još 2000 bečlija.

Eventualno volio bih da su tribine malo bliže terenu da mogu kao gospodin, elegantno j3bat mater sudijama i kvrzicu i slicnim a ne da se derem kao kočijaš.
Hajde ne dipr. Danas i drugoligasi imaju barem jednu tribinu pokrivenu. Kisnuti na 4 stepena u 21. stoljecu je presmjesno ili.bolje receno i vise nego zalosno!
Ti jedno, i to stoji, ja nešto sasvim drugo. Daj nam Ljajića nemoj Matanovića biće 10 000 svaku, malo morgen. Isto bi i s krovom bilo.

Mislim da su navijači Sarajeva postali navijači rezultata, a na nama, svakom od nas je da to mijenjamo u svom okruženju. Jednom u dvije sedmice, osam mjeseci u godini, dolazak na Koševo mora biti obaveza kao džuma namaz.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 nov 2025, 00:01

Kyle88 je napisao/la:
08 nov 2025, 23:54
GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
08 nov 2025, 23:32
Moze li mi neko objasniti zasto se ne dovede dobar kondicioni trener? Ovaj lik sto radi sa njima je ocito bezveze jer nemoguce je da za par mjeseci ne moze da podigne fizicku spremu. Ukoliko ga ne dovedemo bar na do pauze onda je to mrka kapa.
Kako Beganovic/Mlinaric/Guli/Francis nemaju problem s tim? Ne bi ja rekao da je do kon trenera.
Problem su igraci koji su došli u toku sezone i koji su iz povrede izasli . Cimirot,Bralic,Butic,Adem ,Elezi,Djordjevic.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 nov 2025, 00:04

Bordo10 je napisao/la:
08 nov 2025, 23:57
insimadop je napisao/la:
08 nov 2025, 22:31
Sad malo hladnije glave, nakon stadiona, kuci, shisha, caj, ugrijao se poslije smrzavanja, pa kratki osvrt

Odmah se vidi sta znaci iole korektno suđenje, bez velikih krađa (2 cista žuta oproštena, par sumnjivih faulova blizu 16 za centaršut)

GOLMAN!!! Da je branio Mušija, Borac bi imao najmanje 1:1 a možda i 1:2 na poluvremenu radi onih 15 minuta kraja prvog poluvremena.

Bega - standardno

Ristovski - napokon utakmica kakva se očekuje od njega

Bralić - svaka čast momčino, igrač utakmice, a dočekan si na noz od većine

Maroodza - znaju Mamići sta rade

Mujkic - standardno predobar, šteta sto Kupresak gubi mjesto, ali Mujkic je TOP

Cimi - svaka čast sve do ozljede, isto kao Ristovski, ovo se očekuje

Ignatkov - znaju Mamići sta rade

Mlinaric - veceras najtanji, ali recimo da je imao lošu noc

Guli - dosta bolji u odnosu na prvih 10 utakmica

Butic - fenomenalno odrađen posao, fale golovi, ali radi bas ono sto treba da radi u ovakvoj postavki igre

Znali smo da ide na bolje čim su Mamići javno ušli u klub, ali ovoliko, nismo očekivali. Ljudi su magovi u svom poslu i samo ih treba pustiti da rade. Ne znam koliko je ljudi primjetilo kad je Zoran oko 70-80 min ustao i iz loze davao instrukcije klupi sta i kako da radi. Na to prepoznali kvalitet Maroodze i Ignatkova i gurnuli ih u prvih 11. Uz Mujkica, fenomenalan izlog + naravno Guli koji bi trebao postaviti rekord transfer iznosa.

Šteta pravila o 3 stranca, da je Bogd’o 5, pa zamislite da je Jatta još u ovom timu.

Zao mi je Kyeremeha, ali Vratit će se on u ekipu, nas najkonstantniji igrač (osim završnice naravno)

Titula nije realna, dobar nastup u Europi jeste, ali naše je da se nadamo.

Volim te Saraj’vo!
Veoma dobro zapazenje, koje niko nije istakao, ako se Mamic primi na ovo i dobije neku emociju prema FKS jao svima, sta tek planira u buducnosti, mogu mislit
Nije bio u loži nego na istoku ispred tunela , igracima je davao savjete ne klupi .

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 09 nov 2025, 00:07

Bravo momci, bravo treneru, velika pobjeda, a ide fin raspored.

OoOoOoOoOoOoO…

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 09 nov 2025, 00:12

RaymondRed je napisao/la:
08 nov 2025, 22:54
kupus army je napisao/la:
08 nov 2025, 22:24
Od kako su stvari na sjeveru posložene ekipa je dobila vjetar u ledja, ovaj sjever nosi ekipu do pobjeda! Svi u Prijedor da se zna ko je No1!
Jesu li se vratili neki ljudi sto su otisli prosle sezone zbog kupa?
Poslozio se Sjever ko Sarajevo u posljedne vrijeme, idemo jako :D
slika

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 09 nov 2025, 00:28

Hendla ovo trener dobro

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 09 nov 2025, 00:38

Bit ce zanimljivo vidjeti kako će šef uklopiti Ljajica u ovo sve, danas je ovo postavljeno odlicno no opet pojedinacne greske su nas mogle dovesti u problem. Ignatkov nije za prvih 11.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 nov 2025, 00:46

guadalupe je napisao/la:
09 nov 2025, 00:12
RaymondRed je napisao/la:
08 nov 2025, 22:54
kupus army je napisao/la:
08 nov 2025, 22:24
Od kako su stvari na sjeveru posložene ekipa je dobila vjetar u ledja, ovaj sjever nosi ekipu do pobjeda! Svi u Prijedor da se zna ko je No1!
Jesu li se vratili neki ljudi sto su otisli prosle sezone zbog kupa?
Poslozio se Sjever ko Sarajevo u posljedne vrijeme, idemo jako :D
slika
Temelji sjevera opet ko beton.
Kako se osjeti razlika kada ima dosta starijih momaka u kopu.
- FKS -

