Nodi kralju cim je duska rekao da vas nece niko onda je to to
dobili ste investitora cestitke
Oni su šiiti.Jet2Holiday je napisao/la: ↑13 nov 2025, 17:50Hrvatska
Znači ipak ga daju. Hoće li i dalje biti na državnoj sisi, kada dobiju investitora ?BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2025, 18:48Nodi kralju cim je duska rekao da vas nece niko onda je to to
Hvala brate moj pitarskiBegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2025, 18:48
Nodi kralju cim je duska rekao da vas nece niko onda je to to
Kad sam se registrovao ovde ljetos,neko od forumaša me je proglasio fašistom, tvrdeći da je to fašistički pozdrav
Inace Ceferin i Vico i jako losem odnosu.Zaboljesutra je napisao/la: ↑13 nov 2025, 19:07Hvala gospodinu Čeferinu koji nakon naše akcije i veza preko sportaša koje radi Gicka nećemo imenovati i naravno bivših nogometaša koji su imali blisku suradnju sa gospodinom Čeferinom u ranijem razdoblju karijere napokon pokrećemo točku dnevnog reda #zaboljesutra.
Slovenac na čelu komiteta za sudije.
Hvala svima na mailovima i video zapisima lakrdija sa utakmica FK Borac.![]()
Gico je potreban Čeferinu za dizanje ruku.Pablo11 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 19:16Inace Ceferin i Vico i jako losem odnosu.Zaboljesutra je napisao/la: ↑13 nov 2025, 19:07Hvala gospodinu Čeferinu koji nakon naše akcije i veza preko sportaša koje radi Gicka nećemo imenovati i naravno bivših nogometaša koji su imali blisku suradnju sa gospodinom Čeferinom u ranijem razdoblju karijere napokon pokrećemo točku dnevnog reda #zaboljesutra.
Slovenac na čelu komiteta za sudije.
Hvala svima na mailovima i video zapisima lakrdija sa utakmica FK Borac.![]()
![]()
Upravo to sam htio da napišem sad. Halkić znao da ovaj dolazi pa konta bolje da sudim kako treba nego da me skinu skroz.
Samo se vi nadajte.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Nulatridva i 8 gostiju.