Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Kakav je ovo press Boze me ti sacuvaj.. Barba izgleda ko jazavac pred sudom.
De malo pozitive jbmu miša..
De malo pozitive jbmu miša..
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma pitanja su dno dna, toliko vremena imaš da ih spremiš, na kraju se izblamiraš za sve pare. Zlatku Hasagiću zabraniti da prisustvuje više, prvi se lati mikrofona, postavi tako glupo pitanje da čovjek nema volju ni želju da dalje sluša.
Ako se ne varam, nikog sa Faktora ne bi? Prošli put nalijepi Barba novinara i to bi to. I Ganibegović izgleda dobio zabranu da prisustvuje.
Još nešto, nakon nekog vremena konačno Spaha na pressici, umjesto da ga se pita o potencijalnim reprezentativcima, radi li se na nekim novim, kakav je stav po pitanju nekih… oni njemu ni jedno jedino pitanje uputili nisu. Da se ne nadoveza da Barbareza izvuče, glasa mu ne bismo čuli vjerovatno.
Bh. novinarstvo
Ako se ne varam, nikog sa Faktora ne bi? Prošli put nalijepi Barba novinara i to bi to. I Ganibegović izgleda dobio zabranu da prisustvuje.
Još nešto, nakon nekog vremena konačno Spaha na pressici, umjesto da ga se pita o potencijalnim reprezentativcima, radi li se na nekim novim, kakav je stav po pitanju nekih… oni njemu ni jedno jedino pitanje uputili nisu. Da se ne nadoveza da Barbareza izvuče, glasa mu ne bismo čuli vjerovatno.
Bh. novinarstvo
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma i da odemo na Svjetsko bit ce euforija slavlje 100k ljudi ispred vjecne vatre a onda opet negativa 100% sam siguran. 2014 Svjetsko ista stvar, i tada se uvukla negativa u ekipu i to za vrijeme samog Svjetskog.
Pred nama 2 prebitne vjerovatno i historijske tekme, hajmo euforija i momcima vjetar u ledja da slavimo. Ne, hajmo biti pesimisti i napadati selektora. Nije on definitivno savrsen ali nama je 15.11 i 18.11 finale svih finala, hajmo podrzati repku...
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 10 nov 2025, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva pitanja vi očekujete kad su bilo kakvog novinara koji se usudio da postavi neko pitanje osim onog "kakva je atmosfera u repstaciji", "šta očekujete", "jel edin džeko srao jutros" i sl. uklonili i nalijepili zabranu dolaska na press. Metode koje samo koriste AV, Lukashenko i Vico/Pokeraš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Iskreno brate mislim i da je to prenapuhano, prije da ti isti dignu nos i nece sami da dodju vise u znak nekog protesta a glupi su ko qrc..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:59Kakva pitanja vi očekujete kad su bilo kakvog novinara koji se usudio da postavi neko pitanje osim onog "kakva je atmosfera u repstaciji", "šta očekujete", "jel edin džeko srao jutros" i sl. uklonili i nalijepili zabranu dolaska na press. Metode koje samo koriste AV, Lukashenko i Vico/Pokeraš.
Isti ti bi jedva docekali da objave javno da im je neko zabranio dolazak negdje, a ovako ja nisam vidio ni jednu objavu vezano za to. Ako neke jeste daj da vidimo pa da znamo s cime imamo posla
Pa dobro, naravno da ne treba javno govoriti u kojem ćemo sastavu izaći, iskreno ne znam ni je li novinar koji to pita očekuje konkretan odgovor.Lavcina je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:42A i sta bo to culi od selektora osim floskula? Na sva pitanja odgovara sa nekim floskulama i ode odgovor u drugom pravcu. Ubio se za politike kad napusti repku.Zglavkar je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:35
Znamo mi to, a i Belmin je nedavno dao rekao kako je otprilike išlo. Nego je više čudno s novinarskog aspekta kako je moguće da reprezentativac odjednom napusti pripreme, prestane dobijati pozive, i nikad nikome da ne padne na pamet postaviti baš nikakvo pitanje, šta se dogodilo, jel se čuo ikad poslije s njim, čisto eto da čujemo komentar iz usta selektora. Izjava o psihičkoj nespremnosti i to data od strane menadžera je prvo i zadnje što se čulo. S Anelom je priča makar dobila epilog, ovdje se jednostavno svi pravimo da čovjek nije nikad postojao.![]()
Novinari ga pitaju hoce li Tabakovic startati, on odgovara u stilu raduje me njegova dobra forma.
Pitanje hoce li Karic biti starter posto imamo problem na lijevoj strani, on odgovara da nema problem uopste na lijevoj strani, da su mu to pokrivali Burnic i Mujakic. Prvi je zadnji vezni, a drugi stoper. I imas na raspolaganju rovitog Kolasinca.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 10 nov 2025, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Barbarez dobio pitanje zašto se nije oglasio o navijačima: Ne živim na društvenim mrežama...
Kakav debil jbt, nije silazio sa twitera sad lafo "ne znam ja nista ja ovdje nako"
Kakav debil jbt, nije silazio sa twitera sad lafo "ne znam ja nista ja ovdje nako"
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 nov 2025, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Ma razumio sam da misli na iskustvo, naravno.
Međutim, koja je onda poenta svih tih reprezentativaca u stručnom štabu koji imaju 30+ nastupa za reprezentaciju. Smiješno mi je što uopšte spominje Bičakčića u bilo kakvom kontekstu reprezentacije igrački. Uostalom ako je toliko bitan - daj mu akreditaciju za SŠ. Ionako nigdje ne igra.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kako mi se zgadio ovaj covjek majku mu placenicku yebem kao i svim ćaci balijama.Burberry46 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 15:50Barbarez o skandiranju "Savez napolje": Nije to lijepo, to se stalno dešava kod nas i ima veze s politikom
Nadam se da ce mu ovo BHF zapamtiti
Prekrizit ga u subotu taman otisli na svjetsko,sve ostalo poraz BHF i 'navijaca'
Bitno da su se protiv Peteva dizale parole i printale anti majice,ovaj patriotizam nam je trebao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bgm me iznenadio, kakav licemjer, nevjerovatno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Evo kako se poštuju novinari.
Nemos poredit srpske i nase sportske novinare, al nikako
naprijed rejal
-
FerdinandF
- Kontakt:
U korektnom sam odnosu s Vicomrelativizam je napisao/la: ↑10 nov 2025, 11:091.u kakvom si odnosu sa Vicom
2. Zašto se nisi javno javio i podrzao BHF i ostale navijace
3. Zašto nas lažeš zajedno sa savezom u vezi povreda igrača
4. Zašto radiš isto kao prosli selektori koje si kritikovao
5. Zašto drugi najbolji strijelac budeslige nije do sad odigrao kako treba 90 minuta
6.
Rekao sam presicihasto se nisam javio
Ne lazem nikog, sve vam je receno u vezi s povredama
Ne znam o cemu pricate
Glupo pitanje
I pod 6 da ja tebe i vas nesto pitam:
Zasto te toliko glupi i pokvareni?
- invincible1921
- Kontakt:
Sa Radeljicem je sve u redu, a Anela je sutno bez da je razmislio....hebo te covic i dodik i tvoj jadni podanicki mentalitet
=\_1921_/=
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nisi ti lave skonto nišBurberry46 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 15:50Barbarez o skandiranju "Savez napolje": Nije to lijepo, to se stalno dešava kod nas i ima veze s politikom
Nadam se da ce mu ovo BHF zapamtiti
Eto ti si pametan pa nagađaš ko je šta skontao.sagitarius je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:34Ovi ljudi na forum kao da se namjerno prave glupi…i budala skontao da momak ne zeli igrati za repku, hoce da igra ako ce biti u pocetnik XIMaroon1946 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 16:27Pokupio svoje stvari i rekao da nije psihicki spreman da igra za repku
Vjerovatno na hladjenju do daljneg
Bio sam, nisam htio ništa da pitam i skrećem pažnju. Hajde da ovo nekako izvedemo da odemo na Svjetsko, pa ćemo gurati dalje
Ybt, kad se sjetim euforije 2013. pred Lihtenštajn i Litvaniju, a sad ništa. Ali možda je i dobro ovo.
BHF
Tražili ste da se oglasi, za njega bolje da nije. 
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Confiance, General505, Rimes87, travuljasSs, zikerrz21 i 51 gost.