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 09 nov 2025, 01:03

NajvecaRadosti je napisao/la:
08 nov 2025, 23:46
Pjesma nosi te sve do pobjede!
Svaka cast svima,4k a navijanje kao da je 15 milja sve 3 tribine.Ovo treba da nam bude vodilja

Ekipa dala sve od sebe i zasluzeno pobjedili.4 pobjede bez primljenog gola,nastaviti niz u Prijedoru.
Ima i zamjerki ali necemo o tome sada.Cestitke i Cvitanovicu.
Hajlajt utakmice Mamic skace citavo drugo poluvrijeme kod tunela i daje instrukcije ekipi :D Cestitke i njemu.

Sudjenje iznenadjujuce dobro ne ureko se.
Sudjenje se nece ureci osim ako se ne desi neko cudo. Treba samo objavljivati imena sudija 3 dana prije utakmice i bice oni dobri. Lijepa rijec sva vrata otvara.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 09 nov 2025, 02:48

Kyle88 je napisao/la:
09 nov 2025, 00:38
Bit ce zanimljivo vidjeti kako će šef uklopiti Ljajica u ovo sve, danas je ovo postavljeno odlicno no opet pojedinacne greske su nas mogle dovesti u problem. Ignatkov nije za prvih 11.
Polako momku je tek 18, ne može se očekivati od njega da bude kao Buljubašić npr. da iznese čitav vezni red kroz komplet sezonu kao što je Bulja to radio u svoje vrijeme. I dan danas mi nije jasno zašto smo ga prodali, bio je doktor nauka za našu ligu, a da ga danas imamo sigurno ne bi kukali da nemamo kreativnosti i trke u sredini sad kad je Cimi tu. Ali ne treba se ni za šta sikirati, odmoriti dvije hefte pa opet šalove na vrat i NAPRIJED BORDO BIJELI.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 nov 2025, 02:48

Zasluzena pobjeda!

Jako dobro 30 minuta prvi i 38 minuta drugog djela drugog pol.

Kao sto sam i rekao mi imamo veoma dobre ssydije I NASE SUDIJE KAD LOSE SUDE ONI SUDE u 97% slucajeva NAMJERNO.

Nadam se da je dobro sudjenje imamo radi ZDRAVKA MAMICA, i da je pored svoji obicni njezni metoda isto koristio metode fizicke naravi i da je Kazlu topuza gigsa pretuko pred zenom djecom i komsijama.

Nadam se da je Mirvic dao dosta love u kesu a i jos vecu sumu kesa stavio na sto uz opasku ovo je za tebe zorane i tvoga brata..

Nadam se da ce pretuc Musu il kako se zvao onaj ustasa sto nas je orotiv borca pokro u kupu kad smo izasli sa terena.

TAKODJE nadam se da ce dodikovom sestricu **** zenu a hdzeovcu. Takodje posrbljene balije u savezu.

KAO STO SAM UVJEK GOVORIO TESKO MOZE IJEDAN TRENER NESTO PUNO URADIT KAD TI VICO SUDI TELEFONOM A PRVI ASISTENT BEUS, plus nato kad dodas da je ZZ prevario izradio klub PLUS Banic elezu djordjevic jovic mamas turda adem MUJKIC povrijedjeni

Crnac ce sigurno bit jos bolji vidjelo se da kondiciono moze samo 50 minuta

Cimirot najbolji vezni igrac kojeg imamo ako digne formu da moze igrat svih 90 minuta kao sto je igrao danas 30 minuta on ce bit najbolji igrac kige na toj pozici, MEHKOCA NOGE PAS, pametno odabiranje kome dodat loptu i kontrola lopte

NAJVECE POJACANJE ODNOSNO POZICIJA ZA KOJU IMAMO NAJMANJI KVALITET U REZERVI JE BANIC. Smatram i pored gore nabrojanih mana bruku povrijedjeni loseg sudjenja da je Banic bio zdrav da bi imali sad minimum 3 boda vise.

Adem igrac koji moze pomoc al nije igrac koji donosi prevagu, nekako spor je nejak je a i kondiciono nije neki level. Dobro ga je imat da udje zadnji 15-20 minuta

Elezi kao sto neko rece trebamu da udje u ritam i nadam se kad se to desi da ce bit top, on jedino sto bi reko Wdin Isanovic da je svilen il ti ga pomom staklen

Mujkic ce bit isprodan za vise para nego Celik vise nego gulas

Dali ovo znaci da je Cvitanovic pomocni trener zoranov

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 nov 2025, 03:00

Ide ovo nabolje, baš onako kako i treba i kako se očekuje od najvećeg kluba u državi.

Sjever :salut:

Svi u Prijedor po petu u nizu! :ljepota:

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 09 nov 2025, 08:11

NoProfit je napisao/la:
09 nov 2025, 03:00
Ide ovo nabolje, baš onako kako i treba i kako se očekuje od najvećeg kluba u državi.

Sjever :salut:

Svi u Prijedor po petu u nizu! :ljepota:
Ide sad sam krenuo da napisem , ova pauza ce im dobro doci malo za odmor, onda priprema za rudar koji je da se ne lazemo zeznuta ekipa kuci, ali uz dobar pristup mozemo do tri boda, odbrana se mora popraviti, biti sigurnija i fizicku spremu popraviti, guli se mora dogovoriti sa sobom oko predaje lopte ili suta u okvir gola, i nema zime.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cuspajz, Fouzi1, MaroonBjelave, MSOZ101, Zrinjaaaa i 47 gostiju.