Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Taman se covjek obraduje sto napokon imamo selektora koji je upoznat sa vecim brojem igraca i djeluje stvarno zainteresovano da prosiri roster kad ono opet nesto krene naopako. S ovom reprezentacijom nikad nacisto.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma nije ovo korektno od Lazića, baš bezveze.
-
TripleThreat
- Kontakt:
"Your favorite player's favorite player" - MB
Bh basket, ruglo novinarstva i podguzna muha Aida Berbica! Basketas je dao ključne poene protiv Hrvatske
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne mora znaciti, Loncar je igrao protiv HrvatskeGhuraba je napisao/la: ↑12 nov 2025, 18:45
Ne bih se iznenadio da i Kondic, Ilic i Maric takodjer otkazu. Svi su oni prosli dodikovu skolu i nije bas za ocekivati da bi sutra zaigrali protiv svoje matice...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jedini komad sirovine i kloce je bevbic mutavi kriminalac, cmarko i futavac koji uništava sve sto dotakne, **** smrdljivi, dok se takvi likovi ne počnu javno linčovati ni u jednoj sferi života nam neće biti bolje.
Hajmo sad svi da ga vrijeđamo basketaš Lazić neće da igra za reprezentaciju jer igramo protiv Srbije.
Ne treba zaboraviti da je taj isti Lazić bio jedan od ključnih igrača u pobjedi nad Francuskom prije EB 2022, da nam je svojim "basketaškim" trojkama donio pobjedu protiv Hrvatske za plasman na EB, da je bio jedan od ključnih igrača protiv Francuske u februaru gdje smo izgubili zbog povrede Castanede, da nas je izvukao protiv Gruzije svojom ludom trojkom i pogurao nas u knockout fazu EB, ali ne momak ne želi igrati protiv Srbije ovaj prozor te je izliku našao u prozivanju Berbića koji nema pametnog posla u životu pa je na 5-6 glavnih funkcija i zbog kojeg je Sloboda Dita ugašena.
Izvinite ali u ovakvoj situaciji uvijek na strani Lazića koji nam je donio puno radosti u prošlosti i lijepih uspomena. Na stranu što mi je jedan od najdražih igrača u reprezentaciji.
Neka pozove Mutića umjesto Laze
Ne treba zaboraviti da je taj isti Lazić bio jedan od ključnih igrača u pobjedi nad Francuskom prije EB 2022, da nam je svojim "basketaškim" trojkama donio pobjedu protiv Hrvatske za plasman na EB, da je bio jedan od ključnih igrača protiv Francuske u februaru gdje smo izgubili zbog povrede Castanede, da nas je izvukao protiv Gruzije svojom ludom trojkom i pogurao nas u knockout fazu EB, ali ne momak ne želi igrati protiv Srbije ovaj prozor te je izliku našao u prozivanju Berbića koji nema pametnog posla u životu pa je na 5-6 glavnih funkcija i zbog kojeg je Sloboda Dita ugašena.
Izvinite ali u ovakvoj situaciji uvijek na strani Lazića koji nam je donio puno radosti u prošlosti i lijepih uspomena. Na stranu što mi je jedan od najdražih igrača u reprezentaciji.
Neka pozove Mutića umjesto Laze
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Smatram sa juka zna bolje od forumasa….
-
TripleThreat
- Kontakt:
Možda i zna, ali je i očigledno da Jusuf daje vjetar u leđa bilo kome/čemu što ide u korist njegovom trenutnom narativu.
Kao što je već rečeno, od pojedinačnih otkaza/bojkota nema ništa sem štete rosteru i ekipi koja će se ipak odazvati. Ili kolektivno, ili nikako.
Kao što je već rečeno, od pojedinačnih otkaza/bojkota nema ništa sem štete rosteru i ekipi koja će se ipak odazvati. Ili kolektivno, ili nikako.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 12 nov 2025, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lazić i Jusuf su gospoda i patriote. Nadam se da će svi reprezentativci otkazati dolazak dok ker Aid Berbić ne krepe ili ne bude bačen iza rešetaka.
Da bar imamo jednog ovakvog i u fudbalu, ne bi nas Vico, Čolpa, Durić i slični cirkusaneri je.bavali u zdrav mozak.
Da bar imamo jednog ovakvog i u fudbalu, ne bi nas Vico, Čolpa, Durić i slični cirkusaneri je.bavali u zdrav mozak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije nam ovo trebalo.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Slažem se, višak totalni. Svakako desetkovan, posebno šuterski, roster je sada postao još krnjaviji i to pred vjerovatno i najbitniji prozor u kvalifikacijama.
Svaka čast, prvi put da neko pokrene ovakve korake....
E ovo je trebala fudbalska reprezentacija napraviti
E ovo je trebala fudbalska reprezentacija napraviti
kakve ima veze ,igrao prije 2 mjeseca
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jeste, ali nebitnu utakmicu, i to bez navijaca.
Ne znam sta da mislim, znam da je srcem igrao za nas, plakao nakon pobjede nad Gruzijom, cak je i himnu pjevao u 1/8 finala.
Opet, s druge strane, mozda misli da ce biti veliki pritisak s tribina i mnogo tenzija, pa ne zeli da bude dio toga.
Sve u svemu, mnogo je on dao reprezentaciji, ne zamjerim mu nista u ovoj situaciji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja ne zelim da vjerujem da je to razlog, ali mi nema logike da od njih 10-ak koji su tu vec godinama samo on istupa na ovakav nacin. Ako su zeljeli postici nesto, onda su svi trebali zauzeti isti stav, a ne da se on kao najpovuceniji medju njima izdvaja. Nesto tu definitivno ne stima...
nije to razlog19vendetta87 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 21:49Jeste, ali nebitnu utakmicu, i to bez navijaca.
Ne znam sta da mislim, znam da je srcem igrao za nas, plakao nakon pobjede nad Gruzijom, cak je i himnu pjevao u 1/8 finala.
Opet, s druge strane, mozda misli da ce biti veliki pritisak s tribina i mnogo tenzija, pa ne zeli da bude dio toga.
Sve u svemu, mnogo je on dao reprezentaciji, ne zamjerim mu nista u ovoj situaciji.
Mozemol uredniku portala bhbasket, posto znam da cita ovo, prisjetit se i pozdravit mu najmilije
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, ovisnik i 2 gosta.