FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma dovest samo jaku konkurenciju na par pozicija,vidjet ces kako se igra jos bolje.
Po onom idejnom znaci, pola tribine. Nije lose, samo da kreneKimun je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:30Pa po projektu. Ceka se samo odabir firme i pocetak gradjevinske sezoneKarloIvandic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:18Reci sta i kako. Ako je rušenje istoka komplet i izgradnja novog onda ok . Ako je po onom projektu milja natkriveno goni ih
-
KarloIvandic
- Kontakt:
tuitamo je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:39Po onom idejnom znaci, pola tribine. Nije lose, samo da kreneKimun je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:30Pa po projektu. Ceka se samo odabir firme i pocetak gradjevinske sezoneKarloIvandic je napisao/la: ↑09 nov 2025, 17:18
Reci sta i kako. Ako je rušenje istoka komplet i izgradnja novog onda ok . Ako je po onom projektu milja natkriveno goni ih![]()
Pola tribine i mi sretni. Bolje da i ne rade nista
Pa mora negdje krenut, lako je onda ostatak pokrit.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa i nema nas vise. Dosta i to. Makar da ne kisnu ovi standardni koji dolaze protiv Rudara, Posusja i sl.
Preimenovat se u Hull City
Ja sam juce vidio dosta napredka u RENANU I GULIJU, naravno da oni to mogu mnogo mnogo bolje._weella_ je napisao/la: ↑09 nov 2025, 12:34Da zanemarimo takticke automatizme u iznosenju lopte i tranziciji, sto ce naleci, mislim da Cvitanovic ima dva goruca problema da rijesi.
Renan Oliveira i Guliashivili ne igraju za ekipu.
I dalje su frustrirani pojedinci koji se ne podredjuju kolektivu.
Renana moze i skloniti trajno Butic je OK, ali Guliashivilija pod hitno mora rijesiti ili ce ekipa gubiti i patiti u kljucnim trenucima.
Za sada ne trpimo toliko, ali sitnice odlucuju velike derbije.
Renan dvije situacije, nonšalantnost u pasu, nevjerovatna.
Iz ove situacije šutaš, klasični primjer frustracije i želje za golom,
Ljajić sam na povratnoj, pospremio bi 80%.
![]()
Renan kad je pokusao da uposli Guliha cinimise,igrac borca presjekao loptu ulazak sastrane ono nije bilo kurcobolja onaj pas da je prosao 100% go, jer ko god da je igrao fudbal posebno spica desetku ili krila zna DA JE ONAJ PAS NE POLA GOLA VEC 99% go. Jer u onim situacijama golman nema sanse sta god radio izlazio na sut,stojao na lini onde je samo da igrac opuca po golu.
Takodje ona situacija kad je sutirao lijevom nogom i kad je izblokiran pokazuje sta znaci kad igrac zna hoce i kad taj isti igrac nema minuta (mislim sa prijasnjim ne zalaganjem igranje termina i nije zasluzio vise minuta)
Gulisa je jedino ovaj sut sa slike je bio dzabna potrosnja lopte sto je veoma velki napredak jer u prijasnjim utakmicama je trosio minimum 10 po utakmici.
Po mom misljenju jedini igrac koji je nazadovao je MLINARIC. Enerhgetski brzina, brzina razmisljanja pogresno postavljanje nekako nesajemi ono sto sam ocekivao, tacnije SUTEVI SA DISTANCE
AL SVI NAPREDCI SVIH IGRACA SU PREVISE MALI I POBJEDU NEBI ODNIJELI 100% da nije bilo BANICA. Igrac koji je mogu komtno reci donio sva tri boda sam.
Poguranac koji je borac imao tokom zadnjih 3 sezone plus ovih 12 kola je doveo igrace borca u takvu poziciju da se mnogo bolje ponasaju na terenu body language (iako gube i imaju los niz) takodje da igraju brze organizovanije i da se manje trose. I sigurno oni da su imali one 3 kontre koje smo mi imali i da su bili cak i defanzivni igraci borca u kontri oni bi dali sva tri gola..
Moramo isto reci da je borac igrao bez 3 najbolja igraca VUKOVIC HERERA KAROLINA.
Sve ovo receno GOVORI KOLIKI KVALITET FK SARAJEVO IMA I DA SU SUDISKE KRADJE JEDINI RAZLOG ZASTO NISMO BILI PRVACI BAR 2x u zadnje 4 godine. Takodje govori dosta i u tom segmentu kad se borcu 1-2 igraca iz orvih 11 povrijedi kako tesko idu neke stvari isto tako zrinjskom i zelji gdje im se igra totalno rasula nakon sto im se jedan igrac povrijedio.
Odlazak trenera nakon 1 kola i remija, trener koji je produzio ugovor 2 mjeseca prije i koji je tu vec godinu i koji je imao dobru igru citavu sezonu gdje imao dobru igru protiv crajove
Pa onda ozleda
BANICA
MUJKICA
DVA IGRACA KOJA SU CIM SU DOBILI PRVU MINUTU PISLE POVREDE POKAZALI DA SU NAJBOLJA DVA IGRACA KOJA IMAMO U CJELOM ROSTERU.
Onda
ELEZI
ADEM
CIMIROT
PA TEK OPORAVLJENI
DJORDJEVIC koji je imao povredu koja je cudne prirode i od koje se jos nije oporavio 100%
Jovic ok on je nesto lakse povrijedjen vratio se brzo al je izgubio rutinu snagu uigranost
Mamas
Itd itd
Ovo je 8 igraca od kojih je 5 100 % iz prvih 11 a ostala 3 ica 100% izmjene koje bi bile prvi pik a mozda jedan od njih i u prvih 11
Takodje fula sa HUSREFIM I POVREDA GOJKOVICA JE NESTO sto se znalo (da je gojkovic povrijedjen i da se nemoze na njega racunat) i fula sa odkukom da Husrefa angazujemo
Joj kad sezonske za galeriju puknu za dannTatamata1946 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:52Pa i nema nas vise. Dosta i to. Makar da ne kisnu ovi standardni koji dolaze protiv Rudara, Posusja i sl.
Pri samom dolasku i treniranju FKS vidjelo se da Zekic ni energetski ni nekom posebnom zeljom nije tu, postavio se s visoka, sa omalovazavanjem lige, i za njega je to bio pad u karijeri i on je to tako shvatio.
Sa druge strane dolaskom Mamica, stvar ce se promjeniti, jer kod njega nema glume i visine, on je stvoren za ovaj posao, i samo molim boga da se zainati i prihvati FKS kao svoje, ukoliko bude tako onda smo dobili najvece pojacanje u istoriji. Dobar znak je da covjek prodaje stan u Mostaru, i da mislim da je preselio u Sarajevo.
Mogu misliti kad preko svojih konekcija dovedu odredjene igrace, i kad se malo uhodaju kroz dvije tri godine.
Jos jedan dokaz njihovog suhog kvaliteta je Dinamo, pogledajte Bobana, Bog otac kralj, docekali ga kao Isusa, ali on njima nije do koljena sto se tice osjecaja za igrace, i vodjenja kluba.
Zna li neko jel samo Zoran u prici ili se tu vrti i Zdravko?
Sa druge strane dolaskom Mamica, stvar ce se promjeniti, jer kod njega nema glume i visine, on je stvoren za ovaj posao, i samo molim boga da se zainati i prihvati FKS kao svoje, ukoliko bude tako onda smo dobili najvece pojacanje u istoriji. Dobar znak je da covjek prodaje stan u Mostaru, i da mislim da je preselio u Sarajevo.
Mogu misliti kad preko svojih konekcija dovedu odredjene igrace, i kad se malo uhodaju kroz dvije tri godine.
Jos jedan dokaz njihovog suhog kvaliteta je Dinamo, pogledajte Bobana, Bog otac kralj, docekali ga kao Isusa, ali on njima nije do koljena sto se tice osjecaja za igrace, i vodjenja kluba.
