A nije u pravu za ostalo?robertkosar je napisao/la: ↑12 nov 2025, 05:39Izvini koliko ti imas godina??? Ja sam proveo citav rat u rovovima i svi ama bas svi smo molili Allaha da se potpise mir. Ne valjaj gluposti da je SDA potpisala nesto. Pogledaj koje isao u Ameriku u Dejton. Nista nije mogla Sda potpisat bez tadasnjeg predsjednistva. I molim te nelupaj gluposti ovdje.Diadora je napisao/la: ↑12 nov 2025, 02:55Nemas ti pojma ni ko je ni sta je SDA. Ta veleizdajnicka svita je produzena ruka velikosrpskog projekta u bih, tj njihov adut za ukidanje drzave bih.glasrazuma je napisao/la: ↑11 nov 2025, 17:29Ima jako finih i normalnih bosnjaka pa cak i medju pijacarima. Nego je u zadnje vrijeme ponovno pocela dominirati ova sda prica. to ce ih kostati jer se zapad mijenja i deportacije su pocele. najgori su ovi kvazi mostarci koji u svom ideoloskom glavninjaju vise ne znaju ni tko su ni sto su. najgore je i sto se vise ne smatraju hercegovcima. ali eto, za sto lira u sto vira
SDA je svojim veleizdajnickim potpisima ukinula republiku bih koju je priznao citav svijet, armiju bih , zastavu, stvorila republiku srpsku a NDH katolibanima poklonila 27 posto mostara. Da ne bi alije I SDA ti nebi Danas bio u mostaru uopste.
Sto SE tice deportacija I jacanja desnice u evropi, ja fakat ne mogu da vjerujem da vi I srbi mozete biti toliki debili da vjerujete da ce jacanje islamofobije I deportacija nepismenih kozojeba na neki nacin ici vama u korist I kao pomoci vam da izadzete na kraj sa bosnjacima.
Koristiti islamofobiju u evropi da lobira protiv bosnjaka moze samo teski retard u teskom mu ludilu.Jel tebi jasno da su bosnjaci jedna od najbolje integrisanih imigrantskih grupa na zapadu. Npr u danskoj procenat fakultetskih obrazovanih bosnjaka je veci nego kod etnickih danaca, 83 vs 81 posto. Bosnjaci rade, ne cekaju sadaku I zive vecinom medzu domicilnim stanovnistvom, ne medzu imigrantima.
Kad pocne deportacija ilegalnih ili generalno imigranata budi siguran da ce bosnjaci zadnji biti deportovani.
Kad prosjecnom svabi spomenes bosnjake njima je u glavi vedad ibisevic, dzeko, barbarez,zlatan bajramovic, felix sturm itd a ne neki bradati beduin na socijali sa 4 zene I 7oro djece. Prije ce vas deportovati nego njih. Ako kojem slucajem bude deportacija iz bosne, one mogu biti samo u susjedne zemlje I nigdje vise. Ako mislis da ce madzarski katolibani dolazit u bosnu da ginu za vas po kupreskim gudurama dobrano SI SE zajebao. Prije ce doci da vama uzmu rijeku I kvarner jer su je oni I izgradili.
Vidim kazes da si Pola srbin I da imas srpsko ime. Kod cika ante ti bi bio razapet I bacen u neretvu. Kao I slobodan praljak, gojko susak, milivoj petkovic I svi ostali agenti srpskih tajnih sluzbi.
Vi ste jedini katolici Koji su odlucni da budu cionisticke kurve I prostitutke. Svi ama bas svi narodi u evropi kod Koji je katolicanstvo jako su bespogovorno kontra njih poljaci,baskijci,irci,katalonci, jug italije itd. Vi ne razumijete da lizanjem **** cmara samo sebe ponizavate a svijet vam SE smije.![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
RaymondRed
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Ma i ja kontam i dalje da je tema fudbal, ali morao sam reagovati na izmisljene gluposti
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Do sada smo imali Real Madrid (Dinamo) u ligi,a izgleda da nam se i Manchester United pridružioLaudrup je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:22Mi smo bukvalno kao Manchester United, svaki igrač koji ode postane najbolji u drugom klubu. Možda se trebamo zapitati ima li krivice i u nama i u pritisku i nerealnim očekivanjima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 22:07Vec sam jednom pisao, Juricic kod nas ne bi imao do sad ni 5 golova, jer nemamo sistem igre i zabijamo jedan gol po utakmici.
Dok Borac ima cak 18 golova vise od nas.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
RaymondRed
- Kontakt:
Real, united i nk vico zeljkovic. Ima i onaj hebrejski kako se ono zove?AvantiBL je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:02Do sada smo imali Real Madrid (Dinamo) u ligi,a izgleda da nam se i Manchester United pridružioLaudrup je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:22Mi smo bukvalno kao Manchester United, svaki igrač koji ode postane najbolji u drugom klubu. Možda se trebamo zapitati ima li krivice i u nama i u pritisku i nerealnim očekivanjima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 22:07
Vec sam jednom pisao, Juricic kod nas ne bi imao do sad ni 5 golova, jer nemamo sistem igre i zabijamo jedan gol po utakmici.
Dok Borac ima cak 18 golova vise od nas.![]()
LondonBlues je napisao/la: ↑12 nov 2025, 08:26Zanimljiv izgled tablice. Lako moze da se dogododi da cetvrto mjesto ne vodi u europu.
