Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dugo nije bilo degenerika poput nodija. Da li mijenja acc ne znam. Al bas sifra dobra
Jedan jedini nodi80 hahah
I ja tebi zelim sve najbolje
Sutra pobjeda protiv Rumunije 3:2 Tabakovic, Bajraktarevic, Muharemovic zabijaju
Zeljo uzima Turbinu 10:1, a Babaluk zabija Crown Prince Ismail b timu

I ja tebi zelim sve najbolje
Sutra pobjeda protiv Rumunije 3:2 Tabakovic, Bajraktarevic, Muharemovic zabijaju
Zeljo uzima Turbinu 10:1, a Babaluk zabija Crown Prince Ismail b timu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da pohvalim upravu fk željezničar na ovom projektu oko juga. Radi se svaki dan, vidim i da svakih 7-10 dana idu izvjestaji sa gradilista.. sta je uradjeno, sta se radi, sta ce se raditi. Svaka cast.
Isto vrijedi i za velez, ono sad vec izgleda fenomenalno, a kakvo ce tek biti kad zasija u fulu.
Isto vrijedi i za velez, ono sad vec izgleda fenomenalno, a kakvo ce tek biti kad zasija u fulu.
Nemojte nas druze tito, sve cemo vam reci
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Hajde bolan,nije u modi biti gay koji suti,nije 1946 -ta. Ispricaj nam na temelju trazenja Sloboda i Udarnika. Klub koji je iz fuzije izasao jos meksi nego sto je usao. A to slozices se nije bila prvobitna ideja. Trebalo je zadrzati cvrstinu sve ove godine. Morate biti jaki i glasni. Proslo je vrijeme kad se gay populacija skrivala.
Samo pricaj,nek se tvoj glas cuje....
Dečko, prvo nauči hrvatski jezik, a onda se meni možeš obratiti. "od bugojna"? Koji si ti seljačić ccc
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- LondonBlues
- Kontakt:
Od danas definitivno samo sportsport.ba citam pravo mi domacinski portal, ovoliko kockica ni u jutarnjem nema.

Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Loš ti je spin! Svi igrači tadašnjeg željezničara su bili u ustaškoj mladeži, a Joško Domorocki je bio ustaški satnik, znači ustašluk sa dna kace.NoDi80 je napisao/la: ↑14 nov 2025, 20:24Meni je smijasan taj pokusaj spina pitara da orginalni, izvorni, jedini Zeljeznicar ima veze sa ndh
Zelji su zabranili rad
Zelji je bilo zabranjeno igranje u tom periodu bas zato sto su odbili da igraju ndh ligu
Jedini Zeljeznicar koji je igrao ndh ligu je sadasnja Lokomotiva koja se zvala Zeljeznicar Zagreb
Sask i zrinjski su jedini klubovi iz BiH koji su igrali ligu ndh ligu
I nikakvi spinovi to ne mogu izbrisati. Upravo je to bio argument ondašnjim policijskim strukturama da ih ucijene: ili prelazak u FKS ili prdekana.
Nisam pratio najbolje, previše projekata zadnjih godina, jel se jug približava terenu simetrično sjeveru?Resolute je napisao/la: ↑14 nov 2025, 22:53Da pohvalim upravu fk željezničar na ovom projektu oko juga. Radi se svaki dan, vidim i da svakih 7-10 dana idu izvjestaji sa gradilista.. sta je uradjeno, sta se radi, sta ce se raditi. Svaka cast.
Samo Široki!
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Sustina je da ste svi ista gowna. Bahati i bezobrazni, a istovremeno glupi i nebitni.Vanja8 je napisao/la: ↑14 nov 2025, 20:16Jos kad bi znao Rigi koliko je osmanlijske krvi u tebi od 1482 g...Rigoletto je napisao/la: ↑14 nov 2025, 18:45Potkrala ti se griješka. Bosna je pod Turke pala 1463., dok je Hercegovina pala tek 1482. godine. To vam je blisko štivo i dio je vašeg nacionalnog identiteta pa bi takve stvari trebao poznavati.chily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2025, 16:51
Ne znam ti ja to naci na karti, to je samo u vašim glavama zadojenim. Svako malo sam u Busovači, Vitezu, Travniku ili Fojnici a nisu mi strani ni Žepče ni Kiseljak, sve je to Bosna a Hercegovinu i onako smatramo Bosnom. Bosna bez Hercegovine je postojala hiljadu godina, Hercegovina bez Bosne nije nikad.![]()
![]()
![]()
![]()
Kao da je vazno kojih ste plemenskih boja. Jedan slucajno ispo iz muslimanske, drugi iz katolicke, treci iz pravoslavne pichke i svađaju se ko je bolji i pametniji. A svima im zajednička pichka materina...
Identicno kao sto je udaljenost sjeverne tribine od terena.Wagner96 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 10:23Nisam pratio najbolje, previše projekata zadnjih godina, jel se jug približava terenu simetrično sjeveru?Resolute je napisao/la: ↑14 nov 2025, 22:53Da pohvalim upravu fk željezničar na ovom projektu oko juga. Radi se svaki dan, vidim i da svakih 7-10 dana idu izvjestaji sa gradilista.. sta je uradjeno, sta se radi, sta ce se raditi. Svaka cast.
