Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma pobjedit će nas 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nisam ti mislio crtati, ali moram. Nisam uopće kući. Jesi li razumio ili želiš mapu kako bi pojmio?opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:45Dje si nastanjen gabela, suskovo, bobanovo, citluk, medjugorje, rama ?Nemanja99 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:43Nisam u Mostaru. Nisi ni ti, ali ja sam malo dalje od Podveležja.opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:41
Ma ja sjedi kuci ebo klub iz Medjugorja, nisi lud da ides gledat
Evo me kao ChatGPT za potkapacitirane haha
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ali kako su se kone predale pred utakmicu ja sam mislio bice 3-0 u tunelu. Ljudi ravnopravni totalno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ako vas Dan ne zayebe nekom svojom glupošću, teško ćete ovo izgubiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa pitari se vasom pobjedom vracaju u igru za sve. Sto bi nam bilo krivo.
Izdržite bar do poluvremena. Pali ste mi nešto. Vile vas nosaju 2 puta.
Izdržite bar do poluvremena. Pali ste mi nešto. Vile vas nosaju 2 puta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 nov 2025, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
U zadnje vrijeme mi samo pesimizam pali kod "mojih" klubova....
Pesimist kod ove dvije tekme KK Bosne, pobjedi. Pesimista bio protiv Borca i Zrinjskog na Grbavici, pobijedimo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zeljo dobar i bolje stoji na terenu od Zrinjskog. Nazalost u drugom poluvremenu stupa na scenu Sabrija, inace poznati koljac bosnjackih klubova.
Stadion ima ukupno 800 natkrivenih mjesta,kiša pada evo drugi dan i lik hladno kaže posjeta …Pa prcio majku i sestru gdje to ljudi bude kad je kiša osim Grbavice koja je natkrivena
Željo igrao super dok nije poveo..ovo ko da je druga ekipa,a zanimljivo je da Zrinja uopšte nije podigao ni tempo ,ni kvalitet igre..i dalje su smušeni i spori ali Željo kao da se trudi da Zrinja izjednači..prepali se što su bili dobri i što vode..koje greške sami sebi prave i to nisu greške kao rezultat nekog pritiska nego onako...
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 09 nov 2025, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako Željo pobjedi u Mostaru, a Zrinski i Borac remiziraju u odgođenoj utakmici, Sarajevo postaje legitiman kandidat za titulu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Samo dalje od avlije do pl, u drugom jos jedan i pisi gotovo
Evo zuti cist za Aljica nije dao, kako Zeljeznicar ima poguranac u gostima Zrinjskom??
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ma smijesno, hrvati koji nikad zrinjskog nisu ni vidjeli dodju na utakmicu s mainzom jer zive blizu tu... i oni neki navijaci
Uff Jaganjac umal
Pa vas nema ni 800 danas, nema potrebe pravdanje i slično, jednostavno je loše i kiša ne pada! Vi znate sta je razlog
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.