NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la avenija » 20 okt 2025, 11:36

Ne pisem na ovom podforumu nizih liga iz poznatih razloga zbog kojih smo i prešli na drugi forum i neaktivnošću faktički ugasili temu Čelik ali moram samo da napisem da ste prva ekipa koja je ove sezone bila bolji protivnik od Čelika. Mozda ste to ostvarili na prljav način ali i to treba znati i jos bolje skautirati. Onog momenta kada je Telalović kao najbolji vezni igrač i jedan od tri u-21 svjesno povredjen grubom igrom nastao je kolaps kod nas i sve se poremetilo. Opet kazem i pored sudjenja 60-40 na vašoj strani i smijesnog penala TOŠK je bio bolja ekipa i niste dzaba na mjestu broj 1.

Nadam se da ćete osvojiti što veći broj bodova do zime i onda da se dogovorimo za Skrijelja i Hegića za siguran put Čelika u Premijer Ligu. :D a da vi opusteno i rekreativno igrate proljeće izmedju 2 i 3 mjesta jer nerealno je očekivati da ispunite uslove i osigurate 3 miliona za PL.

Sve najbolje. Tešanj, dobra, lijepa i pozitivna sredina i dajte molim vas sredite teren da se sami ne crvenite. Sramota je ono.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 01 nov 2025, 16:54

Bravo momci. Drago mi je što ga Mujke zabi. Momak svaku utakmicu uzore teren i ostavi srce na terenu. Nismo još gola primili kod kuće. Još Slobodu dobijemo u zadnjem kolu a u Tomislavu šta bude.

TŽV

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 01 nov 2025, 17:32

Tzv987 je napisao/la:
01 nov 2025, 16:54
Bravo momci. Drago mi je što ga Mujke zabi. Momak svaku utakmicu uzore teren i ostavi srce na terenu. Nismo još gola primili kod kuće. Još Slobodu dobijemo u zadnjem kolu a u Tomislavu šta bude.

TŽV
Zato teren i jest takav kakav jest jer ovaj ore, recite mu malo da smanji 😂😂😂

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 01 nov 2025, 17:40

Crkvice1988 je napisao/la:
01 nov 2025, 17:32
Tzv987 je napisao/la:
01 nov 2025, 16:54

TŽV
Zato teren i jest takav kakav jest jer ovaj ore, recite mu malo da smanji 😂😂😂
Baš si me nasmijao

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 01 nov 2025, 18:31

Hegić :bow:
Skidam kapu majstore za sve ovo do sada, posebno danas.
Mujka ratnik naš!!!

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 08 nov 2025, 14:08

Prečka i tri dobre šanse propuštene u prvih deset minuta i stiže kazna. A previše smo se otvorili od početka utakmice.

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 08 nov 2025, 19:26

Mozda nase najbolje prvo poluvrijeme u zadnjih nekoliko utakmica, i ipak dobijemo 2 gola. Steta, danas je odbrana podbacila, izuzetno. Ali bez obzira cestitke momcima ! Hegic ponovo pokazao klasu.

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 10 nov 2025, 19:49

Eh još Slobodu dobiti aBd i svi sretni i mi i Truhlo :D

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 10 nov 2025, 20:47

Pozz momci kakva je sansa da vam maznemo tog Hegica legao bi nam na nasu ekipu tom, on u spic Maske iza njega.
Skrijelj je dobar ali ovaj momak bas ima potencijala, vidim i da mu izgleda i ugovor istice sa novom godinom, valjalo bi mu da se s nama okusa u PL :mrgreen:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 nov 2025, 22:54

@Flufy i @tzv budite objektivni vi ga najbolje znate. Da li Hegic ima materijala u sebi za nesto više od ove lige. Hajmo reci ovako da predje u Čelik na zimu i da se bilduje polusezonu i uigrava u Čeliku da bi igrao Premijer ligu? Ima li u njemu potencijala za PL? Po vama šta mislite, jer vidim da dugo pratite fudbal, samim time mozete i objektivno otprilike ocijeniti nekoga.

Znam da mnogo stvari utice na karijeru nekoga od toga da li će se moci nositi sa pritiskom, psovkama, hiljadama navijača, nekad i deset hiljada, očekivanjima velikim nekad i nerealnim itd pa pregori čovjek u nekoj sredini ali cisto me zanima ovako na utakmicama da li odskaće sada snagom, brzinom, šut?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 11 nov 2025, 07:07

avenija je napisao/la:
10 nov 2025, 22:54
@Flufy i @tzv budite objektivni vi ga najbolje znate. Da li Hegic ima materijala u sebi za nesto više od ove lige. Hajmo reci ovako da predje u Čelik na zimu i da se bilduje polusezonu i uigrava u Čeliku da bi igrao Premijer ligu? Ima li u njemu potencijala za PL? Po vama šta mislite, jer vidim da dugo pratite fudbal, samim time mozete i objektivno otprilike ocijeniti nekoga.

Znam da mnogo stvari utice na karijeru nekoga od toga da li će se moci nositi sa pritiskom, psovkama, hiljadama navijača, nekad i deset hiljada, očekivanjima velikim nekad i nerealnim itd pa pregori čovjek u nekoj sredini ali cisto me zanima ovako na utakmicama da li odskaće sada snagom, brzinom, šut?
Ma Hegić je ove sezone napredovao u svim segmentima svoje igre. Skok, snaga, osjećaj za gol.Vjeruj kad nam je došao prije dvije godine ja sam vidio da u njemu nešto ima i da ima ogromnu volju za napredak iako su ga mnogi osporavali. Međutim povredio se i bio je dugo van terena. I eto ove sezone baš ga je krenulo. Doduše odlično se uklopio u našu ekipu i "kliknuo" je sa Sadikom tako da su postali najbolji napadački par u ligi. Sad da li ima potencijal za PL ja mislim da ima ako nastavi sa ovakvim radom i napretkom. Uz to momak je baš skroman u svom ponašanju kako na terenu tako i van njega.

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 13 nov 2025, 22:54

avenija je napisao/la:
10 nov 2025, 22:54

Strasan igrac. U boljoj ekipi bi bio jos ubojitiji, jer kod nas se trosi na zadatke koji nisu njegovi. Skok, tehnika, instinkt, sve ima. Prosle sezone je nepravedno bio sklonjen, al pred kraj prosle i ovu polusezonu je mozda najbolji igrac lige, po meni.
Skroman i zahvalan igrac sa zdravim navikama, vjerujem da je zreo nakon ove sezone za rang vise. Nije bzvz u Holandiji imao takvu statistiku kakvu jest.
Medjutim u PL mislim da bi trebao poceti od ekipa kakve su Rudar prijedor, Posusje i te ekipe koje si ispod prosjeka velikih klubova.
Sve u svemu, svu srecu mu zelim, jer momak zasluzuje da napreduje, i ljudskim i igrackim kvalitetama, ali do kraja sezone neka se strpe ostali klubovi. :D

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 14 nov 2025, 18:16

E još Slobodu dernemo u nedjelju i polusezona će biti za deset. Iako i je ovo dosada bilo odlično.

TŽV

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 16 nov 2025, 16:24

Kapa do poda za polusezonu momci :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.