Pa jest vala
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑13 nov 2025, 13:42Pa i to sto ce biti natkriveno na istoku je vip/loza kako vec. Ukrast ce raji onaj srednji dio oko tunela sa najboljim pogledom i onda cemo kisnuti sa strana opet.
A tako ce da rijese problem ulaska i izlaska iz tunela gdje se gadjaju igraci, sudije i sl
Taj sektor slova "A,J" nam je donio hrpu bodova kroz godine.Ako uzmu raji taj dio da guzonje mogu sjediti i nabiju ljude koji tu dolaze 30+ godina na kišu da Misimovic i ala njemu mogu sjediti pod krovom to ce biti nevidjena sramota.
Moraju barem pola istoka natkriti inace pišaj taj projekat bolje da se ne radi vise ce nam uzeti i osramotiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je ko ovaj Zmago što će brinuti o sudijama? Ceferinov brat ili...
Bas da vidimo ako dođe ovaj Čeferin hoce li biti sta bolje.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ovo ti je potez u rangu Barbarez za selektora. Ono, hocete stranca? Evo vam stranac. A garant neki Vicin igrac koji ce nam farbat oci i radit kao i dosadasnji idioti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Koliko sam ja shvatio rekli su da je za prvu fazu to budzet tj. 13-14 miliona. Naravno tacna cifra ce se znati nakon zavrsetka glavnog projekta i ponuda izvodjaca.Pact1921 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 16:04Izvinite na uletu ali ne kontam je li 13 - 14 miliona kojih ti spominjes za istok ili je 8 miliona za istok a 6 miliona za ostale trbine da se poprave. Jer ako vam jedna trbina 14 miliona pa bolje da se srusi stadion i napravi novi .hordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2025, 13:28Cilj rekonstrukcije je CAT4 a neko je pisao da se krov ne moze uraditi za cijelu tribinu radi saobracajnice koja ide izmedju istoka i juga. Vazno je krenuti i zavrsiti ovaj projekat nakon toga bi bilo dosta lakse zapocinjati ostale.
Budzet nije 6-7 miliona nego 13-14 za cijelu fazu. I po rijecima Mandica radila bi se 18-24 mjeseca.
Milja odmah cim krenu, samo nek krenu. Nek puste desetogodisnje.
Generalno se slazem da su to ogromne pare koje nece napraviti ogromnu razliku posebno za navijace ali vazno je prvo doci do cat4 da ne idemo u Zenicu ako ikad vise dodjemo do 3. pretkola
Rusenje stadiona laicki bi svi rekli da je najbolje rjesenje za Kosevo ali sa ovih 13-14 miliona bi mozda pokrio rusenje jedne tribine i odvozenje šute. Parafraziram ali nije realno iako bih i sam to volio. Druga je jos stvar da radi naziva 'olimpijski' sve je tri puta teze za uraditi.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- egocentrik
- Kontakt:
Ili jednostavno pustiti samo matricuskoJaa je napisao/la: ↑12 nov 2025, 19:50Nije glupa stvar, godinama me nervira, totalno amaterski izgleda ono ozvučenje kako ga poredaju ispred zapadne tribine. Čini mi se da su i onu pjesmu poslije gola ukinuli. Semafor također, sastav timova, strijelac, izmjene, apsolutno ničega, valjda nekome mrsko potruditi se.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑12 nov 2025, 19:28Zaista, neko je prethodno spomenuo, kad god pjevamo himnu sve tri tribine su rastimani orkestar zbog zvuka koji razlicito dolazi do nas. Razlika je u milisekundama, ali dovoljno da zvuci uzasno.
