Al 99% da je Carlos YNo1 i svakako bi volio finale njih dvojice da opet imamo neki epski mec.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kako mi je drago za Mussetija, nek je barem jednu pobjedu uzeo, a ko zna mozda i iznenadi Carlosa. Vjerujem da ce dati 200% ne bi li dobio samim tim da proba i Sinneru pomoci
.
Al 99% da je Carlos YNo1 i svakako bi volio finale njih dvojice da opet imamo neki epski mec.
ja bi bio sretan da bude dobar meč, uglavnom to na kraju ispadne da jedan od njih dominira ili barem bude jasno bolji. igrali su 15 puta, samo 3 puta je bilo baš na oštricu nožaronaldo99 je napisao/la: ↑12 nov 2025, 08:36Kako mi je drago za Mussetija, nek je barem jednu pobjedu uzeo, a ko zna mozda i iznenadi Carlosa. Vjerujem da ce dati 200% ne bi li dobio samim tim da proba i Sinneru pomoci.
RG finale svakako neće nikad više nadmašiti, to će ostati nedodirljivo. i rafa i roger se poslije wimbledona 2008 nikad više nisu ni približili takvom meču
ispade fritz
musetti mora dobiti alcaraza i onda je čak prvi. ako izgubi zadnji je
najpoštenije bi bilo da ga dobije pa nek onda carlos i jannik u polufinalu direktno odluče o no.1
musetti mora dobiti alcaraza i onda je čak prvi. ako izgubi zadnji je
najpoštenije bi bilo da ga dobije pa nek onda carlos i jannik u polufinalu direktno odluče o no.1
- LenyYoro15
- Kontakt:
A najpoštenije bi bilo da Jannik uopšte nema pravo učešća.
Bio sam prilično na njegovu stranu i nisam mu želio veliku kaznu, jer želim gledati TOP mečeve sa Carlosom. Ali onog momenta kada je poslije Wimbledona vratio Ferraru za fitnes trenera, zaslužio je momentalno kaznu 2 godine (a to je minimum koji su dobijali anonimusi za doping Clostebolom, ma kako završio u njihovom tijelu).
Bio sam prilično na njegovu stranu i nisam mu želio veliku kaznu, jer želim gledati TOP mečeve sa Carlosom. Ali onog momenta kada je poslije Wimbledona vratio Ferraru za fitnes trenera, zaslužio je momentalno kaznu 2 godine (a to je minimum koji su dobijali anonimusi za doping Clostebolom, ma kako završio u njihovom tijelu).
Ne bi bilo lose da u 1/2 njih dva odluce o broju 1, ali Musetti mora svoje odraditi
Da nije bilo te kazne sad bi vec odavno bilo jasno ko je broj 1 ali eto i ovako ima jos nade
Ipak Carlos ne dopusta nikakvo iznenadjenje ide lagano ka ovjeri prvog mjesta uskoro
Sljedeci izazov,kompletirati sve slamove na AO.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Njemu fali AO, a Sinneru RG, mogla bi obadva iduce sezone kompletirati
Vece su sanse da ce Sinner uzeti RG preko Alcaraza, nego ovaj AO preko njega. Alcaraz je na AO kanta, ne bi me zacudilo da i na iducem turniru ispadne recimo u 1/4 F. Sto se tice prvog mjesta, nepravdom je spanjolac zavrsio kao prvi.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 22:50Njemu fali AO, a Sinneru RG, mogla bi obadva iduce sezone kompletirati. Iako ce Janniku dosta tesko biti pored Carlosa uzeti RG, nesto kao sto Rafa nije dopustao svojim rivalima. Iako je ove godine bilo vrhunsko finale na RG, valjda bude vise takvih u njihovim buducim duelima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.