Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puna podrska za NoDia, za sve vas NoDi je forum...
Ne znam sto se cudis. Godina isto stanje, melanholicko sra.je!
Samo ostro s dusmanima i nema potrebe za raspravom.
Pticama su strumfovi na kupresu demonstrirali kako stvari stoje nakon oboraka i kako se postaje kralj igrice.
Armija djeluje shodno mogucnostima ali djeluje.
Mi ostali manje vise samo lajemo po forumima, umjesto da im konkretne smjernice i upute redovno dajemo. Negatori BiH nisu zasluzili trunku postovanja , pa cak ni na humanoj osnovi!
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Roki, svaka vam cast. Ocekujemo vas ako se sve poklopi medju pravom rajom narednu sezonu a do tad samo da ti ukazem na lapsus. Fulio si temu. Pozdrav u čimburlend.
Kakvo rivalstvo, mislis drugarstvo. Vicine kujice, i bh huliganZNoDi80 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:22Jado jadni
Tvoje ponasanje je ogledalo tog rivalstva i tkz derbija
Cak zeljo borac klubovi i navijaci imaju zdravije rivalstvo, a puno je zanimljivije od vaseg
O celiku i pitarima ne trba trositi rijeci to je drugi svijet za vas
Kad vam rat ne bude prioritet tad ce i biti taj derbi derbi
Do tad sve pokusaj derbija
Najsmijesnije od svega u fudbalu su navijaci koji izmedju glume najvece neprijatelje, a klubovi im redovno zajedno igraju![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
How, yes, no kako da ne.. hu sent yu?
Dis is maj kantri..inšAllah da doživiš i proživiš!
Ove sto vise citiras, oni su sve gorijurisicduska je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:58Da mi je Nodijev mozak da se malo odmorim od svega.
Njegov rezon dokučiti je jako teško.
Zatto ih ignorisem i sami prestanu
Meni neke stvari kad ne idu, ja promjenim pristup i pokusavam uraditi nesto na drugi nacin
Vi svaki dan ponavljate istu pricu, svadjate se, kontrirate psovkama i opet dodjete na isto
Ovi s druge strane postanu jos gori, a vi se samo jos vise nervirate
I tako godinama sve se ponavlja, a ljudi sve vise kidaju zivce ni na sta
Svaki dan ti isti, zato te i boli glava
Dzaba ti i moj mozak kad ne znas ni svoj koristiti
Da **** nekom mater ustasku, nista ne bih postigao i samo bih pokazao da nisam nista bolji
Neki bi me poput ovih mostaraca slavili, ali u sustini opet bi svadja nastavila svojim tokom
Ne trosim se vise na stvari na koje ne mogu uticati i nisam ja admin da zavodim red
Dokle god velez i zrinjski igraju utakmice izmedju ne trose mi se ni vrijeme ni zivci o ratnim temama
Kad budete neprijatelji ukrajina rusija srbija kosovo koji ni fudbal nece da igraju skupa onda cu razumjeti sve ove price
U SVEMU OVOME ADMINI SU NAJVECI DEBILI
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ova lisica je redovnija na Koševu nego 90 % forumaša.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne trebate nam ne zelimo vas. Ja bi najsretniji bio da nikad ni jedan srbin ne zaigra za bih u bilo kojem sportu a isto vazi za vas kamenjarce. Niti nam trebate niti vas zelimo ni na tribinama ni na terenu. Ljudino bosnjako-bosanaca je vise nego srba I hdz katolibana zajedno.glasrazuma je napisao/la: ↑11 nov 2025, 17:19Brojka Srba iz BiH i Hrvata iz BiH koji navijaju za BIH nikad nece proci brojku od 1 procenat. Ako ova zemlja (ne drzava jer BiH nije drzava nego protektorat medjunarodne zajednice i tu stranci donose i blokiraju zakone) ikad zazivi kako treba i ako Bosnjaci shvate da ovo nikad nece biti ikljucivo islamski pasalak onda je moguce da se stvari promjene pa da ta brojka dosegne 3 procenta max. Dotad, sljedi zanimljivo razdoblje u kojem americka administracija cini se sve stavlja u ruke Srba i Hrvata, a vidimo kuda idu i Europa i svijet i da je svijet opet na putu da ode politicki jako desno.