Borac ispo vec, Zrinja ovisi o europi i naravno koga ce izvuci.. sve u svemu liga 10 pun pogodak
![]()
Definitivno napetija atmosfera, iako tribine kod većine govore drukčije, praktički ne postoje "nebitne utakmice". Koliko god šugava i korumpirana ova liga bila, imamo solidnu raspodjelu snaga, vrh i dno tabele se odvoje i imaju svoje borbe, sredina ostane napeta do samog kraja, mislim da će to postat trend u nadolazećim sezonama. Nažalost uz veće šanse za iznenađenja na dnu nego na vrhu ali ****, pare su pare.
Samo Široki!
- LondonBlues
- Kontakt:
Ako mislis na onaj najuspjesniji onda si pobrko on je hrvatskiRaymondRed je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:19Real, united i nk vico zeljkovic. Ima i onaj hebrejski kako se ono zove?
- LondonBlues
- Kontakt:
Uz sudjenja kao proslo kolo bili bi najjaca liga na balkanu za 2 godine ako ne i vec sada. Sad imas 5 klubova sto ce za europu da se bore da je od pocetka sudjenje samo kao proslo kolo bilo njih 4 bi sad i za titulu se boriliWagner96 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:21LondonBlues je napisao/la: ↑12 nov 2025, 08:26Zanimljiv izgled tablice. Lako moze da se dogododi da cetvrto mjesto ne vodi u europu.
Borac ispo vec, Zrinja ovisi o europi i naravno koga ce izvuci.. sve u svemu liga 10 pun pogodak
![]()
Definitivno napetija atmosfera, iako tribine kod većine govore drukčije, praktički ne postoje "nebitne utakmice". Koliko god šugava i korumpirana ova liga bila, imamo solidnu raspodjelu snaga, vrh i dno tabele se odvoje i imaju svoje borbe, sredina ostane napeta do samog kraja, mislim da će to postat trend u nadolazećim sezonama. Nažalost uz veće šanse za iznenađenja na dnu nego na vrhu ali ****, pare su pare.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Pa kako se zove?LondonBlues je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:40Ako mislis na onaj najuspjesniji onda si pobrko on je hrvatskiRaymondRed je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:19Real, united i nk vico zeljkovic. Ima i onaj hebrejski kako se ono zove?
Hapoel Beer Sheva Zrinshke ShalomRaymondRed je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:46Pa kako se zove?LondonBlues je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:40Ako mislis na onaj najuspjesniji onda si pobrko on je hrvatskiRaymondRed je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:19
Real, united i nk vico zeljkovic. Ima i onaj hebrejski kako se ono zove?
Sarajevski Željezničar.
Otresli smo Shabab Al-Dhahiriyu prošli vikend, usprkos briljantnoj partiji njihova vratara al Muftawija. Shalom.Blues1921 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 10:00Hapoel Beer Sheva Zrinshke ShalomRaymondRed je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:46Pa kako se zove?LondonBlues je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:40
Ako mislis na onaj najuspjesniji onda si pobrko on je hrvatski
- LondonBlues
- Kontakt:
Kako god da ga vi zovete nece promijeniti cinjenicu da dugo godina samo u ledja mozete gledat i evo ovako pokusat trolat. HhhBlues1921 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 10:00Hapoel Beer Sheva Zrinshke ShalomRaymondRed je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:46Pa kako se zove?LondonBlues je napisao/la: ↑12 nov 2025, 09:40
Ako mislis na onaj najuspjesniji onda si pobrko on je hrvatski
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zna li neko sta se desava sa ovim portalom, svaka druga vijest je za srbiju, paunovic, crvena zvezda, vucic, savic, starlete. Koji qurac
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- glasrazuma
- Kontakt:
4 velikana bh. nogometa u vrhu. Zrinjski igra iznad svih ocekivanja, Sarajavo ima navise para i najbolji roster i ocekuje se da ce uskoro uhvatiti borbu za sami vrh. Borac malo oslabljen jer su Savic i Graovac pali u formi, a Jurcic umoran. Vukovic isto fali pa su malo posustali. Ne bodovno nego u igri. Zeljo super pojedince ima, ali ostali su bez najboljeg igraca pa isto imaju problema u igri. Bit ce ovo borba u vrhu do zadnjeg kola.
- glasrazuma
- Kontakt:
Bosnje se na to pale, dole komentari gore, a ss.ba kasira klikoveJet2Holiday je napisao/la: ↑12 nov 2025, 12:44Zna li neko sta se desava sa ovim portalom, svaka druga vijest je za srbiju, paunovic, crvena zvezda, vucic, savic, starlete. Koji qurac
Ja to smeće ne čitam, samo nekad zapratim rezultate ili doletim na ovdje forum. Prvo su krenuli sa Clickbait-ovima, pa su postali svojevrsni Informer za sportski segment.Jet2Holiday je napisao/la: ↑12 nov 2025, 12:44Zna li neko sta se desava sa ovim portalom, svaka druga vijest je za srbiju, paunovic, crvena zvezda, vucic, savic, starlete. Koji qurac
Novinarstvo je danas općenito u strašnom padu, a posebice sportsko.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije samo to.glasrazuma je napisao/la: ↑12 nov 2025, 12:48Bosnje se na to pale, dole komentari gore, a ss.ba kasira klikoveJet2Holiday je napisao/la: ↑12 nov 2025, 12:44Zna li neko sta se desava sa ovim portalom, svaka druga vijest je za srbiju, paunovic, crvena zvezda, vucic, savic, starlete. Koji qurac
Imaju dosta posjetilaca iz Srbije i Hrvatske.
Ljudi imaju biznis model takav, donosi im pare.
Na stranu to što mi klikćemo također.
Čak i ovo što ti o tom diskutuješ njima donosi neki profit u nekom širem smislu.
Citam Zeljeznicar uskoro dobija vlasnika.....samo tako i moze biti konkurentan, ima li price u kojem omjeru ce biti vlasnicka struktura?
- relativizam
- Kontakt: