FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 02 nov 2025, 16:08

Danas na utakmici jasno se moglo vidjeti koliko je TC zasluženo na samom dnu tabele.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 02 nov 2025, 17:33

Beledija je napisao/la:
02 nov 2025, 16:08
Danas na utakmici jasno se moglo vidjeti koliko je TC zasluženo na samom dnu tabele.
Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
Jedinstvo se nekako iscupalo, sto i vama zelim

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 03 nov 2025, 09:33

BosnianRahatluk je napisao/la:
02 nov 2025, 17:33
Beledija je napisao/la:
Hvala drug na lijepim zeljama, ali nije realno ( osim ako se nesto drasticno ne promjeni ) da mi opstanemo u ligi ove sezone. Ekipa se nalazi tacno tamo gdje po kvalitetu i zasluzuju. Za nesto ozbiljno treba nam dva stopera i tri vezna igraca, bez toga nema sanse.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 nov 2025, 17:56

Beledija je napisao/la:
Hvala Rahatluk na podršci. Nama je jasno bilo i prije prvenstva da ispadamo malo su nas dvije vezane pobjede osokolile, međutim stvarost se srušila svom žestinom na klub.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 03 nov 2025, 18:43

TuzlaCityfighter je napisao/la:
03 nov 2025, 09:33
Beledija je napisao/la:
Hvala drug na lijepim zeljama, ali nije realno ( osim ako se nesto drasticno ne promjeni ) da mi opstanemo u ligi ove sezone. Ekipa se nalazi tacno tamo gdje po kvalitetu i zasluzuju. Za nesto ozbiljno treba nam dva stopera i tri vezna igraca, bez toga nema sanse.
Nema nama spasa. Ovo je katastrofa i vjerovatno dizanje ruku od kluba

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 03 nov 2025, 20:15

Vi svakako znate bolje kakva je situacija u klubu i oko njega.
U ovo vrijeme prosle sezone mi smo imali 8 bodova. U pauzi prvenstva urađen je odlican posao ,na kraju 10 .
Nije da se ne moze ,zaostatak 3-4 boda,nije to nista. Ali bi trebalo na polusezoni odraditi dobar posao.
Pitaj/te one nase. Mi smo experti za izboriti opstanak. Jos imam naviku kad "otvorim" tabelu vazda mi pogled prvo leti na zacelje :D

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 08 nov 2025, 23:43

Rijetko kada sam poželio da se prvenstvo što prije završi.Uvijek mi je pauza između jeseni i proljeća bila duga, iskreno, sad bi volio da je i duža. Ne očekujem bodove kontra Tomislava,al hajde da sačekamo vikend... možda pročepi što Osim ml. jednom reče i dobi otkaz prije no što dočeka.
PS: nije druga liga fed. nezanimljiva, pogotovu ako se reorganizuju u neke dvije lige

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 10 nov 2025, 14:43

Zašto se šuti. Ni jedne info. Recite nam cilj je ispadanje da se zna ili opstanak pojačanje na zimu. Mi postadoše meta za nabijanje gol razlike.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 nov 2025, 19:17

Poz vam navijacima Tuzla City ,meni je iskreno zao vas sta vam uradise od kluba,od famoznog mijenjanja imena kluba ,grba,najava titula u BiH Europe dosli ste u fazu da ne znate nista i da ste jednostavno bili obicna igracka ,igro se neko sa vasim klubom,emocijama i laznim obecanjima.. Sretno bar da spasite klub da ne bude gasenje a sad liga koja manje bitno .Vi ste primjer sta je investitor i mi smo bili primjer sta je investitor u BiH i sta je kad zavisis od jednog covjeka .
Tu se zaustavljam sa pricom ali to je samo pouka i poruka ,necu dalje pisat da ne bi drugacije bio protumacen od mnogih navijaca .Halalite na upadu i svako dobro i pozz vam!!