Ja znam da je vama svetosavskim I pokatolcenim srbima San da od bosnjaka napravite evropske palestince Ali tesko ce to ici jer vi svi letite u hrvatsku I imate gdje a mi nemamo kud. Mi ovih zemlju gledamo I osjecamo kao svoju a vi sebe ovdje gledate kao strani faktor. Po prvi put je hrvata a I katolika u bosni manje od 300 000 od toga vise od Pola je sprceno na kamenjaru.hdz I SDA cetnicija su prodali banja Luku I posavinu a hdz vas polako iseljava iz srednje bosne. SDA cetnici su probali isto SA nama u mostaru Ali nista od toga jer narod nece.
Ako vi mislite da ce bosnjako-bosanci trpiti da SE 5 6 posto hdz katolibana pita isto kao njih 60 posto, I da cemo mi dozvoliti da nas dugorocno hebe mala manjina debelo ste SE zahebali.5 puta vas je manje a Ne valja SE s rogatim bosti. Dok SE vasa politicka elita bavi bosnom I sanjate ndh nepalci a uskori I filipinci vas polako mjenjaju u hrvatskoj dok SE vi selite na zapad.
Ja sam ovdje glavni štab i stavljam gdje ja šta hoću tako da miran budi Roki.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Diadora je napisao/la: ↑11 nov 2025, 22:50Ne trebate nam ne zelimo vas. Ja bi najsretniji bio da nikad ni jedan srbin ne zaigra za bih u bilo kojem sportu a isto vazi za vas kamenjarce. Niti nam trebate niti vas zelimo ni na tribinama ni na terenu. Ljudino bosnjako-bosanaca je vise nego srba I hdz katolibana zajedno.glasrazuma je napisao/la: ↑11 nov 2025, 17:19Brojka Srba iz BiH i Hrvata iz BiH koji navijaju za BIH nikad nece proci brojku od 1 procenat. Ako ova zemlja (ne drzava jer BiH nije drzava nego protektorat medjunarodne zajednice i tu stranci donose i blokiraju zakone) ikad zazivi kako treba i ako Bosnjaci shvate da ovo nikad nece biti ikljucivo islamski pasalak onda je moguce da se stvari promjene pa da ta brojka dosegne 3 procenta max. Dotad, sljedi zanimljivo razdoblje u kojem americka administracija cini se sve stavlja u ruke Srba i Hrvata, a vidimo kuda idu i Europa i svijet i da je svijet opet na putu da ode politicki jako desno.
Ja znam da je vama svetosavskim I pokatolcenim srbima San da od bosnjaka napravite evropske palestince Ali tesko ce to ici jer vi svi letite u hrvatsku I imate gdje a mi nemamo kud. Mi ovih zemlju gledamo I osjecamo kao svoju a vi sebe ovdje gledate kao strani faktor. Po prvi put je hrvata a I katolika u bosni manje od 300 000 od toga vise od Pola je sprceno na kamenjaru.hdz I SDA cetnicija su prodali banja Luku I posavinu a hdz vas polako iseljava iz srednje bosne. SDA cetnici su probali isto SA nama u mostaru Ali nista od toga jer narod nece.
Ako vi mislite da ce bosnjako-bosanci trpiti da SE 5 6 posto hdz katolibana pita isto kao njih 60 posto, I da cemo mi dozvoliti da nas dugorocno hebe mala manjina debelo ste SE zahebali.5 puta vas je manje a Ne valja SE s rogatim bosti. Dok SE vasa politicka elita bavi bosnom I sanjate ndh nepalci a uskori I filipinci vas polako mjenjaju u hrvatskoj dok SE vi selite na zapad.

Sarajevski Željezničar.
To mozes po aveniji prosipat role za glavni štab..jesu'l ti to leteći medvjedići idoli?!avenija je napisao/la: ↑11 nov 2025, 22:58Ja sam ovdje glavni štab i stavljam gdje ja šta hoću tako da miran budi Roki.
Hajd ti na temu prve lige na visinske pripreme za sad dok situacija ne sazrije.
Kako stvari stoje narednu sezonu ste s nama ostalim i onda silji tasturu do besvjesti.
