General505 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 11:12
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2025, 09:54
Ajdin Muminović opet strijelac I opet za u19.
U17 6 utakmica 6 golova
U19 2 3 utakmice 2 gola
Krenuo je I bolje nego sto sam očekivao, niko se nije nadao ovome da skoro svaku utakmicu zabija.
I činjenica da su ga tako brzo prebacili u u19 je iznenađujuća, obzirom da mu je trebalo dobra 2 mjeseca da se navikne na internat I nove saigrače
Dobice mali poziv
Taj gol u predzadnjem kolu nema na zvanicim podacima da je on dao a pise da je igrao za u19
Kako znaš da će dobiti poziv, Jel imaš neke informacije ili?
Istina za predzadnje kolo da njemu nisu upisali pogodak, to mi je njegov otac odma rekao. Ali evo gola
A evo video od jučerašnje tekme, ne znam u kojoj minuti je zabio moram pogledati, tek mi je jutros poslao video njegov otac, nisam ni ja jos vidio gol.
https://www.youtube.com/live/3mTd814D2J ... S7TC2iVjpc
Uglavnom, kako mi kaze da se Francuzi već raspituju, vjerovatno ga planiraju za slijedeće okupljanje, jer je bas pokazao da ima taj potreban osjećaj za gol i da im treba takav tip napadača. Meni lično je krivo zašto niko ne želi da zvanično stupi u kontakt sa malim, da dobije osjećaj da ga se prati, jer ako jednom ode za mlade Francuske ko zna sta ce u dijetu proraditi, sad za sad mu je Bosna na prvom mjestu, ali nikad se ne zna sta vrijeme može donijeti.