Sarajevski Željezničar.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne znam šta si pokušao kazati ali ja ne navijam ni za Španiju(iako sam Madridista), ni Francusku, Englesku i sl., ali kad su prvenstva, završnice, uvijek sam kao i dobar dio mog društva navijač Vatrenih. Druga stvar, jedan od 3 konstitutivnih naroda su upravo Hrvati i naravno ako ništa zbog njih trebaju mediji u BiH da napišu par članaka kad su ključne utakmice za plasman na Mundijal.LondonBlues je napisao/la: ↑15 nov 2025, 10:13Od danas definitivno samo sportsport.ba citam pravo mi domacinski portal, ovoliko kockica ni u jutarnjem nema.
![]()
Sve pohvale za ss.ba za ovakve stvari i kad je CG, SRB, CRO u pitanju.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bogami radi se punom parom, evo baš sad išao do shopa, mašine štemaju, sve podrhtava okolo. Vjerovatno postavljaju one šipove. Ne znam tačno koliko još treba ugraditi.Resolute je napisao/la: ↑14 nov 2025, 22:53Da pohvalim upravu fk željezničar na ovom projektu oko juga. Radi se svaki dan, vidim i da svakih 7-10 dana idu izvjestaji sa gradilista.. sta je uradjeno, sta se radi, sta ce se raditi. Svaka cast.
Ali ova tribina na Grbavici je daleko najkompleksnija tribina u zadnjih nekoliko decenija na ovim prostorima . Mislim nema tu žurbe. Sve polako i po projektu, tribina bukvalno čuva cijelo brdo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajde ti to objasni ovim po društvenim mrežama "intelektualcima" koji pišu ništa se ne radi, sporo to i sl. Oni bi da se za 2 mjeseca sve završi.ExBlueone je napisao/la: ↑15 nov 2025, 13:53Bogami radi se punom parom, evo baš sad išao do shopa, mašine štemaju, sve podrhtava okolo. Vjerovatno postavljaju one šipove. Ne znam tačno koliko još treba ugraditi.Resolute je napisao/la: ↑14 nov 2025, 22:53Da pohvalim upravu fk željezničar na ovom projektu oko juga. Radi se svaki dan, vidim i da svakih 7-10 dana idu izvjestaji sa gradilista.. sta je uradjeno, sta se radi, sta ce se raditi. Svaka cast.
Ali ova tribina na Grbavici je daleko najkompleksnija tribina u zadnjih nekoliko decenija na ovim prostorima . Mislim nema tu žurbe. Sve polako i po projektu, tribina bukvalno čuva cijelo brdo.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nema žurbe tu. 4, 5 kamiona onih velikih sad sam prebrojao, radnici samo ulaze izlaze, vidim ravna se teren, mislim ona kosina na jugozapadu. Svaki dlan kad ne pada kiša treba maksimalno iskoristiti u ovoj fazi radova.kolezeljovac je napisao/la: ↑15 nov 2025, 13:55Hajde ti to objasni ovim po društvenim mrežama "intelektualcima" koji pišu ništa se ne radi, sporo to i sl. Oni bi da se za 2 mjeseca sve završi.ExBlueone je napisao/la: ↑15 nov 2025, 13:53Bogami radi se punom parom, evo baš sad išao do shopa, mašine štemaju, sve podrhtava okolo. Vjerovatno postavljaju one šipove. Ne znam tačno koliko još treba ugraditi.Resolute je napisao/la: ↑14 nov 2025, 22:53Da pohvalim upravu fk željezničar na ovom projektu oko juga. Radi se svaki dan, vidim i da svakih 7-10 dana idu izvjestaji sa gradilista.. sta je uradjeno, sta se radi, sta ce se raditi. Svaka cast.
Ali ova tribina na Grbavici je daleko najkompleksnija tribina u zadnjih nekoliko decenija na ovim prostorima . Mislim nema tu žurbe. Sve polako i po projektu, tribina bukvalno čuva cijelo brdo.![]()
Sutra ću dići dron da malo snimim iz zraka.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Zao mi je sto zivis u zabludi, u sarajevskim kafana se Hrvatska gleda i navija za nju. Ne vidim razlog zasto ne bi bili i clanci o prvim susjedima.LondonBlues je napisao/la: ↑15 nov 2025, 10:13Od danas definitivno samo sportsport.ba citam pravo mi domacinski portal, ovoliko kockica ni u jutarnjem nema.
![]()
Za razliku od nekih koji svaku tekmu koriste da pljuju drzavu u kojoj zive, neki postuju i navijaju za komsije.
U Skenderiji se aplaudira na Lijepu nasu, a pod Bijelim brijeg psuje BiH. Razlika u kulturi i IQu je evidentna, iako je to u 100njak kilometara razdaljina.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Gradjanski je to. Poslije ga '46 preimenovali u Dinamo jer je kao i Torpedo bilo "in ime" radi SSSR-a. A svi klubovi nastali 1946 su realno politicki projekat. Ne govorim negativno, pravila bivsa drzava sport.
Prvak NR BiH: 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.