FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moli se Vanja da nam kaze sta je sve planirano za klub na proljece. Ubi iscekivanje

Bravo koneee
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mislim da nam je pauza dosla u idealno vrijeme
Mucimo se jos, fali snaga, fali kocentracija i samopouzdanje.
Uvezali smo pobjede, ova pauza nam je super.
Mucimo se jos, fali snaga, fali kocentracija i samopouzdanje.
Uvezali smo pobjede, ova pauza nam je super.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ljudi moji uvezali smo 4 ukupno tekme bez primljeog gola, 3 u ligi i jedna kupa, a i dalje imamo negativnu go razliku. Strasno kako smo u prvim kolima primali golove kao na traci.
Sad kad se sve sagleda i ovo sto zeljo vodi ostaje ogromna zal za onim primljenim golom protiv zrinjskog, sad bi bili na 3 boda iza njih, al ok ovako nastaviti i uskoro smo u borbi za sami vrh.
Sad kad se sve sagleda i ovo sto zeljo vodi ostaje ogromna zal za onim primljenim golom protiv zrinjskog, sad bi bili na 3 boda iza njih, al ok ovako nastaviti i uskoro smo u borbi za sami vrh.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Cak na se i rezultati poklapaju. Pa sta se ovo desava haha
Izbaksuzirasmo, ali hajd nmg vala zaliti kad gurbeti gube
-
bordospartanac
- Kontakt:
Skoro da smo pogodili rezultat u Mostaru.
Mi se moramo na sebe oslanjati prije nego na rezultate drugih. Korak po korak prema naprijed.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nije do njega. Birokratija prijatelju vjeruj mi. Pare su tu, izgradnja krece na proljece. Provjerena informacijaKarloIvandic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:04Velez,zeljo,Zrinjski,borac. Svi grade. Zato nas šerif planira mega arenu![]()
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Reci sta i kako. Ako je rušenje istoka komplet i izgradnja novog onda ok . Ako je po onom projektu milja natkriveno goni ihKimun je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:09Nije do njega. Birokratija prijatelju vjeruj mi. Pare su tu, izgradnja krece na proljece. Provjerena informacijaKarloIvandic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:04Velez,zeljo,Zrinjski,borac. Svi grade. Zato nas šerif planira mega arenu![]()
-
Hordas1990
- Kontakt:
_weella_ je napisao/la: ↑09 nov 2025, 12:34Da zanemarimo takticke automatizme u iznosenju lopte i tranziciji, sto ce naleci, mislim da Cvitanovic ima dva goruca problema da rijesi.
Renan Oliveira i Guliashivili ne igraju za ekipu.
I dalje su frustrirani pojedinci koji se ne podredjuju kolektivu.
Renana moze i skloniti trajno Butic je OK, ali Guliashivilija pod hitno mora rijesiti ili ce ekipa gubiti i patiti u kljucnim trenucima.
Za sada ne trpimo toliko, ali sitnice odlucuju velike derbije.
Renan dvije situacije, nonšalantnost u pasu, nevjerovatna.
Iz ove situacije šutaš, klasični primjer frustracije i želje za golom,
Ljajić sam na povratnoj, pospremio bi 80%.
![]()
Slazem se. Renanu doduse ionako istice ugovor a Gulija je trebalo prodati kad su dolazile ponude. Vidi se da vise nije to to i on kao da je ocekivao transfer.
Pa po projektu. Ceka se samo odabir firme i pocetak gradjevinske sezoneKarloIvandic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:18Reci sta i kako. Ako je rušenje istoka komplet i izgradnja novog onda ok . Ako je po onom projektu milja natkriveno goni ihKimun je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:09Nije do njega. Birokratija prijatelju vjeruj mi. Pare su tu, izgradnja krece na proljece. Provjerena informacijaKarloIvandic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:04
Velez,zeljo,Zrinjski,borac. Svi grade. Zato nas šerif planira mega arenu![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
U obje slike renan je barem pokušao dodati, u drugoj kuprešaku pa mu se lopta vrati i tad je puco a za gulija si u pravu, prva utakmica na hladenje.Bejker je napisao/la: ↑09 nov 2025, 13:58Imali smo jos 2 situacije. Jednom kapiten isto po desnoj strani nije znao ubaciti, dva igraca sama, go sansa 100%. Drugi put Mlinaric onaj katastrofa pas nikome kad je guli imo otvoren put sam na golmana._weella_ je napisao/la: ↑09 nov 2025, 12:34Da zanemarimo takticke automatizme u iznosenju lopte i tranziciji, sto ce naleci, mislim da Cvitanovic ima dva goruca problema da rijesi.
Renan Oliveira i Guliashivili ne igraju za ekipu.
I dalje su frustrirani pojedinci koji se ne podredjuju kolektivu.
Renana moze i skloniti trajno Butic je OK, ali Guliashivilija pod hitno mora rijesiti ili ce ekipa gubiti i patiti u kljucnim trenucima.
Za sada ne trpimo toliko, ali sitnice odlucuju velike derbije.
Renan dvije situacije, nonšalantnost u pasu, nevjerovatna.
Iz ove situacije šutaš, klasični primjer frustracije i želje za golom,
Ljajić sam na povratnoj, pospremio bi 80%.
![]()
Napad nam je nanjtanji i treba se to rijesiti. Brzi i tacniji pasovi i bolje odluke u zadnjoj trecini terena nam trebaju umjesto peljanja lopte i driblinga u prazno.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Baš suprotno za Marodza, vidi se da mu fali iskustva utakmice, ima super dodavanja kontrolu lopte ali nazad ispada ko dijete, svaki napad borac išo na njega jer su vidjeli da se ne snalazi baš najbolje, ne postavlja se u formaciji, ostavlja prostor izmedu dva stopera, ostavljao je igrača barem 4 puta.plisek je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:43Treba isto pohvaliti SS i pripremu tekme. Pogotovo drugo poluvrijeme. Ja ne pamtim kad smo odigrali ovako kompaktno na sredini i nazad, ubili smo im svaku akciju na neki nacin. Mujkic ne znam kako hoda od onolikih muda sto ima. Maroodza ko da be odogro 100 ovakvih tekmi. Ristovski mozda kao najslabija karika, mada nije bio toliko los. Destruktivnost u odbrani je po meni razlog sto smo izgurali tri boda, napad je druga prica skroz. Prwsretan i preponosan na momke boga mi, TRIPLETA JE U IGRI I DALJE !!!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 43 gosta.