Grdno se vara svako ko misli da će Čeferin i za milimetar ugroziti svoju blistavu karijeru zbog nekog Vice i tamo nekog NFSBiH.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Grdno se vara svako ko misli da će Čeferin i za milimetar ugroziti svoju blistavu karijeru zbog nekog Vice i tamo nekog NFSBiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Maroon1946
- Kontakt:
Nema više titula
Aj Borac!
Aj Borac!
Pao dodik, pao vico, zato je znaci halkic poceo suditi ko kolina
Upravo to sam htio da napišem sad. Halkić znao da ovaj dolazi pa konta bolje da sudim kako treba nego da me skinu skroz.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Necemo vise gledati primjere kako je igranje ruke bilbije ispravno.
Super.
Super.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Samo se vi nadajte.
Imam osjecaj da se prebrzo nadate dobrom. Polako da vidimo .
- FKS -
Ma biti ce sjasi kurta da uzjase murta
kod nas se sve gleda kroz politiku i nacionalizam. tako da i ovo sto se pise o dolasku slovenca za glavnog u komitetu za sudije nece nista previse uticati na to na sta su spremni Halkic, Kazlagic, Gigovic, Musa i kompanija.
Zadnje kolo je pokazalo da ocito mogu kad hoce dici nivo sudjenja.
Njihovi nalogadvci ce ih usmjeravat u ono sta zele kad bi Colina dosao za orvog covjeka, jer sitne duse i balkanski mentalitet ne moze niko iskorijeniti
Zadnje kolo je pokazalo da ocito mogu kad hoce dici nivo sudjenja.
Njihovi nalogadvci ce ih usmjeravat u ono sta zele kad bi Colina dosao za orvog covjeka, jer sitne duse i balkanski mentalitet ne moze niko iskorijeniti
- feniksptica
- Kontakt:
Nemojte biti smiiesni.
Covjek gura ojebinu Vincica da sudi najbolje utakamice u LP a da ovdje bude sve tip top. Ako racunamo koji Ceferin je zapravo glavni
Ovo je samo da Vico poslije moze rec sve sam vam udovoljio i niste zadovoljni.
Covjek gura ojebinu Vincica da sudi najbolje utakamice u LP a da ovdje bude sve tip top. Ako racunamo koji Ceferin je zapravo glavni
Ovo je samo da Vico poslije moze rec sve sam vam udovoljio i niste zadovoljni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dok god je viconi na celu, nema od postenog sudjenja nista. Bzvz se nadate.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Usmjeriće ih jednom i nikad se više neće približiti nekom od stadiona.
Imaju oni (UEFA) mnogo iskustva kako se rješavaju ti problemi. Ovo je samo prvi korak. Ja sam priželjkivao neko zvučnije ime, Mažića, Skominu ili nekoga u tom rangu.
Neozbiljni ste vi koji mislite da Čeferin ima bilo kakve veze sa sudijskim komitetom UEFA-e, odnosno da može uticati na njega.feniksptica je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:06Covjek gura ojebinu Vincica da sudi najbolje utakamice u LP a da ovdje bude sve tip top.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Malo bi izgradnja evo hoće kroz opstinsko vijeće kupovinu ulaznica. Pa kako vas nije vise sramota ?
Ma ima i Ceferin iznad sebe puno ljudi sigurno. Samo sto on mora odgovarat za sve sto se radi za razliku od ovih iznadVirtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:11
Usmjeriće ih jednom i nikad se više neće približiti nekom od stadiona.![]()
Imaju oni (UEFA) mnogo iskustva kako se rješavaju ti problemi. Ovo je samo prvi korak. Ja sam priželjkivao neko zvučnije ime, Mažića, Skominu ili nekoga u tom rangu.
Neozbiljni ste vi koji mislite da Čeferin ima bilo kakve veze sa sudijskim komitetom UEFA-e, odnosno da može uticati na njega.feniksptica je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:06Covjek gura ojebinu Vincica da sudi najbolje utakamice u LP a da ovdje bude sve tip top.
Vjerovatno se ne smije ni on zayebavat, pod lupom je sigurno. Nista manji kriminalac od ovih nasih ostalih balkanaca. Kad je bilo za one kuravele neke kod nas ovde i slicno
Je li ono slovenacki sudija onomad uhapsen u bijeljini u onim orgijama sa srbijanskim kuravama? Kakvi slovenci i integritet
Neće puno pomoći ovaj Čeferin, kod nas jednostavno VAR kombi mora da gori. Mislim da nema drugog lijeka
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Samo uz snimke budućih lakrdija vezati ime Darko prezime Čeferin pa i ako ima namjeru da šenluči s Vicom mora nakon nekog vremena da prst na čelo prisloni pa razmisli je li tamo neko osrednje bijelo, osrednje pare i osrednje qrve u kukuruz ligi zemlje trećeg svijeta vrijedno teško stečene reputacije.
Ako bude i za 20% bolje dobro je. Da bar ona otkidanja nogu ne budu faul u napadu to je već elham i pomak naprijed.
Ako bude i za 20% bolje dobro je. Da bar ona otkidanja nogu ne budu faul u napadu to je već elham i pomak naprijed.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pomoci ce dovoljno da se ne desavaju bruke s penalima borcu, bilbijinoj ruci, nedosudjenom crvenom kartonom posusju na grbavici, itd
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro sad to zadnje je pretesko iskorijeniti odmah.Jet2Holiday je napisao/la: ↑13 nov 2025, 20:43Pomoci ce dovoljno da se ne desavaju bruke s penalima borcu, bilbijinoj ruci, nedosudjenom crvenom kartonom posusju na grbavici, itd
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve dok u ovoj ligi i po ovom kružnom sistemu bude igralo 4 ili cak 5 ekipa iz RS,uvijek ce Borac biti glavni kandidat za titulu,taman da sude stranci svako kolo.
Oni će lagano pred Borcem spustiti glavu a u medijima gumit sportsko nadmetanje i najavljivat ko zna sta.
Tako da uzalud radovanje... Kad liga ostane sa Borcem i Radnikom kao predstavnicima iz RS,tad se moze pricati o suđenju i nekom napretku. Do tad cemo gledati cirkus...
Oni će lagano pred Borcem spustiti glavu a u medijima gumit sportsko nadmetanje i najavljivat ko zna sta.
Tako da uzalud radovanje... Kad liga ostane sa Borcem i Radnikom kao predstavnicima iz RS,tad se moze pricati o suđenju i nekom napretku. Do tad cemo gledati cirkus...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, L-Train, LondonBlues, Rigoletto i 32 gosta.