bhsport je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:28
Beduin je napisao/la: ↑11 nov 2025, 18:14
bhsport je napisao/la: ↑11 nov 2025, 14:10
Kako mislis kako?
Fino.
Jedan preuzeo nakon neuspjeha na SP i razocaravajuceg starta kvalifikacija za EP, unistenu ekipu psihicki, sa ubacenim bratovim igracima. Drugi uzeo raditi smjenu generacija. Jedan za godinu izvukao kvalifikacije do baraza drugi ce jos malo u trecu godinu a nemamo kostur ekipe niti neku smislenu igru.
Pomiješao jesi, Cocalica je zvao iz Grčke tada.
Ruzno je zvati Amira spasiteljem, bas ruzno ali eto.
Meša je za ovog cirkusanta trenerčina.
Lijepo mislim, kako?
Pogledaj igrace iz te generacije kao i godine im starosti tada, klubove u kojima su igrali + debitanti, a neke i sad prizivaju nazad ovdje. I tebi je za komparacije skoro pa gotov proizvod sa smjenkm generacije i mladicima koji tek trebaju da se dokazuju?
A o kosturu ekipe ti je jucer neko pisao pa si izignorisao, itekako je tu kostur ekipe od 7-9 sigurnih igraca u prvih 11.
To sto su ti dvojica najboljih otpali zbog povrede + kartonirani, svi iz prve postave je druga stvar i sasavni dio sporta.
Amira ovdje pojedinci nazivaju spasiteljom i bitnom karikom, ne ja, sto je ruzno i smijesno.
Mesa je trenercina za Barbareza, sto i nije tesko biti onako na prvi kad pogledas. Ali je i Mesa kiturina od trenera, a sto govore i njegovi rezultati.
Uh uh ali smo subjektivni.
Navedi mi koliko je utakmica odigrao taj kostur zajedno?
Ima li vise od 3?
Miješa ih ko žetone.
E ako je Meša koji je radio u Francuskoj kiturina sta su onda ovi sada koji vode?
Amir je bolji igrac od svakog kockarevog veziste i to je pokazao kroz karijeru. A ti i dalje brani Bašica, onog **** Šunjica i ostale krampe koje zove uz poseban pozdrav za Dinu Beširovica.
Baš objektivno kad je Meša u pitanju
Ne zanima me generalno ko je kakav trener jer računam samo posao koji se uradi u reprezentaciji. Dalić je očaj za klupski fudbal vjerovatno, pa vidi šta radi sa ekipom koja po kvaliteti ne spada u sami vrh sigurno..
Za pobjede i poraze su odgovorni svi, od trenera do igrača, a uvijek ako gledamo iskreno možemo analizirati sve što utiče na rezultat.
Znaš i ti da je Meša talašika selektor.. Isto kao i Hadžibegić.. Samo je Meša ubo Đurića u vakat da malo razdrma stvari.. Pa kod Žutog je bilo neke ideje, pa je bar smislio pražnjenje desne strane da se Višća ispali.. Nije mu gurao nazor loptu da igra 1 na 1 jer ovaj to nije umio..
Za Sergeja nisam nikad bio, dok bar ne uzme U 21 jedan ciklus, a pogotovo dok ne progovori jer je obraz nacije u pitanju..
Ne možeš ni očekivati smislenu igru u situaciji kad je tek došao, podmlađuje ekipu i igra čas protiv najjačih pa onda eto malo Rumunija, Kipar itd.. Pogotovo sa ovolikim brojem igrača koji su prodefilovali.. Sad ti je valjda jasno zašto sam razumio Papeta što je slabo širio spisak potencijalnih kandidata..
Dok se igrači ne profilišu u klubovima, ovo što se borimo za direktan plasman u zadnje dvije utakmice je bonus!
Mi treba da podržimo reprezentaciju svoje zemlje u inat Vici i svim drugim Vicama koji je mrze! U inat i tom Barbarezu koji se prihvatio pozicije na osnovu igračkih zasluga i koji nije progovorio! Mi treba da podržimo ne Savez i Vicu i Barbareza, već reprezentaciju naše države! Tačka! Jer kad se mi smjestimo u suprotne tabore, tad neprijatelj slavi!