Konstantno se gurate u prvi plan, da mi kao vidimo vasu brojnost na gostovanjima u federalci. Nismo coravi, svaka cast i drago nam je da uzivate u uspjesima vaseg kluba i zelim vam najiskrenije mnogo srece radi Celika i Zenice prije svega a povrh i radi prave raje zenicke. Vazda sam imao o robiji visoko misljenje i to se nece nikad promijeniti niposto.
Živ'jo!
Allah te nagradio dobar si insan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ko ide u Dusinu, nek' ponese salate
Nemas ti pojma ni ko je ni sta je SDA. Ta veleizdajnicka svita je produzena ruka velikosrpskog projekta u bih, tj njihov adut za ukidanje drzave bih.glasrazuma je napisao/la: ↑11 nov 2025, 17:29Ima jako finih i normalnih bosnjaka pa cak i medju pijacarima. Nego je u zadnje vrijeme ponovno pocela dominirati ova sda prica. to ce ih kostati jer se zapad mijenja i deportacije su pocele. najgori su ovi kvazi mostarci koji u svom ideoloskom glavninjaju vise ne znaju ni tko su ni sto su. najgore je i sto se vise ne smatraju hercegovcima. ali eto, za sto lira u sto vira
SDA je svojim veleizdajnickim potpisima ukinula republiku bih koju je priznao citav svijet, armiju bih , zastavu, stvorila republiku srpsku a NDH katolibanima poklonila 27 posto mostara. Da ne bi alije I SDA ti nebi Danas bio u mostaru uopste.
Sto SE tice deportacija I jacanja desnice u evropi, ja fakat ne mogu da vjerujem da vi I srbi mozete biti toliki debili da vjerujete da ce jacanje islamofobije I deportacija nepismenih kozojeba na neki nacin ici vama u korist I kao pomoci vam da izadzete na kraj sa bosnjacima.
Koristiti islamofobiju u evropi da lobira protiv bosnjaka moze samo teski retard u teskom mu ludilu.Jel tebi jasno da su bosnjaci jedna od najbolje integrisanih imigrantskih grupa na zapadu. Npr u danskoj procenat fakultetskih obrazovanih bosnjaka je veci nego kod etnickih danaca, 83 vs 81 posto. Bosnjaci rade, ne cekaju sadaku I zive vecinom medzu domicilnim stanovnistvom, ne medzu imigrantima.
Kad pocne deportacija ilegalnih ili generalno imigranata budi siguran da ce bosnjaci zadnji biti deportovani.
Kad prosjecnom svabi spomenes bosnjake njima je u glavi vedad ibisevic, dzeko, barbarez,zlatan bajramovic, felix sturm itd a ne neki bradati beduin na socijali sa 4 zene I 7oro djece. Prije ce vas deportovati nego njih. Ako kojem slucajem bude deportacija iz bosne, one mogu biti samo u susjedne zemlje I nigdje vise. Ako mislis da ce madzarski katolibani dolazit u bosnu da ginu za vas po kupreskim gudurama dobrano SI SE zajebao. Prije ce doci da vama uzmu rijeku I kvarner jer su je oni I izgradili.
Vidim kazes da si Pola srbin I da imas srpsko ime. Kod cika ante ti bi bio razapet I bacen u neretvu. Kao I slobodan praljak, gojko susak, milivoj petkovic I svi ostali agenti srpskih tajnih sluzbi.
Vi ste jedini katolici Koji su odlucni da budu cionisticke kurve I prostitutke. Svi ama bas svi narodi u evropi kod Koji je katolicanstvo jako su bespogovorno kontra njih poljaci,baskijci,irci,katalonci, jug italije itd. Vi ne razumijete da lizanjem **** cmara samo sebe ponizavate a svijet vam SE smije.
- robertkosar
- Kontakt:
Izvini koliko ti imas godina??? Ja sam proveo citav rat u rovovima i svi ama bas svi smo molili Allaha da se potpise mir. Ne valjaj gluposti da je SDA potpisala nesto. Pogledaj koje isao u Ameriku u Dejton. Nista nije mogla Sda potpisat bez tadasnjeg predsjednistva. I molim te nelupaj gluposti ovdje.Diadora je napisao/la: ↑12 nov 2025, 02:55Nemas ti pojma ni ko je ni sta je SDA. Ta veleizdajnicka svita je produzena ruka velikosrpskog projekta u bih, tj njihov adut za ukidanje drzave bih.glasrazuma je napisao/la: ↑11 nov 2025, 17:29Ima jako finih i normalnih bosnjaka pa cak i medju pijacarima. Nego je u zadnje vrijeme ponovno pocela dominirati ova sda prica. to ce ih kostati jer se zapad mijenja i deportacije su pocele. najgori su ovi kvazi mostarci koji u svom ideoloskom glavninjaju vise ne znaju ni tko su ni sto su. najgore je i sto se vise ne smatraju hercegovcima. ali eto, za sto lira u sto vira
SDA je svojim veleizdajnickim potpisima ukinula republiku bih koju je priznao citav svijet, armiju bih , zastavu, stvorila republiku srpsku a NDH katolibanima poklonila 27 posto mostara. Da ne bi alije I SDA ti nebi Danas bio u mostaru uopste.
Sto SE tice deportacija I jacanja desnice u evropi, ja fakat ne mogu da vjerujem da vi I srbi mozete biti toliki debili da vjerujete da ce jacanje islamofobije I deportacija nepismenih kozojeba na neki nacin ici vama u korist I kao pomoci vam da izadzete na kraj sa bosnjacima.
Koristiti islamofobiju u evropi da lobira protiv bosnjaka moze samo teski retard u teskom mu ludilu.Jel tebi jasno da su bosnjaci jedna od najbolje integrisanih imigrantskih grupa na zapadu. Npr u danskoj procenat fakultetskih obrazovanih bosnjaka je veci nego kod etnickih danaca, 83 vs 81 posto. Bosnjaci rade, ne cekaju sadaku I zive vecinom medzu domicilnim stanovnistvom, ne medzu imigrantima.
Kad pocne deportacija ilegalnih ili generalno imigranata budi siguran da ce bosnjaci zadnji biti deportovani.
Kad prosjecnom svabi spomenes bosnjake njima je u glavi vedad ibisevic, dzeko, barbarez,zlatan bajramovic, felix sturm itd a ne neki bradati beduin na socijali sa 4 zene I 7oro djece. Prije ce vas deportovati nego njih. Ako kojem slucajem bude deportacija iz bosne, one mogu biti samo u susjedne zemlje I nigdje vise. Ako mislis da ce madzarski katolibani dolazit u bosnu da ginu za vas po kupreskim gudurama dobrano SI SE zajebao. Prije ce doci da vama uzmu rijeku I kvarner jer su je oni I izgradili.
Vidim kazes da si Pola srbin I da imas srpsko ime. Kod cika ante ti bi bio razapet I bacen u neretvu. Kao I slobodan praljak, gojko susak, milivoj petkovic I svi ostali agenti srpskih tajnih sluzbi.
Vi ste jedini katolici Koji su odlucni da budu cionisticke kurve I prostitutke. Svi ama bas svi narodi u evropi kod Koji je katolicanstvo jako su bespogovorno kontra njih poljaci,baskijci,irci,katalonci, jug italije itd. Vi ne razumijete da lizanjem **** cmara samo sebe ponizavate a svijet vam SE smije.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Izvini koliko ti imas godina??? Ja sam proveo citav rat u rovovima i svi ama bas svi smo molili Allaha da se potpise mir. Ne valjaj gluposti da je SDA potpisala nesto. Pogledaj koje isao u Ameriku u Dejton. Nista nije mogla Sda potpisat bez tadasnjeg predsjednistva. I molim te nelupaj gluposti ovdje.Diadora je napisao/la: ↑12 nov 2025, 02:55Nemas ti pojma ni ko je ni sta je SDA. Ta veleizdajnicka svita je produzena ruka velikosrpskog projekta u bih, tj njihov adut za ukidanje drzave bih.glasrazuma je napisao/la: ↑11 nov 2025, 17:29Ima jako finih i normalnih bosnjaka pa cak i medju pijacarima. Nego je u zadnje vrijeme ponovno pocela dominirati ova sda prica. to ce ih kostati jer se zapad mijenja i deportacije su pocele. najgori su ovi kvazi mostarci koji u svom ideoloskom glavninjaju vise ne znaju ni tko su ni sto su. najgore je i sto se vise ne smatraju hercegovcima. ali eto, za sto lira u sto vira
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Lozenje na nacije nas dovele da imamo Savez, fudbal i klubove kakve imamo. Spominjem jer smo na fudbalskom forumu, a ljudi se loze i brane takve stvari.