Sve si upravu 100%. Pogledajte moment naj friski JAKIR kad je preuzo dinamo i treneri koji su dosli posle njega..i klubove i rezultate koje Jakir pravi a koje oni. Ovo je samo primjer mali, gubljenje prvenstva kupa gubljenje vrijednisti igraca gubljenje love od lp i evropski utakmica to ce tek efekat pravi da pokaze za 2 godine kad bude dinamo doso na grane partizana.Bordo10 je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:03Pri samom dolasku i treniranju FKS vidjelo se da Zekic ni energetski ni nekom posebnom zeljom nije tu, postavio se s visoka, sa omalovazavanjem lige, i za njega je to bio pad u karijeri i on je to tako shvatio.
Samo ovaj zadnji pasos cu komentarisat direktno jer vidim da se vecina pravi budala. Zoran Mamic je kita teska bez ZDRAVKA, samo sto su prava braca i rade sihronizovano to je nesto drugo.
U prevodu imas brata koji je zavrsio stednju skolu za zidara a ti doktor nauka za elektro inzinjerstva, i onda skontas da brata spasis od baustele i das mu da bude recepcionar u tvom offisu, jer ti je lojalan i znas da ce prije poginit nego tebe odat zeni recimo ako guzis na njegove oci sekretaricu.
Zato smatram da ce i zoran i zdravko ubrzo bit stanovnici opstine centar ili starog grada u SARAJEVU..
Kao sto sam i sinoc rekao nadam se da je ISMIR MIRVIC DONIO PUNO BLOKIVA EURICA STAVIO LJUDIMA PO STOLU I REKO SVE JE VASE AKO TITULE BUDU U TITOVOJ 38b i UZ uslov da ce te halke gigxseve vice vaspitat i skolovat metodama kao sto je pretucivanje pred zenom djecom famelijom i komsijama
Salcin petama zabija golove, postoji li neka sansa da ga vratimo?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bio sam pesimista po pitanju dovodjenja anonimusa za trenera, medjutim ispostavio se pun pogodak, koga mi napljujemo, taj udje u legende kluba 
Treba naglasiti da je ovaj gospodin stigao na nespremnu ekipu, psihicki unistenu, pod velikim rezultatskim pritiskom, bodovnim deficitom i bez ijednog svog igraca. Vec sada je vise uradio od Husrefa.
U zelji da nastavi istim tempom, od juce ima moju punu podrsku za narednih 12 mjeseci, s tim da bih mu na zimu dao neke uslove.
Na zimskoj pauzi maksimalno 3 promjene, a ako na ljeto zavrsi u top 2, oslobodit mu 2 miliona za pojacanja.
Treba naglasiti da je ovaj gospodin stigao na nespremnu ekipu, psihicki unistenu, pod velikim rezultatskim pritiskom, bodovnim deficitom i bez ijednog svog igraca. Vec sada je vise uradio od Husrefa.
U zelji da nastavi istim tempom, od juce ima moju punu podrsku za narednih 12 mjeseci, s tim da bih mu na zimu dao neke uslove.
Na zimskoj pauzi maksimalno 3 promjene, a ako na ljeto zavrsi u top 2, oslobodit mu 2 miliona za pojacanja.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Velika nepraavda je ucinjenja momku sto je otjeran
Kasno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Peta je peta. Vratio bi ja njegaErosViverosViv je napisao/la: ↑09 nov 2025, 20:47????
Ocigledno ga nisi pratio zadnjih par godina. To je isto kao kad bi zelio nedima hadzica nazad.
Tako je Duška, nek ima neko da zna gledati fudbal. Zaista je bio vrhunski.jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 14:01Ovo sto postavljate da nisu htjeli dodati ne bih se slozio. Polusavali su ali im je presjeceno. A to ima itekakve veze sa samopouzdanjem igraca koje ce rasti za 5/6 kola ove ce lopte prolazit.
Guli je bio vrhunski sinoc. Vrhunski.
Meni je ono Zoranovo dijeljenje savjeta bilo bas top...
Imas trenera i na Zapadu i na Istoku...
Imas trenera i na Zapadu i na Istoku...