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 nov 2025, 22:57

BatistutA19 je napisao/la:
10 nov 2025, 19:17
Poz vam navijacima Tuzla City ,meni je iskreno zao vas sta vam uradise od kluba,od famoznog mijenjanja imena kluba ,grba,najava titula u BiH Europe dosli ste u fazu da ne znate nista i da ste jednostavno bili obicna igracka ,igro se neko sa vasim klubom,emocijama i laznim obecanjima.. Sretno bar da spasite klub da ne bude gasenje a sad liga koja manje bitno .Vi ste primjer sta je investitor i mi smo bili primjer sta je investitor u BiH i sta je kad zavisis od jednog covjeka .
Tu se zaustavljam sa pricom ali to je samo pouka i poruka ,necu dalje pisat da ne bi drugacije bio protumacen od mnogih navijaca .Halalite na upadu i svako dobro i pozz vam!!
Vidi Batistuta, tvoje iskreno žaljenje ne pomaže. Možda bi i imalo nekog smisla da nisi objasnio zašto žališ.Nikakav mi nismo primjer,tvoj investitor Turčin došao na gotovo pokupio što je mogao i odlepršao a vas gurno u kantonalnu. Naš investitor došao u kantonalnu, igrao na njivi, napravio solidan stadion, uveo klub u PL,igrao drugo pretkolo evrope, sad je u prvoj federalnoj i ako se i ispadne nemože dalje nego odakle je i počeo. A ugasiti se neće.Hvala na pozdravima i lijepim željama.
I ja se ovdje zaustavljam, nadam se da ćeš se dražati svoje riječi. Ja hoću.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 nov 2025, 23:42

Beledija je napisao/la:
10 nov 2025, 22:57

Vidi Batistuta, tvoje iskreno žaljenje ne pomaže. Možda bi i imalo nekog smisla da nisi objasnio zašto žališ.Nikakav mi nismo primjer,tvoj investitor Turčin došao na gotovo pokupio što je mogao i odlepršao a vas gurno u kantonalnu. Naš investitor došao u kantonalnu, igrao na njivi, napravio solidan stadion, uveo klub u PL,igrao drugo pretkolo evrope, sad je u prvoj federalnoj i ako se i ispadne nemože dalje nego odakle je i počeo. A ugasiti se neće.Hvala na pozdravima i lijepim željama.
I ja se ovdje zaustavljam, nadam se da ćeš se dražati svoje riječi. Ja hoću.
Sah mat, knock out... Svaka cast na odgovoru. Dugo nisam procitso smisleniji odgovor :tokralju: Ocekujem uskoro da ode na PDF FK Sarajevo da "objasni" ljudima kako nije dobro sto su prepustili klub nekom investitoru ili investitorima. Trebali bi svi krenuti iz kantonalne..... :rol:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 12 nov 2025, 10:27

husrefbeg je napisao/la:
10 nov 2025, 14:43
Zašto se šuti. Ni jedne info. Recite nam cilj je ispadanje da se zna ili opstanak pojačanje na zimu. Mi postadoše meta za nabijanje gol razlike.
Nema cilja, nema plana i ideje. Igra babin sin, za ostalo nije bitno. Nekad treba pustiti da vrijeme lijeci rane, jer u trenutnoj situaciji nemas sta pametno reci.
Elvir Baljic

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 14 nov 2025, 20:14

12 nov 2025, 10:27
husrefbeg je napisao/la:
Nema cilja, nema plana i ideje. Igra babin sin, za ostalo nije bitno. Nekad treba pustiti da vrijeme lijeci rane, jer u trenutnoj situaciji nemas sta pametno reci.
U nedjelju ako ne pobijedimo to je kraj. I neka bude al treba reci istinu. Taj babin nece nikada biti igrač...

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 14 nov 2025, 20:25

husrefbeg je napisao/la:
14 nov 2025, 20:14
12 nov 2025, 10:27
husrefbeg je napisao/la:
U nedjelju ako ne pobijedimo to je kraj. I neka bude al treba reci istinu. Taj babin nece nikada biti igrač...
Ma kakav igrac, dijete nema ama bas nista....moze igrati na turnirima...ali skontace i babo valjda uskoro da nema hljeba od nogometa, neka zavrsi kakav fakultet

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 16 nov 2025, 17:25

To je to. Slijedi duga pauza koju valja iskoristiti za resetovanje navijačkog strpljenja. Postojeća ekipa je dobra za drugu ligu sjever, bez ozbiljnih pojačanja TC nema ni min. šanse za zadrži trenutni status. Poz za sve.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 17 nov 2025, 17:30

Beledija je napisao/la:
16 nov 2025, 17:25
To je to. Slijedi duga pauza koju valja iskoristiti za resetovanje navijačkog strpljenja. Postojeća ekipa je dobra za drugu ligu sjever, bez ozbiljnih pojačanja TC nema ni min. šanse za zadrži trenutni status. Poz za sve.
Malo je ostalo navijača. Gašenje ide svakako

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.