Ako neka cita iz uprave forum, a znam da cita, rasporedite te zvucnike ispred tribina, da barem kad himnu pjevamo lici na nesto. Glupa stvar, znam ne morate odmah kritikovatali to su neke sitnice koje nikad da se popeglaju.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel neko gledao ovaj Plenum, Magoda i neki bivsi iz saveza Halep i jos neki,kazu udar na drzavu od Vice Zeljkovica,korupcija itd
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Vidi 13miliona je cifra ozbiljna. Uhljupi za 3 miliona ruse jug i prave novi. Najlakse je srusiti ono ruglo koje je ionako na klimavim nogama. 13 miliona za sminkanje postojeceg stanja i krov za 2000-3000 ljudi je cisto pranje para.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:16Koliko sam ja shvatio rekli su da je za prvu fazu to budzet tj. 13-14 miliona. Naravno tacna cifra ce se znati nakon zavrsetka glavnog projekta i ponuda izvodjaca.Pact1921 je napisao/la: ↑13 nov 2025, 16:04Izvinite na uletu ali ne kontam je li 13 - 14 miliona kojih ti spominjes za istok ili je 8 miliona za istok a 6 miliona za ostale trbine da se poprave. Jer ako vam jedna trbina 14 miliona pa bolje da se srusi stadion i napravi novi .hordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2025, 13:28Cilj rekonstrukcije je CAT4 a neko je pisao da se krov ne moze uraditi za cijelu tribinu radi saobracajnice koja ide izmedju istoka i juga. Vazno je krenuti i zavrsiti ovaj projekat nakon toga bi bilo dosta lakse zapocinjati ostale.
Budzet nije 6-7 miliona nego 13-14 za cijelu fazu. I po rijecima Mandica radila bi se 18-24 mjeseca.
Milja odmah cim krenu, samo nek krenu. Nek puste desetogodisnje.
Generalno se slazem da su to ogromne pare koje nece napraviti ogromnu razliku posebno za navijace ali vazno je prvo doci do cat4 da ne idemo u Zenicu ako ikad vise dodjemo do 3. pretkolaa i da bi ostale faze dosta lakse bilo pokrenuti.
Rusenje stadiona laicki bi svi rekli da je najbolje rjesenje za Kosevo ali sa ovih 13-14 miliona bi mozda pokrio rusenje jedne tribine i odvozenje šute. Parafraziram ali nije realno iako bih i sam to volio. Druga je jos stvar da radi naziva 'olimpijski' sve je tri puta teze za uraditi.
Evo sad i sa stadionom peremo pare .. Dokle više? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sve dok je teren od tribina udaljen 50 metara, to je za mene nikakvo rjesenje, pogledajte nekad davno utakmicu Olimpik Sarajevo i kako tonizgleda kad na glavom grmi cijeli stadion i skontat cete sta pricam
-
KarloIvandic
- Kontakt:
naravno. staza ubija car za svim. ovi sto su za da se stadion usminka samo i pokrije 3000 ljudi , nisu ok sa glavom
Joj ovih peraca para na sve strane.KarloIvandic je napisao/la: ↑14 nov 2025, 09:17Vidi 13miliona je cifra ozbiljna. Uhljupi za 3 miliona ruse jug i prave novi. Najlakse je srusiti ono ruglo koje je ionako na klimavim nogama. 13 miliona za sminkanje postojeceg stanja i krov za 2000-3000 ljudi je cisto pranje para.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2025, 23:16Koliko sam ja shvatio rekli su da je za prvu fazu to budzet tj. 13-14 miliona. Naravno tacna cifra ce se znati nakon zavrsetka glavnog projekta i ponuda izvodjaca.
Generalno se slazem da su to ogromne pare koje nece napraviti ogromnu razliku posebno za navijace ali vazno je prvo doci do cat4 da ne idemo u Zenicu ako ikad vise dodjemo do 3. pretkolaa i da bi ostale faze dosta lakse bilo pokrenuti.
Istocnu tribinu koja bi nosila faktički taj CAT4 (procitaj malo sta to podrazumjeva) on poredi sa jugom na grbavici.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Gdje s igra ova utakmica danas i jeli otvorena za navijače
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa kakvo si imao sudjenje protiv Posusja i Borca sad, i kakvo si imao sudjnje protiv Borca i Posusja prije?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
KarloIvandic
- Kontakt:
evo vico ker pokazao kako ce stadion u zenici izgledati. Svaka cast mandicu,magodi i svima koji su upropastili da se ovo na Kosevu napravi
- robertkosar
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
i sto nas moze radovati da je Renato usao u drugom poluvremenu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan