FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Danas na utakmici jasno se moglo vidjeti koliko je TC zasluženo na samom dnu tabele.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Hvala drug na lijepim zeljama, ali nije realno ( osim ako se nesto drasticno ne promjeni ) da mi opstanemo u ligi ove sezone. Ekipa se nalazi tacno tamo gdje po kvalitetu i zasluzuju. Za nesto ozbiljno treba nam dva stopera i tri vezna igraca, bez toga nema sanse.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
Jedinstvo se nekako iscupalo, sto i vama zelim
Elvir Baljic
Hvala Rahatluk na podršci. Nama je jasno bilo i prije prvenstva da ispadamo malo su nas dvije vezane pobjede osokolile, međutim stvarost se srušila svom žestinom na klub.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
Nema nama spasa. Ovo je katastrofa i vjerovatno dizanje ruku od klubaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 nov 2025, 09:33Hvala drug na lijepim zeljama, ali nije realno ( osim ako se nesto drasticno ne promjeni ) da mi opstanemo u ligi ove sezone. Ekipa se nalazi tacno tamo gdje po kvalitetu i zasluzuju. Za nesto ozbiljno treba nam dva stopera i tri vezna igraca, bez toga nema sanse.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Vi svakako znate bolje kakva je situacija u klubu i oko njega.
U ovo vrijeme prosle sezone mi smo imali 8 bodova. U pauzi prvenstva urađen je odlican posao ,na kraju 10 .
Nije da se ne moze ,zaostatak 3-4 boda,nije to nista. Ali bi trebalo na polusezoni odraditi dobar posao.
Pitaj/te one nase. Mi smo experti za izboriti opstanak. Jos imam naviku kad "otvorim" tabelu vazda mi pogled prvo leti na zacelje
U ovo vrijeme prosle sezone mi smo imali 8 bodova. U pauzi prvenstva urađen je odlican posao ,na kraju 10 .
Nije da se ne moze ,zaostatak 3-4 boda,nije to nista. Ali bi trebalo na polusezoni odraditi dobar posao.
Pitaj/te one nase. Mi smo experti za izboriti opstanak. Jos imam naviku kad "otvorim" tabelu vazda mi pogled prvo leti na zacelje
Rijetko kada sam poželio da se prvenstvo što prije završi.Uvijek mi je pauza između jeseni i proljeća bila duga, iskreno, sad bi volio da je i duža. Ne očekujem bodove kontra Tomislava,al hajde da sačekamo vikend... možda pročepi što Osim ml. jednom reče i dobi otkaz prije no što dočeka.
PS: nije druga liga fed. nezanimljiva, pogotovu ako se reorganizuju u neke dvije lige
PS: nije druga liga fed. nezanimljiva, pogotovu ako se reorganizuju u neke dvije lige
Zašto se šuti. Ni jedne info. Recite nam cilj je ispadanje da se zna ili opstanak pojačanje na zimu. Mi postadoše meta za nabijanje gol razlike.
- BatistutA19
- Kontakt:
Poz vam navijacima Tuzla City ,meni je iskreno zao vas sta vam uradise od kluba,od famoznog mijenjanja imena kluba ,grba,najava titula u BiH Europe dosli ste u fazu da ne znate nista i da ste jednostavno bili obicna igracka ,igro se neko sa vasim klubom,emocijama i laznim obecanjima.. Sretno bar da spasite klub da ne bude gasenje a sad liga koja manje bitno .Vi ste primjer sta je investitor i mi smo bili primjer sta je investitor u BiH i sta je kad zavisis od jednog covjeka .
Tu se zaustavljam sa pricom ali to je samo pouka i poruka ,necu dalje pisat da ne bi drugacije bio protumacen od mnogih navijaca .Halalite na upadu i svako dobro i pozz vam!!
Tu se zaustavljam sa pricom ali to je samo pouka i poruka ,necu dalje pisat da ne bi drugacije bio protumacen od mnogih navijaca .Halalite na upadu i svako dobro i pozz vam!!
Vidi Batistuta, tvoje iskreno žaljenje ne pomaže. Možda bi i imalo nekog smisla da nisi objasnio zašto žališ.Nikakav mi nismo primjer,tvoj investitor Turčin došao na gotovo pokupio što je mogao i odlepršao a vas gurno u kantonalnu. Naš investitor došao u kantonalnu, igrao na njivi, napravio solidan stadion, uveo klub u PL,igrao drugo pretkolo evrope, sad je u prvoj federalnoj i ako se i ispadne nemože dalje nego odakle je i počeo. A ugasiti se neće.Hvala na pozdravima i lijepim željama.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 19:17Poz vam navijacima Tuzla City ,meni je iskreno zao vas sta vam uradise od kluba,od famoznog mijenjanja imena kluba ,grba,najava titula u BiH Europe dosli ste u fazu da ne znate nista i da ste jednostavno bili obicna igracka ,igro se neko sa vasim klubom,emocijama i laznim obecanjima.. Sretno bar da spasite klub da ne bude gasenje a sad liga koja manje bitno .Vi ste primjer sta je investitor i mi smo bili primjer sta je investitor u BiH i sta je kad zavisis od jednog covjeka .
I ja se ovdje zaustavljam, nadam se da ćeš se dražati svoje riječi. Ja hoću.
Sah mat, knock out... Svaka cast na odgovoru. Dugo nisam procitso smisleniji odgovorBeledija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 22:57
Vidi Batistuta, tvoje iskreno žaljenje ne pomaže. Možda bi i imalo nekog smisla da nisi objasnio zašto žališ.Nikakav mi nismo primjer,tvoj investitor Turčin došao na gotovo pokupio što je mogao i odlepršao a vas gurno u kantonalnu. Naš investitor došao u kantonalnu, igrao na njivi, napravio solidan stadion, uveo klub u PL,igrao drugo pretkolo evrope, sad je u prvoj federalnoj i ako se i ispadne nemože dalje nego odakle je i počeo. A ugasiti se neće.Hvala na pozdravima i lijepim željama.
I ja se ovdje zaustavljam, nadam se da ćeš se dražati svoje riječi. Ja hoću.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Nema cilja, nema plana i ideje. Igra babin sin, za ostalo nije bitno. Nekad treba pustiti da vrijeme lijeci rane, jer u trenutnoj situaciji nemas sta pametno reci.
Elvir Baljic
U nedjelju ako ne pobijedimo to je kraj. I neka bude al treba reci istinu. Taj babin nece nikada biti igrač...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 nov 2025, 10:27Nema cilja, nema plana i ideje. Igra babin sin, za ostalo nije bitno. Nekad treba pustiti da vrijeme lijeci rane, jer u trenutnoj situaciji nemas sta pametno reci.
Ma kakav igrac, dijete nema ama bas nista....moze igrati na turnirima...ali skontace i babo valjda uskoro da nema hljeba od nogometa, neka zavrsi kakav fakultethusrefbeg je napisao/la: ↑14 nov 2025, 20:14U nedjelju ako ne pobijedimo to je kraj. I neka bude al treba reci istinu. Taj babin nece nikada biti igrač...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 nov 2025, 10:27Nema cilja, nema plana i ideje. Igra babin sin, za ostalo nije bitno. Nekad treba pustiti da vrijeme lijeci rane, jer u trenutnoj situaciji nemas sta pametno reci.
To je to. Slijedi duga pauza koju valja iskoristiti za resetovanje navijačkog strpljenja. Postojeća ekipa je dobra za drugu ligu sjever, bez ozbiljnih pojačanja TC nema ni min. šanse za zadrži trenutni status. Poz za sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.