Premijer liga BiH - aktuelno
- westsideSB96
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski do sada nista nije pokazao. Isto ko i na Pecari do crvenog kartona
NKŠB ponos HRHB
Ovo sto je Odinaka u trku smirio loptu i asistirao, 90% bekova u ligi ne bi uspjelo ni da uštopa loptu. Svaka cast covjeku.
Nisam u Mostaru. Nisi ni ti, ali ja sam malo dalje od Podveležja.opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:41Ma ja sjedi kuci ebo klub iz Medjugorja, nisi lud da ides gledat
Stvarno bruka za posjetu u Mostaru, pa brat bratu 1100 ljudi max, a satraše se bildajući odlazak u Šb i Mainz! Željo odličan za prvih 20min
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kone puno bolje. Ovaj mali Jaganjac je jako fin igrac. Odlicna gradja i kretnje, a sjecam se da su njega najvise pljuvali.
-
opalaopala
- Kontakt:
Dje si nastanjen gabela, suskovo, bobanovo, citluk, medjugorje, ortijes, rama ?Nemanja99 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:43Nisam u Mostaru. Nisi ni ti, ali ja sam malo dalje od Podveležja.opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:41Ma ja sjedi kuci ebo klub iz Medjugorja, nisi lud da ides gledat
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jedini si ti ovdje na aparatima. Sve i jedan pitar na forumu je rekao da ste bolji (za sada) od kamenjara.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Željo odličan valjda izdrže do kraja.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Za klub koji u Bosni i Hercegovini ima po brojnosti 6 ili 7-mu bazu navijača proporcionalna i očekivana posjeta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma pobjedit će nas 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nisam ti mislio crtati, ali moram. Nisam uopće kući. Jesi li razumio ili želiš mapu kako bi pojmio?opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:45Dje si nastanjen gabela, suskovo, bobanovo, citluk, medjugorje, rama ?Nemanja99 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:43Nisam u Mostaru. Nisi ni ti, ali ja sam malo dalje od Podveležja.opalaopala je napisao/la: ↑09 nov 2025, 15:41
Ma ja sjedi kuci ebo klub iz Medjugorja, nisi lud da ides gledat
Evo me kao ChatGPT za potkapacitirane haha
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ali kako su se kone predale pred utakmicu ja sam mislio bice 3-0 u tunelu. Ljudi ravnopravni totalno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ako vas Dan ne zayebe nekom svojom glupošću, teško ćete ovo izgubiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa pitari se vasom pobjedom vracaju u igru za sve. Sto bi nam bilo krivo.
Izdržite bar do poluvremena. Pali ste mi nešto. Vile vas nosaju 2 puta.
Izdržite bar do poluvremena. Pali ste mi nešto. Vile vas nosaju 2 puta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 nov 2025, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
U zadnje vrijeme mi samo pesimizam pali kod "mojih" klubova....
Pesimist kod ove dvije tekme KK Bosne, pobjedi. Pesimista bio protiv Borca i Zrinjskog na Grbavici, pobijedimo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zeljo dobar i bolje stoji na terenu od Zrinjskog. Nazalost u drugom poluvremenu stupa na scenu Sabrija, inace poznati koljac bosnjackih klubova.
Stadion ima ukupno 800 natkrivenih mjesta,kiša pada evo drugi dan i lik hladno kaže posjeta …Pa prcio majku i sestru gdje to ljudi bude kad je kiša osim Grbavice koja je natkrivena
Trenutno korisnika/ca: Beli98, fks74, glasrazuma, HeavyBassBlues, Napapijri, Vanja8, Zigazaga i 43 gosta.