Stranke SDA, HDZ, SNSD, uz naravno SDP, NiP i druge koji su bili u vlasti zadnjih 30 godina napravili su drzavu da niko normalan ne bi trebao glasati za njih, nego pljunuti u lice svakog clananovih stranki kad ih vide.
Sta su dobro uradili, krenete samo od njihovih familija, pa imas SDA sa kcerkom da ima milionske promete firme a jedina uposlena, o zeni da mu ne govorim, drug Dragan promjenio tok rijeke za svoju vilu, Miletova djeca su na takvom mjestu da se pitaju da se SNSD clanovima to gadi i imaju raskol ko je s kim i na kojoj strani, po medijima optuzuju se, a u koalicijima. Suvisno trositi rijeci o SDPu jer je to jedan odron koji nema ni 1% lijeve partije u sebi a predstavlja se kao takav, NiP je copy paste SDA itd itd itd.
I vi se lozite i glasate za ovo, a nikad manje ljudi u BiH i vece zelje za odlaskom (gore nego u ratu). Mozda i ne zasluzujemo bolje, pa ove stranke nisu u stanju da naprave ministarstvo sporta na nivou drzave, a ovdje se raspravlja o sportu, klubovima i fudbalu.
Ali oni nisu sami na vlasti, narod ih bira. Ocito da ovdje narod ne zasluzuje bolje jer je glup i voli da ga neko **** i u facu mu se smije non stop.
P.S. Vodi se kampanja za predsjednika RS, na naslovima samo Dodik sa izjavama koje potkuhavaju. Kakva diktatura, lik drzi govore kao Fidel Castro, de recite covjeku da bar predstavi kandidata da znaju ljudi ime za koga glasati, makar minutu da progovori
Ili Bakir kaze da HDZ hoce u koaliciju s njim, da je to ok, a vamo ove proziva da su izdajnici jer su u koaliciji sa HDZom
I tako sve, i na to se narod lozi. Glup narod jednostavno
Stranke SDA, HDZ, SNSD, uz naravno SDP, NiP i druge koji su bili u vlasti zadnjih 30 godina napravili su drzavu da niko normalan ne bi trebao glasati za njih, nego pljunuti u lice svakog clananovih stranki kad ih vide.
Sta su dobro uradili, krenete samo od njihovih familija, pa imas SDA sa kcerkom da ima milionske promete firme a jedina uposlena, o zeni da mu ne govorim, drug Dragan promjenio tok rijeke za svoju vilu, Miletova djeca su na takvom mjestu da se pitaju da se SNSD clanovima to gadi i imaju raskol ko je s kim i na kojoj strani, po medijima optuzuju se, a u koalicijima. Suvisno trositi rijeci o SDPu jer je to jedan odron koji nema ni 1% lijeve partije u sebi a predstavlja se kao takav, NiP je copy paste SDA itd itd itd.
I vi se lozite i glasate za ovo, a nikad manje ljudi u BiH i vece zelje za odlaskom (gore nego u ratu). Mozda i ne zasluzujemo bolje, pa ove stranke nisu u stanju da naprave ministarstvo sporta na nivou drzave, a ovdje se raspravlja o sportu, klubovima i fudbalu.
Ali oni nisu sami na vlasti, narod ih bira. Ocito da ovdje narod ne zasluzuje bolje jer je glup i voli da ga neko **** i u facu mu se smije non stop.
P.S. Vodi se kampanja za predsjednika RS, na naslovima samo Dodik sa izjavama koje potkuhavaju. Kakva diktatura, lik drzi govore kao Fidel Castro, de recite covjeku da bar predstavi kandidata da znaju ljudi ime za koga glasati, makar minutu da progovori
Ili Bakir kaze da HDZ hoce u koaliciju s njim, da je to ok, a vamo ove proziva da su izdajnici jer su u koaliciji sa HDZom
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.